Catrice Lipgloss Ooh La La Vender & Strike a Pose!

Make-up ik koop het eigenlijk nauwelijks meer, omdat ik er ten eerste geen tijd voor heb om het uitgebreid te gaan shoppen (en internet make-up shoppen vind ik totaal niet leuk). En ik al 2 weken met een oogontsteking zit en dus al 2 weken als koos make-up loos rondloop. Ja, ik heb al 2 volle weken geen make-up gedragen alleen een beetje lippen balsem. Maar van de week kwam ik bij het Catrice schap en zag ik dat veel voor 50% korting was.

Natuurlijk had ik de meeste producten al die in de uitverkoop waren of de producten spraken me niet echt aan maar ik heb eigenlijk maar heel weinig lipglossjes in mijn make-up stash zitten. En lipgloss mag ik nu wel dragen dus besloot er 2 met 50% mee naar huis te nemen, ze waren toch maar een euro en een paar centen, daar ga ik niet moeilijk over doen.

Ik besloot Strike a Pose! en Ooh La La Vender mee te nemen. Eigenlijk had ik niet veel andere keus omdat het hele schap al leeg was geplunderd maar ik vond deze nog wel aardig dus nam ze met me mee naar huis toe.

Een mooie knalroze lipgloss en een subtiele lavendel kleurige gloss met lieve glittertjes erin. Wat me meteen opvalt als je de verpakking open maakt is het aparte aplicatortje, dit is toch niet helemaal mijn ding. Geef mij maar zo een standaard ding werkt veel beter dan zit rare kronkeltje. Wat me ook meteen tegemoet kwam is de geur, ik vind de lipgloss best wel lekker en zoet ruiken. Het is niet een chemische zoete lucht, maar gewoon aangenaam zoet, prettig dus!

Zoals ik al zei brengt de lipgloss vind ik zelf niet prettig op en de aplicator neemt ook weinig product op, zodat je 2 keer in het flesje moet gaan om genoeg voor je lippen te hebben. Ook geeft de roze wat minder kleur af dan ik had gehoopt, maar als nog laat hij een mooie fuschia roze gloed achter op mijn lippen. De lavendel kleurige geeft een subtiel paars laagje achter met glittertjes.

De houdbaarheid van de lipgloss is ook niet geweldig, na een eetbeurt of een glaasje drinken is het wel weer tijd om je lipgloss eventjes bij te werken zodat hij er weer tip en top uitziet. Voor de rest plakt hij niet en glijd best wel stroef over de lippen heen, ik vind dat je het een beetje met appelstroop kan vergelijken, haha!

ooh la la lavender, helaas zie je de glitters niet echt goed terug.

strike a pose!

En ik met Ooh La La Vender op, let niet op mijn verschrikkelijke gezicht, mijn huid is helemaal van streek van het weer dus kan geen foundation of wat dan ook dragen helaas.

Deze lipglossjes kosten normaal € 3,79 maar zijn nu met 50% korting te koop. Ik raad ze zeker aan voor het bedrag het zijn gewoon leuke lipglossjes die lippen opfleuren en prettig aanvoelen op de lippen. Maar verwacht zeker geen wonder lipgloss ;)

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Yak Man
  4 februari 2012 at 14:53

  ik vind ze altijd zo lekker ruiken, naar harbo snoepjes :3. ik heb er zelf geen, maar mijn zusje wel. mooie kleuren! en je huid ziet er op de foto niet slecht uit hoor…

 • Reply
  Elke
  4 februari 2012 at 14:53

  Ik vind Ooh la la vender een prachtige kleur!

 • Reply
  lieke
  4 februari 2012 at 14:59

  Ooh la la is wel een mooie kleur!
  Je huid ziet er trouwens wel mooi uit op de foto’s, heel erg egaal :)

  • Reply
   Aranka
   4 februari 2012 at 15:09

   Dankjewel! Gelukkig is hij wel egaal maar onder de bultjes, velletjes en op mijn t-zone weer heel vet helaas :(

 • Reply
  Miranda
  4 februari 2012 at 15:04

  Oh ohh la la is een mooie kleur. Je huid vind ik er mooi uitzien of de foto’s hoor:)

 • Reply
  Tedje
  4 februari 2012 at 15:12

  Ik vind strike a pose erg mooi!

 • Reply
  stef
  4 februari 2012 at 15:16

  vind je gezicht er prima uitzien hoor

 • Reply
  Paola
  4 februari 2012 at 15:17

  Wat een leuke kleurtjes! Ik heb ze ook zien staan, maar niet meegenomen!

 • Reply
  Nicole
  4 februari 2012 at 15:20

  mooie glosjes :)
  vind catrice gloss wel fijn, maar de geur vind ik zelf niet zo fijn.

 • Reply
  Alyssa
  4 februari 2012 at 16:21

  Mooie glossjes! En mooie foto van jou :) niets mis met je huid!

 • Reply
  Daniëlle
  4 februari 2012 at 16:23

  Ooh la la Vender vind ik prachtig! Mooie gloss en ik vind je huid en prima uit zien op de foto’s hoor :) Als mijn huid er zo uit zou zien zonder foundation zou ik het nooit dragen! :D

 • Reply
  charile
  4 februari 2012 at 16:25

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Bellachique
  4 februari 2012 at 17:38

  Ik heb strike a pose, leuke kleur :). Je bril lijkt trouwens wat op de mijne, staat je goed!

 • Reply
  Hermina
  4 februari 2012 at 18:36

  OMG als ik jouw huid had zou ik niet eens foundation gebruiken woohh;o

 • Reply
  Wiesje
  4 februari 2012 at 19:34

  Nou jou huid ziet er super goed uit zonder foundation!!
  Dat is bij mij wel anders haha.
  Ik vind de lipglossjes leuk, bij ons kruidvat allemaal al weg.

 • Reply
  Jennifer
  4 februari 2012 at 20:02

  Mooie producten, maar ik gebruik nauwelijks lipgloss, dus niets voor mij helaas!

 • Reply
  Imran
  4 februari 2012 at 20:41

  wauw, je gezicht ziet er super uit hoor! ik weet niet wat je denkt als je die van mij ziet..

 • Reply
  Gabriëlla
  4 februari 2012 at 20:57

  Waauw jou huid zonder foundation is zo mooi egaal! Strike a pose is een mooi kleurtje btw :)

 • Reply
  Lisanne
  4 februari 2012 at 21:29

  Mooie kleurtjes zeg! En mooie foto’s maak je!

 • Reply
  Joany
  5 februari 2012 at 01:24

  Wat een mooie glossjes. Ik vind Oh La La Vender echt prachtig. Toch zal ik ze zelf niet gaan halen want van lipgloss ga ik echt gruwelen. Ik weet niet wat het is maar het is echt niet mijn ding. Wel jammer want ik vind het er wel altijd erg leuk uitzien bij anderen :)

 • Reply
  Yasmina (:
  5 februari 2012 at 10:33

  Juist als je zegt let niet op mn huid, doen mensen dat. Je huid is mooi egaal hoor ;)
  En: het is aPPlicator ;)

 • Reply
  Myrthe
  5 februari 2012 at 11:33

  Wauw, wat een mooie lipglosses! Leuke kleurtjes, als ik ze zie bij het Catrice schap voor 50% korting wil ik ze ook wel graag meenemen. En ik vind je huid er nog niet eens heel erg uitzien, je hebt juist een erg mooie huid!

 • Reply
  LottedeJ
  5 februari 2012 at 12:14

  Ik vind ze allebei erg mooi! Ik moet ook maar even kijken naar alle 50% korting producten.

 • Reply
  Laralaurentia
  5 februari 2012 at 14:10

  Staat je goed! Ik ben niet zo van de lipglossjes. Ik heb al 4 nagellakjes bemachtigd uit de nieuwe collectie. Ze zijn echt prachtig.

 • Reply
  Nannick
  5 februari 2012 at 14:35

  Mooie lipglosses! Je huid ziet er trouwens erg mooi uit hoor ;)

 • Laat een reactie achter