Catrice Matt 6HR Lip Artist

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Ik liep van de week door de Kruidvat te neuzen en kwam daar ineen de nieuwe Catrice It Pieces collectie tegen. Dat is alvast een preview collectie met items die je straks in het vaste assortiment kan vinden. Ik kwam daar deze matte lippotloden tegen en van andere merken ben ik daar al groot fan van. Ik kon het dus niet laten deze mee te nemen en ze meteen grondig te testen, want volgens mij zijn ze erg fijn!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Op het nieuwe assortiment van Catrice moeten we nog even een paar weken wachten, maar de It Pieces collectie ligt nu in de schappen om de mooiste items even goed te kunnen testen en bewonderen. Onder andere vind je daar deze drie prachtige matte lipsticks in de vorm van een potlood. Bij andere merken zijn ze ongekend populair als ze ook nog eens een beetje een goede kwaliteit hebben. Ik ben dus erg benieuwd waar Catrice mee komt.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

In totaal komen er straks zeven verschillende kleuren Matt 6HR Lip Artist, maar nu kun je er alvast drie uitproberen. De kleuren vind ik zelf erg mooi en ik denk dat dit echte hardlopers gaan worden. De verpakking ziet er chique uit, een mooie matte huls, stevige dop en een handig draai mechanisme om het potlood omhoog en omlaag te draaien.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Op de andere kant van het potlood vind je wat meer informatie over het product en natuurlijk de beloftes. Het is een matte lipstick die je lippen een intensieve kleur geeft tot wel 6 uur lang. Maar dan wel met een heel zacht en comfortabel gevoel, ik ben erg benieuwd!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Op het eerste gezicht zien de kleuren er natuurlijk fantastisch uit al zeg ik het zelf. Een mooie nude tint en warme roze kleuren. Natuurlijk heb je straks nog meer keuze, maar deze drie laten mijn hartje wel sneller kloppen. Het zijn trouwens de kleuren (van boven naar beneden): Bare Nude’s Soul, Barberry Hopping en HibisKiss-Proof.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

De pennen hebben een mooie strakke punt waar je heel gemakkelijk en precies mee kan werken. Ik vind het wel jammer dat je de potloden niet helemaal naar binnen kunt draaien. Daarom moet je in het begin voorzichtig zijn met de dop er op doen wil je niet smeren of de lipstick beschadigen.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Door de onderkant te draaien krijg je steeds meer nieuwe lipstick wat ik erg handig vind, geen gekloot met punten slijpen. Met een lipstick vind ik dat namelijk helemaal niets. De lipsticks hebben nog best een royale inhoud met 3 gram vind ik zelf.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Van links naar rechts zie je: Bare Nude’s Soul, Barberry Hopping en HibisKiss-Proof. De potloden glijden als zachte boter over de huid en laten meteen een prachtige kleur achter die snel helemaal matte opdroogt. Tot zo ver ziet het er echt heel erg goed uit!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Catrice Matt 6HR Lip ArtistBare Nude’s Soul

Dit vind ik denk ik de mooiste kleur, een hele warme en donkere kleur nude, daar houd ik van. Hij is heel makkelijk aan te brengen en staat vooral heel erg mooi al zeg ik het zelf.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Barberry Hopping

Een echte betoverende berry kleur die natuurlijk helemaal hot is dit najaar. Ik vind de kleur heel erg mooi en gangbaar, zeker een kleur die iedereen kan dragen!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Catrice Matt 6HR Lip Artist

HibisKiss-Proof

De laatste is een knallende roze kleur die ik erg gaaf vind en zeker een kleur is voor de na-zomer! Hij knalt lekker van je lippen af maar heeft al een donkerder tintje.

Catrice Matt 6HR Lip Artist

En hoe is de houdbaarheid, want hij belooft natuurlijk 6 uur perfect te blijven zitten. Ik vind het een lastige, als je niets eet of doet blijft hij inderdaad 6 uur zitten, maar na een maaltijd is hij zo goed als verdwenen want hij hecht zich helemaal niet aan de lippen en je kunt hem er eigenlijk zo vanaf vegen. Ook viel me na een uur op dat ik allemaal barsten in mijn lipstick kreeg, super gek!

Catrice Matt 6HR Lip Artist

Qua kleur, comfort, prijs, pigmentatie en gebruikersgemak vind ik het echt geweldige potloden. Ik vind het alleen jammer dat hij de houdbaarheid niet helemaal waar maakt. Wat mij betreft haalt hij de 6 uur niet en ik vind het ook gek dat hij barst tijdens het dragen, dat heb ik nog niet eerder gezien. De Catrice Matt 6HR Lip Artist is vanaf nu te koop in de It Pieces collectie van Catrice en vanaf augustus kun je ze in het gewone schap vast verwachten voor € 4,99.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 juli 2016 at 06:30

  Dat zijn zulke mooie kleuren lipsticks die je erg goed staan!

  Xoxo

 • Reply
  Marije
  13 juli 2016 at 06:38

  Wat gek dat ze barsten. Maar wel hele gave kleurtjes. Ga zeker even kijken.

 • Reply
  Dionne
  13 juli 2016 at 07:33

  Dit ziet er goed uit! Mooi, vooral die donkere kleur!

 • Reply
  Vanessa
  13 juli 2016 at 07:52

  Jammer van die barsten, want verder zien de kleurtjes er mooi uit. De laatste twee vind ik het mooist!

 • Reply
  Melike
  13 juli 2016 at 08:09

  Hibiskiss is mooi!

 • Reply
  Susan
  13 juli 2016 at 08:23

  Mooi zeg! Vooral de eerste kleur vind ik echt prachtig <3

 • Reply
  Amanda
  13 juli 2016 at 08:38

  Ze zien er alledrie heel mooi uit!

 • Reply
  manon
  13 juli 2016 at 08:54

  Dat barsten had ik ook nog niet eerder gezien, ze doen me een beetje denken aan de matt lipsticks van Hema. Daar zou ik eerder voor gaan dan voor deze denk ik. De nude tint vind ik wel erg mooi!

 • Reply
  Mariëlle
  13 juli 2016 at 09:07

  Ik vind de kleurtjes super leuk, maar ik ben toch niet zo aangetrokken dat ik ze ga kopen!

 • Reply
  priscilla
  13 juli 2016 at 09:17

  Hmm ik weet niet of ik er enthousiast van word. Ze zien er goed uit, maar ik heb niet het gevoel dat ik ze wil hebben. Wat apart zeg die barst.. dat heb ik ook nooit eerder gezien.

 • Reply
  Eline
  13 juli 2016 at 09:18

  De eerste kleur is echt heel erg mooi! Lekker nude, maar toch wat extra.

 • Reply
  Bianca
  13 juli 2016 at 09:48

  Mooie kleuren, hopelijk zijn ze hier ook snel verkrijgbaar x

 • Reply
  naomi
  13 juli 2016 at 09:52

  Die eerste is inderdaad heel mooi!

  x

 • Reply
  Natasja
  13 juli 2016 at 09:58

  Wat raar zeg dat ze barsten. Ook wel jammer dat ze niet echt 6 uur blijven zitten. Deze kleuren vind ik wel erg mooi.

 • Reply
  rachel
  13 juli 2016 at 10:00

  ze lijken zo fijn maar idd die barstjes zijn zonde

 • Reply
  Hilde
  13 juli 2016 at 10:32

  Dat barsten vind ik niet mooi, dus alleen daarom zou ik ze voor 5 euro ook niet kopen. Kleuren zijn wel erg mooi!

 • Reply
  Kim
  13 juli 2016 at 10:55

  Wat een leuk product zeg! De kwaliteit + pigment vind ik nog aardig goed.

 • Reply
  Mjay
  13 juli 2016 at 12:36

  Iek, zo vreemd die barstjes! En zonde ook wel… Ondanks dat ik het mooie kleuren vind ga ik ze aan me laten voorbijgaan :-)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  13 juli 2016 at 15:03

  Dat hij de houdbaarheid niet haalt.. oke. Maar dat hij barst tijdens het dragen? Hmm, dat is vreemd.

 • Reply
  Teddy
  13 juli 2016 at 16:33

  Wat een leuke kleurtjes! Wel enorm zonde dat hij toch niet zo super goed blijft zitten, dat vind ik toch altijd wel belangrijk

 • Reply
  femketje
  13 juli 2016 at 19:15

  ik vind de kleurtjes wel pretty :)

 • Reply
  Sara | MevrouwMIauw
  13 juli 2016 at 20:14

  He wat jammer van die barstjes. Dat is wat mij betreft echt een dikke no-go! :( Ik vind matte lipsticks sowieso een beetje risky wat dat betreft.

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  14 juli 2016 at 08:40

  Hmm jammer van dat barsten, het zijn op zich prima kleurtjes vooral Bare Nude’s Soul vind ik leuk maar dat barsten vind ik niets. Jammer, had heel leuk kunnen zijn.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  15 juli 2016 at 11:47

  Hmm, ik denk dat ik deze oversla. Dan zijn de lippotloden van de Hema een stuk fijner!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  17 juli 2016 at 16:27

  Barberry hopping vind ik heel erg mooi

 • Laat een reactie achter