Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Limited Edition Preview – Celtica

Vanaf half januari ligt er weer een nieuwe Catrice collectie in de winkel, een collectie waar ik met recht ontzettend enthousiast over ben en ik denk met mij nog veel meer. De nieuwe Catrice Celtica collectie is echt een prachtige collectie vol met producten wat iedereen denk ik wel aanspreekt. Tinten die iedereen kan dragen en die vooral erg mooi, veilig en rustig zijn. Ik ben fan, kijken jullie met me mee?

 photo Knipsel12_zps98eff776.jpg

Baked Eyeshadow – €3,79

Deze prachtige baked oogschaduws betoveren je meteen, in prachtige paars en aarde tinten. Deze kleuren zijn voor iedereen goed te dragen en stiekem denk ik ook dat ze erg veel pigment zullen hebben. Ze zien er in ieder geval erg goed uit. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Paralilac, LOVEnder, Celtic by Nature en The Secret Door.

Cream to Powder Blush – €3,99

Deze prachtige creamblushes kun je heel makkelijk aanbrengen op het gezicht door ze deppend aan te brengen met je vingers. Daarna eventjes afpoederen en ze blijven de hele dag perfect zitten. De cream blush is er in twee verschillende tinten die ontzettend draagbaar zijn voor iedereen. In een mooie roze kleur in Pinkadoxa en in een peach kleur Love, Peach & Harmony.

Multicolour Highlighter – €5,49

Dan letterlijk en figuurlijk het pareltje van de collectie, deze prachtige en unieke highlighter. Een veeg door deze kostbare en luxe highlighter zorgt ervoor dat je gezicht voorzien is van een prachtige glans. De feestdagen zijn dan al wel voorbij, maar een beetje glitter mag altijd. Verkrijgbaar in de kleur Far And Beyond.

 ….. …..

Sheer Lip Colour – €3,99

Waren jullie al fan van de gel lipsticks van Catrice? Goed nieuws, want in deze collectie komen er weer drie nieuwe kleuren aan die net zoals de andere producten uit deze collectie heel gangbaar en draagbaar zijn voor iedereen. Prachtige nude en roze tinten die iedereen moeten staan. Ze zijn er in de kleuren Pinkadoxa, Love, Peach & Harmony en Celtic by Nature.

Ultimate Nail Lacquer – €2,79

Een Limited Edition van Catrice is natuurlijk niet compleet zonder nagellak. Deze vier ontzettend lieve en vrolijke tinten passen bij iedereen. In de kleuren Paralilac, Pinkadoxa, Love, Peach & Harmony en LOVEnder.

……….

Celtic Nail Flakes – €2,99

Nagelglitters mogen in 2014 ook zeker nog, daarom heeft Catrice deze zoete steentjes in de collectie gestopt. Het lijken net zoete roze suiker stukjes, maar dan voor op je nagels. Echte Pinkadoxa steentjes! Dip je natte nagel met nagellak in de glitter en laat het drogen!

Nog even een leuk sfeer impressie filmpje van de nieuwe Celtica collectie van Catrice. Het is dus vanaf half januari 2014 te koop in de winkels van de Kruidvat. Welke producten gaan jullie inslaan?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Ik ben eigenlijk altijd wel benieuwd naar LE’s maar deze ziet er ook weer mooi uit, Rocking Royals komt niet meer naar Nederland toch? Dat vind ik echt zonde :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *