Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Catrice heeft in het vernieuwde assortiment nieuwe mascara’s zitten en ik kreeg er twee opgestuurd. Weliswaar twee bijna dezelfde mascara’s, want eentje is er waterproof. Het gaat om de Lashes To Kill Pro mascara en volgens mij is alleen het woordje Pro nieuw. Het is in ieder geval een mascara die er goed uitziet op het eerste gezicht en ben sowieso erg benieuwd naar de mascara omdat ik de Catrice mascara’s over het algemeen erg prettig vind. Laten we hem gaan testen!

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Heel veel belooft deze mascara eigenlijk niet als ik het persbericht terug lees. Het belooft meer volume dan ooit tevoren te geven, dat klinkt opzich als een goede belofte, maar komt het het ook na? De verpakking ziet er in ieder geval mooi uit en de normale verpakking is duidelijk te herkennen aan de rosé gouden kleur en de waterproof variant natuurlijk door de blauwe kleur. De mascara’s bevatten 12 ml wat best veel is voor een mascara, dus je zult er zeker een tijdje mee vooruit kunnen.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

De borstel van de mascara is gemaakt van normale haartjes en heeft een uitwaaierende vorm. Normaal ben ik meer fan van plastic borsteltjes, maar ik denk dat dit ook wel kan werken omdat de haren vrij kort zijn en er best veel product op de borstel zit. Je ziet ook erg veel mascara aan het uiteinde zitten, je moet dus wel echt goed je borstel afvegen. Laten we hem snel gaan testen.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Mijn ogen zonder mascara.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Mijn ogen met de Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara. De mascara brengt makkelijk aan en geeft ook meteen het gewenste effect. Dat vind ik prettig want ik heb een hekel aan mascara’s waarbij je tig keer moet aanbrengen voordat het een beetje fatsoenlijk zit. De mascara geeft inderdaad lekker veel volume en vind het er eigenlijk prima uitzien.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Vooral vanaf een afstandje vind ik de mascara er erg mooi uitzien. Het is niet de mooiste of beste mascara die ik ooit gebruikt heb, maar hij komt er zeker wel bij in de buurt. Vooral het gebruikersgemak van de mascara vind ik een groot pluspunt.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

En voor de prijs hoef je het ook niet te laten want de mascara kost maar € 4,99 wat ik echt een hele schappelijke prijs vind voor een goede mascara zoals dit die ook niet uitloopt of iets dergelijks. De Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara is vanaf nu in het vernieuwde vaste assortiment van Catrice te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *