Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Luxury Lacquers Sand’Sation & Million Brilliance

 photo Luxe_zpsd08ca728.png

Gisteren zagen jullie de holografische Catrice Luxury Lacquers voorbij komen waar ik ontzettend enthousiast over was. Ik kon het dan ook niet laten om nog een paar andere varianten mee te nemen. Dus vandaag laat ik jullie nog 8 prachtige kleuren zien uit de collectie van totaal 24 verschillende kleuren. Dit keer de liquid sand lakjes en de grove glitter lakken zien! Kijk met me mee!

 photo Luxe4_zps4d9384ce.png

Is jullie het ook opgevallen dat de kwaliteit van Catrice toch wel een beetje achteruit gaat? Alle kwastjes van deze lakken waren heel slorig afgesneden en heel plukkerig waardoor je er niet echt prettig mee kon lakken. Ook was de structuur heel dik wat ik ook niet prettig vind. Zoals je op de foto ziet is het borsteltje niet symmetrisch afgesneden, jammer!

 photo Luxe2_zpsf50a4aa6.png

Catrice Luxury Lacquer Million Brilliance

Van links naar rechts de kleuren: Glitters Are A Girl’s Best Friend – Walk Of Glitters – The Big Bling Theory & Sweet Glitzteen. De lakken zijn wat dikker qua structuur waardoor ik ze wat minder vind lakken. Ze zijn leuk als een vrij transparante lak te gebruiken of als een topcoat. Laten we naar de swatches gaan! Overal zijn trouwens twee laagjes gebruikt.

 photo Luxe9_zps9f25f772.png

The Big Bling Theory, een vrij nude kleur met rosé gouden glitters. Ik denk dat deze het goed doet over veel kleuren nagellak.

 photo Luxe12_zps570b799c.png

Glitters Are A Girl’s Best Friend, dat zijn ze zeker! Deze lieve paarse lak mag zeker gezien worden deze lente!

 photo Luxe11_zpsac01f6a3.png

Walk Of Glitters, waarom weet ik niet maar als ik deze lak zie krijg ik meteen zin in aardbeien! Ik denk dat hij er fantastisch uit ziet over een dieprode nagellak. Maar ook zo vind ik hem erg mooi!

 photo Luxe10_zps04b0c3be.png

Sweet Glitzteen, in de verpakking is hij paars maar ik vind hem toch ook wel een beetje blauw lijken. Leuk over een hele lichte kleur of subtiel zo op de nagels te dragen.

 photo Luxe3_zps6413a54a.png

Catrice Luxury Lacquer Sand’Sation

De kleuren van links naar rechts: Strawberry BAYquiri – Waikiki Peach – It’s a PINKini World & 100 perSand Real. Deze lakken zijn iets minder dik en dekken prima na twee laagjes. Op de foto’s zijn er overal twee laagjes gebruikt.

 photo Luxe5_zpsa1fbed96.png

Strawberry BAYquiri, een fantastische zomerse kleur! Ik denk dat deze lak snel zal gaan! Let maar op, als de zon echt doorbreekt zie je hem voorbij komen in mijn favorieten filmpje!

 photo Luxe7_zps609bb88e.png

It’s a PINKini World, iets koeler qua kleur maar ook nog erg leuk! Ik krijg hiervan echt zin in de zomer.

 photo Luxe8_zps4f67a03d.png

Waikiki Peach, iets minder heftig maar nog steeds heel leuk! Ik denk meteen aan een lekker glas ranja met een rietje.

 photo Luxe6_zps9e899f1a.png

100 perSand Real, misschien niet helemaal voor nu maar hij is toch wel heel erg tof! En anders bewaar ik hem gewoon voor kerst.

 photo Luxe1_zps0b45fa90.png

De Catrice Luxury Lacquers liggen vanaf nu in de winkels en een stukje later pas in België te vinden. Ik ben hier echt enthousiast over want op de nagels zien de lakjes er allemaal echt fantastisch uit! Welke lakjes hebben jullie allemaal al gescoord of zou je nog graag willen hebben? Ze zijn trouwens € 3,59 per stuk en te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Bij is ook al opgevallen dat de kwaliteit van de kwastjes achteruit is gegaan. Erg jammer, want de lakjes worden duurder (Special Effect nagellakken). Ik vind Waikiki Peach prachtig!

 2. Er zitten er zeker een paar leuke tussen! Alleen heb ik mezelf beloofd om niet te veel nagellak meer te kopen. Door mijn werk kan ik het amper dragen, en dan is veel nagellak kopen een beetje zonde.

 3. Leuke lakjes! Alleen mij viel het helaas ook al op dat de Catrice lakjes niet meer zijn wat ze geweest zijn. Heb vandaag een lakje op uit een oudere collectie en die blijft prima zitten. Maar de nieuwe die ik heb gekocht zijn stroperig en daardoor met een paar uur verdwenen. Jammer, Essence vind ik dan momenteel een fijner budgetmerk.

 4. ik vind ze zo ontzettend mooi! nagellak is niet echt een product wat mij heel erg snel kan aanspreken maar deze lakjes vind ik echt stuk voor stuk prachtig!

 5. Mooie collectie! En inderdaad jammer van de kwastjes. Ik heb ook bij een paar lakjes wat haartjes moeten weg knippen..
  Trouwens Maliblue van de Sandsation lijn is een aanrader; prachtige kleur donkerblauw!

 6. Leuk, vooral de sand lakjes, alleen een drama om er af te krijgen! Toch heb ik er gister wel 2 gekocht, haha!
  Liefs, Ypie

 7. Nice. toch koop ik liever opi. mijn favoriet. koop ik altijd bij schoonheidssalon day and night in amsterdam. laat ook heel vaak gelcolor opi zetten door sylvia in de pijp. echt topppie daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *