Search
Close this search box.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Ik liep van de week door de Kruidvat te neuzen en kwam daar ineen de nieuwe Catrice It Pieces collectie tegen. Dat is alvast een preview collectie met items die je straks in het vaste assortiment kan vinden. Ik kwam daar deze matte lippotloden tegen en van andere merken ben ik daar al groot fan van. Ik kon het dus niet laten deze mee te nemen en ze meteen grondig te testen, want volgens mij zijn ze erg fijn!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Op het nieuwe assortiment van Catrice moeten we nog even een paar weken wachten, maar de It Pieces collectie ligt nu in de schappen om de mooiste items even goed te kunnen testen en bewonderen. Onder andere vind je daar deze drie prachtige matte lipsticks in de vorm van een potlood. Bij andere merken zijn ze ongekend populair als ze ook nog eens een beetje een goede kwaliteit hebben. Ik ben dus erg benieuwd waar Catrice mee komt.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

In totaal komen er straks zeven verschillende kleuren Matt 6HR Lip Artist, maar nu kun je er alvast drie uitproberen. De kleuren vind ik zelf erg mooi en ik denk dat dit echte hardlopers gaan worden. De verpakking ziet er chique uit, een mooie matte huls, stevige dop en een handig draai mechanisme om het potlood omhoog en omlaag te draaien.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Op de andere kant van het potlood vind je wat meer informatie over het product en natuurlijk de beloftes. Het is een matte lipstick die je lippen een intensieve kleur geeft tot wel 6 uur lang. Maar dan wel met een heel zacht en comfortabel gevoel, ik ben erg benieuwd!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Op het eerste gezicht zien de kleuren er natuurlijk fantastisch uit al zeg ik het zelf. Een mooie nude tint en warme roze kleuren. Natuurlijk heb je straks nog meer keuze, maar deze drie laten mijn hartje wel sneller kloppen. Het zijn trouwens de kleuren (van boven naar beneden): Bare Nude’s Soul, Barberry Hopping en HibisKiss-Proof.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

De pennen hebben een mooie strakke punt waar je heel gemakkelijk en precies mee kan werken. Ik vind het wel jammer dat je de potloden niet helemaal naar binnen kunt draaien. Daarom moet je in het begin voorzichtig zijn met de dop er op doen wil je niet smeren of de lipstick beschadigen.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Door de onderkant te draaien krijg je steeds meer nieuwe lipstick wat ik erg handig vind, geen gekloot met punten slijpen. Met een lipstick vind ik dat namelijk helemaal niets. De lipsticks hebben nog best een royale inhoud met 3 gram vind ik zelf.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Van links naar rechts zie je: Bare Nude’s Soul, Barberry Hopping en HibisKiss-Proof. De potloden glijden als zachte boter over de huid en laten meteen een prachtige kleur achter die snel helemaal matte opdroogt. Tot zo ver ziet het er echt heel erg goed uit!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Catrice Matt 6HR Lip ArtistBare Nude’s Soul

Dit vind ik denk ik de mooiste kleur, een hele warme en donkere kleur nude, daar houd ik van. Hij is heel makkelijk aan te brengen en staat vooral heel erg mooi al zeg ik het zelf.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Barberry Hopping

Een echte betoverende berry kleur die natuurlijk helemaal hot is dit najaar. Ik vind de kleur heel erg mooi en gangbaar, zeker een kleur die iedereen kan dragen!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Catrice Matt 6HR Lip Artist

HibisKiss-Proof

De laatste is een knallende roze kleur die ik erg gaaf vind en zeker een kleur is voor de na-zomer! Hij knalt lekker van je lippen af maar heeft al een donkerder tintje.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

En hoe is de houdbaarheid, want hij belooft natuurlijk 6 uur perfect te blijven zitten. Ik vind het een lastige, als je niets eet of doet blijft hij inderdaad 6 uur zitten, maar na een maaltijd is hij zo goed als verdwenen want hij hecht zich helemaal niet aan de lippen en je kunt hem er eigenlijk zo vanaf vegen. Ook viel me na een uur op dat ik allemaal barsten in mijn lipstick kreeg, super gek!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Qua kleur, comfort, prijs, pigmentatie en gebruikersgemak vind ik het echt geweldige potloden. Ik vind het alleen jammer dat hij de houdbaarheid niet helemaal waar maakt. Wat mij betreft haalt hij de 6 uur niet en ik vind het ook gek dat hij barst tijdens het dragen, dat heb ik nog niet eerder gezien. De Catrice Matt 6HR Lip Artist is vanaf nu te koop in de It Pieces collectie van Catrice en vanaf augustus kun je ze in het gewone schap vast verwachten voor € 4,99.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Dat barsten had ik ook nog niet eerder gezien, ze doen me een beetje denken aan de matt lipsticks van Hema. Daar zou ik eerder voor gaan dan voor deze denk ik. De nude tint vind ik wel erg mooi!

  2. Hmm ik weet niet of ik er enthousiast van word. Ze zien er goed uit, maar ik heb niet het gevoel dat ik ze wil hebben. Wat apart zeg die barst.. dat heb ik ook nooit eerder gezien.

  3. Dat barsten vind ik niet mooi, dus alleen daarom zou ik ze voor 5 euro ook niet kopen. Kleuren zijn wel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *