Catrice Limited Edition: Hop, Hop, Hooray! reloaded

Catrice Hop

Hop, hop, hooray – de lente staat voor de deur en het enthousiasme in afwachting van Pasen groeit. We kunnen afscheid nemen van de lange, koude winter, dikke jassen verdwijnen naar achter in de kast en de zon brengt licht en kleur terug in ons alledaagse leventje. Dit jaar is de CATRICE HOP, HOP HOORAY RELOADED Limited Edition terug in de beautyschappen met de laatste trendkleuren van het lente en zomer seizoen. Van zachte pastelkleuren tot felle statement tinten: de populaire nagellakken in een schattig konijnendesign kunnen gebruikt worden om unieke Paaslooks mee te creëren. Onze tip: de nagellakken met een konijnenlook zijn ook een perfect cadeautje voor in de Paasmand!

CATRICE HOP, HOP HOORAY RELOADED Nail Lacquer – € 2,99

De lente hangt in de lucht! De temperaturen stijgen en kleuren zoals citroengeel, grasgroen en lavendel geven onze manicure een ware boost. Om in het Paasthema te blijven, hebben de CATRICE HOP, HOP HOORAY RELOADED Nail Lacquers een schattige konijnenlook: lange flaporen en een lief gezichtje met een stompe neus veranderen de verpakking in een absolute blikvanger.

Met de pastelnagellakken in roze, nude en licht blauw kan je de coolste nageltrends creëren en ze wekken in no-time lente-gevoelens op. Ga je voor nóg betere vibes? Dan zijn de intense statement kleuren in felrood, oranje en fuchsia exact wat je nodig hebt! De unieke, vegan formule verzekert een perfecte gel-glans finish en maximale hold tot zeven dagen, zelfs zonder een topcoat. De hooggepigmenteerde textuur is gemakkelijk aan te brengen en biedt optimale dekking. Fijne Pasen allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  chucky1012
  7 maart 2023 at 13:20

  Dat ziet er schattig uit.
  Ben er zeer benieuwd naar.

  Xoxo

  • Reply
   K.M. Tussenv. VIAL-WANINK
   27 maart 2023 at 11:41

   Heb deze nagellak gekocht, erg leuk kleurtje.
   Maar vraag me af of deze nagellak wel echt Vegan is zoals op het flesje vermeld.
   Want vind hem nog stinken.

  Laat een reactie achter