Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

In maart heeft het assortiment van Catrice weer een update gehad. Dat betekent dat veel oude producten weer plaats hebben gemaakt voor een nieuw product. Zo is ook deze nieuwe mascara in het assortiment opgenomen. De Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara belooft zoals de naam het al zegt volume en een lift voor de wimpers. Ik als groot mascara liefhebber ben erg benieuwd en test hem voor jullie uit!

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

Het belooft dé nieuwe mascara van Catrice te worden. Zelf zetten ze de mascara behoorlijk in de spotlight en dit is wat ze zelf over de mascara zeggen:

“Volume ontmoet een lifting effect: lange en dikke wimpers met een zichtbaar adembenemend lift effect – dat is waar wimperdromen over gaan. En met de nieuwe, vegan LIFT UP Volume & Lift Mascara staan ze op het punt om uit te komen. De wimper lifting technologie geeft de wimpers een langdurige lift en een indrukwekkende krul met slecht één laagje. De rijstproteïne en provitamine B5 power-care-complex geeft extra verzorging aan de wimpers. De mascara is verkrijgbaar in een waterproof en niet waterproof variant. Voor een lifting effect zoals in de beautysalon!”.

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

De Catrice Lift Up Volume & Lift mascara zit in een mooie verpakking. De kleur valt ook meteen op in het schap. Er is trouwens een normale variant (deze roze) en een waterproof variant, die zit in een blauwe huls. De verpakking zegt al veel over de mascara en de beloftes. Zo staat er groot op dat het een liftende mascara is die gebruik maakt van een speciale lifting technologie.

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara
Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

De Catrice Lift Up Volume & Lift mascara heeft een siliconen borsteltje en daar ben ik meteen enthousiast over. Meestal geven siliconen borstels het meeste volume. De borstel is trouwens vrij dik en bevat ook veel product. Doordat er een dikke klodder aan de borstel blijft hangen, merk ik meteen op dat de mascara vrij vloeibaar is. Ik ben benieuwd wat het gaat doen voor mijn wimpers.

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

Mijn wimpers met de Catrice Lift Up Volume & Lift mascara.

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara review

Het eerste dat mij opvalt is dat de mascara al meteen goed effect geeft na de eerste keer aanbrengen. Maar daarna moet ik wel voorzichtig zijn met het aanbrengen, de mascara wil namelijk best snel klonteren en een spinnenpoot effect geven. Er staat niets over op de verpakking, maar als ik goed naar mijn wimpers kijk zie ik dat de mascara gebruik maakt van fibers.

Fibers zorgen ervoor dat je veel volume krijgt, maar kunnen ook snel voor een onnatuurlijk effect zorgen. Deze mascara zit net op het randje, maar als je hem niet met zorg aanbrengt krijg je snel lelijke wimpers…

Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara

Tsja, wat vind ik eigenlijk van deze mascara? Hij geeft volume, maar de lift vind ik toch een beetje tegenvallen. Doordat de mascara ook snel aan elkaar plakt en klontjes kan krijgen zou ik hem niet meteen bestempelen als fantastische mascara. Qua houdbaarheid blijft de volume zeker zichtbaar en laat de mascara geen zwarte waas achter. Wel brokkelen de losse klontjes en fibers af waardoor ik wel aan het eind van de dag stukjes mascara onder de ogen heb.

Voor € 4,99 is het zeker geen slechte mascara, maar ook geen holy grail als je het mij vraagt. De Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara is in het vernieuwde assortiment van Catrice te koop bij onder andere de Kruidvat en Boozyshop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *