Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara6_zpsv2l1d4ei.png

Ik hou van lange en volle wimpers. Als er op een grote huls volume staat maak je mij nieuwsgierig. Ik was weer eens in mijn ‘te testen kast’ aan het neuzen en kwam daar deze nieuwe mascara van Catrice tegen. De naam is heel chique: Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara. De huls ziet er mooi en stijlvol uit, op het eerste gezicht dus een veelbelovende mascara. Maar geeft hij ook echt luxe wimpers?

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara_zpsz63yajht.png

Laat ik eerlijk zijn, ik ben niet echt een fan van de Catrice mascara’s, ze zijn het allemaal net niet. Geef mij dan maar een mascara van L’Oréal of Max Factor. Maar toch lees en hoor ik vaak goede verhalen over de mascara’s van Catrice. Wellicht kennen jullie de Luxury Lashes mascara al, want hij is er al een tijdje in een normale variant, maar nu is er ook een waterproof versie. Ik had nog helemaal geen ervaring met deze mascara dus ben erg benieuwd.

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara2_zpstw0abstm.png

De huls ziet er luxe en stijlvol uit, een mooie grote zwarte huls met een soort van vierkant gedraaide vorm. De mascara is vrij minimalistisch vormgegeven en geeft ons wat informatie met glanzende blauwe letters. Zo verteld de verpakking ons dat het een waterproof volume mascara is die verrijkt is met kasjmier proteïne. Helaas is me niet helemaal duidelijk waar voor dat moet dienen. Maar ik denk dat het voor de krul is en de flexibele structuur van de mascara.

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara3_zpscavo5nmt.png

De mascara beloofd zoals Catrice het zegt super veel volume, een prachtige krul en perfecte definitie aan de wimpers te geven. Natuurlijk met een lange houdbaarheid omdat deze mascara ook nog eens waterproof is. De inhoud van de mascara is trouwens 11 ml, wat een gemiddelde inhoud is.

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara5_zpszf9u1o9j.png

Als we de mascara open draaien komt er een vrij grote vezelborstel tevoorschijn die een flinke dot mascara achter zich aan zeult. Deze moet je echt even afvegen want tijdens de eerste keer aanbrengen had ik de dot op mijn shirt zitten. Wat me trouwens meteen opvalt is de heerlijke geur van de mascara, heerlijk fris en ruikt een beetje naar de monoï producten van Yves Rocher.

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara4_zpsksugzm7i.png

Hier zien we het vezelborsteltje even van dichtbij. De borstel is vrij groot en lang en heeft veel haren die dicht op elkaar staan. Heel veel mascara neemt de borstel niet op dus ik ben bang voor een heel minimaal effect. Laten we hem gewoon snel gaan testen.

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara7_zpsfohigbor.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara8_zpsdzctlmdk.png

Mijn wimpers met de Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume mascara. Ik was er al bang voor, deze mascara geeft amper effect. De wimpers zijn iets langer geworden, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik vind de mascara ook nog eens lichtelijk klonteren en laat heel losse stukjes achter op de huid zoals je wel kan zien op de foto.

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara9_zpsvteojue5.png

Ik vind het effect heel subtiel en persoonlijk hou ik van wat meer aangezette wimpers. Ook zakt de volume gedurende de dag in waardoor je helemaal niet meer het idee hebt van een mascara. Wel is hij goed waterproof en overleeft hij een douchebeurt. Maar tsja, het is geen wereld van verschil bij mij of er nou mascara op of niet zit, dus ik zie de meerwaarde er niet zo van in.

 photo Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara1_zpspai6pbxo.png

De Catrice Luxury Lashes Waterproof Volume Mascara is een prima mascara en blijft goed op zijn plek zitten. Ook tijdens een regenbui of onder de douche. Helaas is het alleen niet de mascara die ik zoek. Ik wil toch wat meer resultaat, body en volume, deze mascara vind ik wel heel subtiel. Gelukkig is de mascara prima betaalbaar met zijn € 4,89 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Kelly
  17 september 2015 at 06:50

  Dan ga ik toch maar eens op zoek naar een duurdere mascara

 • Reply
  Femke
  17 september 2015 at 07:17

  Nee, dit is niet mijn mascara. Fijne review, ik laat deze mascara mooi in het schap liggen!

 • Reply
  Bianca
  17 september 2015 at 07:18

  Dit vind ik toch eigenlijk wel een mooi subtiel geven, (al hou ik van wat meer volume) dit is zeker wel eens een mascara die ik wel eens wil proberen x

 • Reply
  Marloes
  17 september 2015 at 07:21

  Jammer dat de mascara weinig effect geeft!

 • Reply
  Willemse
  17 september 2015 at 07:39

  Masara’s zijn altijd heel persoonlijk
  Wat bij de één werkt heeft bij een ander compleet geen effect
  Net als bij shampoo’s e.d.
  Ik had al hele goede revieuws hier over gelezen maar ga nu wel twijfelen
  Als ik de grote borstel zie denk ik dat ik mijn mening daar maar op basseer want een iets smaller kammetje vind ik vaak wat prettiger in gebruik
  Mooie foto’s weer hoor , ziet er weer super uit

 • Reply
  manon
  17 september 2015 at 08:22

  Wel fijn dat de mascara echt waterproof is! Dat is wel ideaal met zwemmen of vakantie ofzo! En dan is een subtiel laagje mascara juist wel leuk!

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  17 september 2015 at 08:48

  Mooie mascara, gelukkig heb ik extentions en hoef ik t niet meer te proberen om de goede mascara te vinden

 • Reply
  Marlou
  17 september 2015 at 09:22

  Ha wat grappig. Ik vind deze mascara juist echt super fijn! Zelf hou ik ook juist body en volume. Ik gebruikte hiervoor altijd de dior overcurl mascara, maar deze van Catrice is net zo goed. Grappig hoe alles bij iedereen anders werkt hè?
  Ik gebruik trouwens wel een wimperkruller, misschien een idee om die er bij te proberen?

  • Reply
   Aranka
   17 september 2015 at 09:24

   Oh die gebruik ik inderdaad nooit! Met andere mascara’s krijg ik best een mooie krul dus laat hem altijd links liggen! Misschien toch even testen! :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 september 2015 at 09:23

  Helaas ziet deze mascara er ook niet uit alsof hij mijn hartje sneller laat kloppen. Nee dit wordt hem niet voor mij!

 • Reply
  justjaxelle
  17 september 2015 at 09:32

  erg jammer!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  17 september 2015 at 09:32

  Je hebt natuurlijk van jezelf al prachtige wimpers, maar deze mascara geeft niet echt dat beetje extra :). Ik ben zelf heel tevreden over de Benefit roller lash mascara, die geeft zo’n mooie krul en separatie!

 • Reply
  Marciëlla
  17 september 2015 at 10:18

  Jammer dat hij een beetje tegenvalt. Ik moet zeggen dat ik al niet heel veel van deze mascara had verwacht maar had toch wel een beetje hoop op een leuke verrassing. Helaas, volgende keer beter!

 • Reply
  Dionne
  17 september 2015 at 10:23

  Ziet er best goed uit!

 • Reply
  Nicole
  17 september 2015 at 10:36

  Ik vind het effect eigenlijk mooier dan verwacht, maar niet geweldig.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  17 september 2015 at 10:47

  Dit effect is ook voor mij te minimaal :( Jammer

 • Reply
  Margot
  17 september 2015 at 11:04

  Hm, deze sla ik over.

 • Reply
  naomi
  17 september 2015 at 11:07

  Niet heel erg mooi helaas :(.

 • Reply
  Stephanie
  17 september 2015 at 11:10

  Hmm valt inderdaad een beetje tegen. Jammer!

 • Reply
  ilona
  17 september 2015 at 11:26

  Deze mascara is voor mij juist mijn holy grail. Ik heb weinig, dunne wimpers maar met deze mascara heb ik mooie volle wimpers. En een dik pluspunt is dat hij echt niet uitloopt onder mijn ogen. Dat was ik nog niet eerder tegen gekomen. Ik heb namelijk een hele vette huid incl onder de ogen, de wimpers en de oogleden.

  • Reply
   Francy
   20 september 2015 at 11:29

   Hoi Ilona, is hij ook makkelijk te verwijderen? Ik heb deze ook gekocht (nog niet gebruikt) omdat ik nog een speciale remover moet aanschaffen (denk ik).

 • Reply
  Manon
  17 september 2015 at 11:54

  Dat ziet er heel mooi uit

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  17 september 2015 at 13:31

  Jammer dat hij tegenvalt!

  XO

 • Reply
  Loes
  17 september 2015 at 19:01

  Helpt het ook niet om nog een extra laagje (of meerdere) aan te brengen? Of wordt het dan een klonterpartij haha. Ziet er idd niet heel bijzonder uit zo!

 • Reply
  Sara
  17 september 2015 at 22:07

  Wat jammer dat deze mascara niet het gewenste effect geeft. Ik had laatst ook een waterproof mascara van Catrice gescoord voor op vakantie. Ik vond hem echt verschrikkelijk!

 • Reply
  Andréa
  28 september 2015 at 21:19

  Jammer dat hij niet zo’n geweldig effect geeft! Op jouw wimpers zien veel mascara’s er goed uit, maar deze is inderdaad niet zoveel soeps.
  x

 • Laat een reactie achter