Search
Close this search box.

Catrice Limited Edition: Hop, Hop, Hooray! reloaded

Catrice Hop

Hop, hop, hooray – de lente staat voor de deur en het enthousiasme in afwachting van Pasen groeit. We kunnen afscheid nemen van de lange, koude winter, dikke jassen verdwijnen naar achter in de kast en de zon brengt licht en kleur terug in ons alledaagse leventje. Dit jaar is de CATRICE HOP, HOP HOORAY RELOADED Limited Edition terug in de beautyschappen met de laatste trendkleuren van het lente en zomer seizoen. Van zachte pastelkleuren tot felle statement tinten: de populaire nagellakken in een schattig konijnendesign kunnen gebruikt worden om unieke Paaslooks mee te creëren. Onze tip: de nagellakken met een konijnenlook zijn ook een perfect cadeautje voor in de Paasmand!

CATRICE HOP, HOP HOORAY RELOADED Nail Lacquer – € 2,99

De lente hangt in de lucht! De temperaturen stijgen en kleuren zoals citroengeel, grasgroen en lavendel geven onze manicure een ware boost. Om in het Paasthema te blijven, hebben de CATRICE HOP, HOP HOORAY RELOADED Nail Lacquers een schattige konijnenlook: lange flaporen en een lief gezichtje met een stompe neus veranderen de verpakking in een absolute blikvanger.

Met de pastelnagellakken in roze, nude en licht blauw kan je de coolste nageltrends creëren en ze wekken in no-time lente-gevoelens op. Ga je voor nóg betere vibes? Dan zijn de intense statement kleuren in felrood, oranje en fuchsia exact wat je nodig hebt! De unieke, vegan formule verzekert een perfecte gel-glans finish en maximale hold tot zeven dagen, zelfs zonder een topcoat. De hooggepigmenteerde textuur is gemakkelijk aan te brengen en biedt optimale dekking. Fijne Pasen allemaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *