Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Matt & More Top Coat

Catrice Matt & More Top Coat

Ik had weer eens zin om nagellak te dragen en keek even tussen mijn ‘nog te testen spullen’ of daar wat leuks tussen zat. Daar kwam ik twee nieuwe lakken van Catrice tegen die dit voorjaar ik de collectie kwamen. Een prachtige kleur blauw en een matte top coat met een 3D-effect. De top coat zag er heel bijzonder uit omdat het een glittertje bevat. Ik was erg benieuwd hoe dat uitpakte op mijn nagels. Volgens mij goed, want ik kreeg de hele dag door complimentjes!

Catrice Matt & More Top Coat

Dit is wat Catrice zelf zegt over deze bijzondere top coat: “De innovatieve Matt & More Top Coat zorgt voor een satijn-matte finish met slechts één applicatie. De top coat is verrijkt met roze parelmoerpigmenten en zorgt voor een unieke, satijn-matte finish op gekleurde nagellak. De formule is langhoudend, sneldrogend en beschermt elke kleur nagellak.” Klinkt goed niet?

Catrice Matt & More Top Coat

De top coat vinden we in een standaard verpakking van Catrice, alleen deze heeft een iets andere opdruk en een extra sticker om duidelijk te maken dat het niet zomaar om een kleurtje nagellak gaat. Ik vind de vormgeving prima en prettig werken, ook de dop vind ik handig vasthouden tijdens het lakken.

Catrice Matt & More Top Coat

Op de achterkant vinden we iets meer informatie over het product maar dat komt er op neer wat ik net ook al vertelde. De inhoud is trouwens 10 ml wat ik een prima inhoud vind, daar kan je zeker een tijdje mee voort. Ook omdat je van de top coat maar één laagje nodig hebt.

Catrice Matt & More Top Coat

De kwastjes van de Catrice lakken vind ik ook altijd erg prettig. Ze hebben een platte kwast en een afgeronde onderkant om makkelijk mee te kunnen lakken. Ook fijn dat ze die kwastjes niet alleen bij de kleuren hebben toegepast, maar ook bij de rest van de nagel producten. Tot nu toe ben ik erg enthousiast!

Catrice Matt & More Top Coat

Natuurlijk nog even voor de show mijn basislak showen. Dit is Catrice The Sky So Fly, een super zomerse en vrolijke kleur al zeg ik het zelf.

Catrice Matt & More Top Coat

Maar ik vond hem niet spannend genoeg dus lakte er nog een laagje Catrice Matt & More Top Coat overheen. De lak wordt vrijwel meteen matte en je ziet in het licht de roze pareldeeltjes heel mooi oplichten. Helaas zie je dat effect op de foto niet, maar in het echt ziet het er echt heel tof uit. Of het echt een 3D-effect is weet ik niet, maar het ziet er in ieder geval wel tof uit.

Catrice Matt & More Top Coat

Qua looks en gebruiksvriendelijkheid ben ik zeker enthousiast, maar blijft het ook een beetje zitten? Helaas had ik aan het eind van de dag al bij drie vingers behoorlijke chips zitten en dat vind ik erg jammer. Het is dus zeker geen lak voor meerdere dagen. Maar gewoon voor een dagje en heb je zin om daar je nagels voor te lakken is het helemaal prima. De top coat is te koop voor € 2,99 bij de Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Het idee is leuk maar als het maar één dag mooi blijft zitten is het mij toch teveel moeite….en op deze manier niet echt goedkoop meer ook.
    Wel tof dat je dit gerewiewd heb want vooral de top coat maakte mij nieuwsgierig.

  2. Wat jammer dat er al zo snel chips in zitten… Ik werd enthousiast, want zo’n effect topcoat vind ik altijd heel leuk. Maar wel liever voor wat meer dan één dag :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *