Catrice Metallure Oogschaduw & Lipstick

 photo Catrice-Metallure_zps6ca41146.png

Deze maand kunnen we genieten van de prachtige limited edition Metallure van Catrice. Een collectie vol met prachtige warme metaalachtige tinten. Ik laat jullie vandaag de oogschaduw en lipstick uit deze collectie zien. De verpakkingen van de producten vind ik al om bij weg te dromen, maar zullen ze ook fijn werken?

 photo Catrice-Metallure1_zpsa30b0bc8.png

De collectie is een diverse collectie waar je zeker mee uit de voeten kan. Naast de drie lipsticks en drie oogschaduws zijn er nog een vijftal prachtige nagellakken, eyeliners en een hele mooie bronzer. Genoeg om een echte bronzen look mee te maken! Ik laat jullie de lipstick Metalight zien en de oogschaduw in de kleur Metafusion! Voor een compleet overzicht van de producten en prijzen verwijs ik je door naar de Metallure preview.

 photo Catrice-Metallure5_zps68cc2453.png

Op de persfoto’s dacht ik dat Metalight een meer nude kleur was, maar in het echt zie je zeker dat het een metallic kleur is met een metallic finish. Zelf ben ik daar niet echt gek op, maar ik moet je zeggen dat deze kleur me wel weet te charmeren, je moet hem echt even in het echt zien. De kleur is prachtig nude wat perfect bij je lippen past met een metallic finish – daar moet je natuurlijk wel van houden – dat eigenlijk niet eens zo gek staat. De lipstick heeft een romige en zachte structuur en glijdt echt over je lippen heen en laat meteen een goede kleur achter! Wat mij betreft is deze lipstick dus zeker een aanrader.

 photo Catrice-Metallure2_zps2da7cfc9.png

Dan gaan we verder met de oogschaduws. De samenstelling van de oogschaduw is natuurlijk prachtig, maar toch had ik hem zelf niet zo snel gekocht omdat ik gewoon niet echt fan ben van witte oogschaduw. Maar toch heeft deze kleur mijn hart gestolen omdat het bruin er prachtig in vermengd zit en dat zie je ook terug op het oog.

 photo Catrice-Metallure3_zps07903a89.png

Het overgrote deel is wit en het bruine zie je terug in hier en daar wat bruine glans. Maar als ik hier naar kijk word ik toch wel een beetje verliefd op het product. De oogschaduw is lekker romig en van goede kwaliteit. Als ik hier met mijn kwast in ga heeft het geen kruimelige structuur en het pakt meteen goed het product op. Goede kwaliteit dus voor weinig geld!

 photo Catrice-Metallure4_zps7c890288.png

Ook met de pigmentatie is het dik in orde. De oogschaduw heeft veel shimmer waardoor het misschien zelfs wel lijkt op een plaat staal. De witte kleur heeft de overhand maar als je goed kijkt doet het bruine ook zijn werk en maakt het samen een hele bijzondere kleur.

 photo Catrice-Metallure6_zps0c8d2519.png

Swatches van de lipstick Metalight en oogschaduw Metafusion.

 photo Catrice-Metallure7_zps3c9aa1ee.png

Hier heb ik de oogschaduw alleen als mono gebruikt met verder geen andere kleuren. Ik vind de look eigenlijk heel geslaagd zonder poespas. Het is een hele natuurlijke look met in combinatie met de eyeliner heeft het een echte klassieke uitstraling. Ik heb er zelfs heel veel complimentjes over gehad terwijl het ongeveer de simpelste look is die er bestaat. Ik vind het erg mooi dat het bruine er echt tussendoor komt en het een bijzonder effect geeft.

 photo Catrice-Metallure8_zps3728c0c4.png

De lipstick is heel mooi nude en past perfect bij mijn eigen lipkleur. Hij heeft een mooie glanzende metallic finish waar je wel van moet houden. Zelf vind ik hem van dichtbij niet echt mooi, maar als ik hem van veraf zie vind ik hem wel weer erg tof. Het is dus even een kwestie van wennen denk ik!

 photo Catrice-Metallure9_zps8be475ee.png

De Metallure collectie van Catrice ligt deze hele maand in de schappen bij onder andere Kruidvat en Trekpleister. De lipstick kost € 3,99 per stuk en de oogschaduw € 3,59 per stuk! Hebben jullie al iets gescoord van deze collectie?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

41 reacties

 • Reply
  Manon
  8 augustus 2014 at 09:33

  Wat een mooie oogschaduw zeg, prachtig, de lipstick huls vind ik heel mooi maar de kleur is niet zo mijn kleur :)

 • Reply
  Dionne Knooren
  8 augustus 2014 at 10:09

  Die oogschaduw ziet er prachtig uit!

 • Reply
  Daphne
  8 augustus 2014 at 10:10

  De oogschaduw is echt mooi. Ik vind de kleur vooral super!!!

 • Reply
  Suzanne
  8 augustus 2014 at 10:14

  Die oogschaduw ziet er heel mooi uit. IK ga snel eens naar ’t Kruidvat!

 • Reply
  Lotte
  8 augustus 2014 at 10:21

  De verpakkingen zijn mooi! De oogschaduw is een mooi basic kleurtje, de lipstick is minder mijn ding.

 • Reply
  charile
  8 augustus 2014 at 10:39

  De lipstick is niet echt mijn ding, ik heb hem laten liggen :) Ik heb de bronzer meegenomen, die deed me echt denken aan MAC Soft & Gentle. Ik gebruik hem als highlighter, echt een prachtig product!

 • Reply
  Beautyjuf
  8 augustus 2014 at 10:50

  Ik vind het een hele mooie collectie die mijn hartje al heeft gestolen. Ik vind de lipstick erg mooi, maar helaas staat deze kleur mij niet. Ik heb de rode variant gekocht genaamd Alluring Red. Je hebt mooie foto’s gemaakt!

 • Reply
  ceetje78
  8 augustus 2014 at 10:50

  De lipstick verpakking vind ik erg mooi. Ga eens kijken naar de andere kleuren :) Het monootje ziet er goed uit !

 • Reply
  Hester
  8 augustus 2014 at 10:50

  Ik dacht bij de swatches op je hand even dat de lipstick een oogschaduw was, haha! Vind ‘m je zeker niet verkeerd staan maar doe mij toch de oogschaduwmono maar. Zeker met die eyeliner inderdaad prachtig! Heb je de twee kleuren samen gebruikt of apart?

 • Reply
  Marloes
  8 augustus 2014 at 10:50

  wat een mooie verpakkingen zeg. Ziet er goed uit!

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  8 augustus 2014 at 10:53

  Wauw wat een mooie ooglook heb je gemaakt! Prachtige kleuren en leuke lipstick! Alleen lijkt mij die wat moeilijker te combineren, maar jeetje wat een leuke uitstraling hebben de producten :D

 • Reply
  Beau
  8 augustus 2014 at 10:56

  De oogschaduw ziet er mooi uit!

 • Reply
  Daphne
  8 augustus 2014 at 11:05

  Schitterende producten, vooral de lipstick!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  8 augustus 2014 at 11:33

  Ik vind de verpakking erg mooi! De oogschaduw ook wel, maar van die lipstick houd ik niet zo.

 • Reply
  Yudeska
  8 augustus 2014 at 11:37

  Wauw hij is super mooi!! De huls ook nog beter dan ik had verwacht

 • Reply
  Kiss & Make-up
  8 augustus 2014 at 11:46

  Ze hebben echt wel hun best gedaan met de vormgeving, ik vind ’t er goed uitzien!

 • Reply
  Jessica
  8 augustus 2014 at 11:48

  Mehh jammer van de metallic finish van de lipsticks. Vind de verpakkingen wel echt geweldig!

 • Reply
  Simone Diederich
  8 augustus 2014 at 11:50

  Ik had wat geswatchd in de winkel en vond het erg tegenvallen…

 • Reply
  Manon
  8 augustus 2014 at 11:58

  Mooie verpakkingen, de oogschaduw vind ik wel mooi!

 • Reply
  chucky1012
  8 augustus 2014 at 12:17

  Dat ziet er zo mooi uit ;-)

 • Reply
  lucindainwonderland
  8 augustus 2014 at 12:52

  Ik was eerder deze week bij het Kruidvat en toen heb ik ze nog niet zien liggen, misschien vandaag weer even een poging wagen. Ik vind deze wel erg mooi en ik houd wel van het hele metallic idee. xxx Lucinda

 • Reply
  Denise
  8 augustus 2014 at 13:12

  Ah wauw, wat ziet de collectie er prachtig uit! <3

 • Reply
  beautytalkblog
  8 augustus 2014 at 13:14

  Ziet er mooi uit! De verpakking ziet er ook chic uit!
  Eefje

 • Reply
  prijkenbarg
  8 augustus 2014 at 13:58

  Ik heb Alluring Red gekocht, zo mooi

 • Reply
  Marjolein
  8 augustus 2014 at 14:15

  Zelf heb ik ook een aantal van deze producten en ik vindt ze erg mooi. Vooral de huls van de lipstick is erg mooi en ook de oogschaduws vindt ik er erg mooi uitzien.

 • Reply
  glamandglitters
  8 augustus 2014 at 14:48

  Ik vind de collectie er prachtig uitzien! Ik heb de rode lipstick, de bronzer en 2 nagellakjes gekocht. Ik heb de oogschaduws overgeslagen, omdat ik ze wat te… basic vind.

 • Reply
  idhuna
  8 augustus 2014 at 15:11

  Mooie verpakking! En een hele mooie kleur oogschaduw! :)

 • Reply
  Eva Realitijd
  8 augustus 2014 at 15:51

  ze zien er echt geweldig uit! de lipstick is me net iets te, maar ik ga wel zeker eens een kijkje nemen naar de nieuwe producten

 • Reply
  Mandy
  8 augustus 2014 at 16:16

  Het is een leuke collectie, ik kocht de bronzer een oogschaduw en een lakje

 • Reply
  Charlotte
  8 augustus 2014 at 16:16

  Ahhh neeeee vertel me alsjeblieft niet dat metallic lipstick een trend is/wordt… Als er iets tacky is, is dat het wel! Oogschaduw wel mooi gelukkig.

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  8 augustus 2014 at 19:20

  De oogschaduw valt lichter uit dan ik verwacht had, maar de lipstick ziet er heel mooi uit!

 • Reply
  xbeautyaddict
  8 augustus 2014 at 19:31

  Ik vind de nude metallic lipstick echt mooi! Ik heb hem zelf ook nadat ik deze per ongeluk had meegenomen. Ik had deze dan opgedaan en ik was echt overwhelmed! Ik wist niet eens dat deze zo mooi zou zijn!

 • Reply
  Jana
  8 augustus 2014 at 21:28

  De lipstick staat je best mooi :-) x

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  9 augustus 2014 at 00:11

  De oogschaduw is heel mooi!

 • Reply
  Bianca
  9 augustus 2014 at 01:01

  Ik vind de oogschaduw wel mooi als highlighter maar verder vind ik de metallic trend niet zo interessant

 • Reply
  justjaxelle
  9 augustus 2014 at 19:23

  ziet er goed uit!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  9 augustus 2014 at 20:40

  Ik vind de verpakkingen van deze collectie zo tof!!

 • Reply
  mandy93x
  10 augustus 2014 at 14:07

  De lipstick is niet echt mijn ding, maar de oogschaduw vind ik echt prachtig!

 • Reply
  Danielle Springer
  10 augustus 2014 at 17:37

  Die oogschaduw vind ik wel erg mooi. De verpakking van de lipstick ziet er ook mooi uit, alleen de metallic finish vind ik ook niet super.

 • Reply
  Julie
  12 augustus 2014 at 16:06

  Ik vind de Metallure producten echt erg mooi! Ik heb me beperkt tot één oogschaduw en die is echt prachtig! :-)

 • Reply
  peachperfectbyalice
  21 augustus 2014 at 21:17

  Ik vind het een super collectie! Ik denk dat de oogschaduw met de goudtint je ook super mooi zou staan! En ik had hetzelfde, ik twijfelde ook ontzettend over de lipstick maar vond het meevallen. Morgen ga ik ook een review over deze collectie schrijven.

 • Laat een reactie achter