Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Catrice heeft in het vernieuwde assortiment nieuwe mascara’s zitten en ik kreeg er twee opgestuurd. Weliswaar twee bijna dezelfde mascara’s, want eentje is er waterproof. Het gaat om de Lashes To Kill Pro mascara en volgens mij is alleen het woordje Pro nieuw. Het is in ieder geval een mascara die er goed uitziet op het eerste gezicht en ben sowieso erg benieuwd naar de mascara omdat ik de Catrice mascara’s over het algemeen erg prettig vind. Laten we hem gaan testen!

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Heel veel belooft deze mascara eigenlijk niet als ik het persbericht terug lees. Het belooft meer volume dan ooit tevoren te geven, dat klinkt opzich als een goede belofte, maar komt het het ook na? De verpakking ziet er in ieder geval mooi uit en de normale verpakking is duidelijk te herkennen aan de rosé gouden kleur en de waterproof variant natuurlijk door de blauwe kleur. De mascara’s bevatten 12 ml wat best veel is voor een mascara, dus je zult er zeker een tijdje mee vooruit kunnen.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

De borstel van de mascara is gemaakt van normale haartjes en heeft een uitwaaierende vorm. Normaal ben ik meer fan van plastic borsteltjes, maar ik denk dat dit ook wel kan werken omdat de haren vrij kort zijn en er best veel product op de borstel zit. Je ziet ook erg veel mascara aan het uiteinde zitten, je moet dus wel echt goed je borstel afvegen. Laten we hem snel gaan testen.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Mijn ogen zonder mascara.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Mijn ogen met de Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara. De mascara brengt makkelijk aan en geeft ook meteen het gewenste effect. Dat vind ik prettig want ik heb een hekel aan mascara’s waarbij je tig keer moet aanbrengen voordat het een beetje fatsoenlijk zit. De mascara geeft inderdaad lekker veel volume en vind het er eigenlijk prima uitzien.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

Vooral vanaf een afstandje vind ik de mascara er erg mooi uitzien. Het is niet de mooiste of beste mascara die ik ooit gebruikt heb, maar hij komt er zeker wel bij in de buurt. Vooral het gebruikersgemak van de mascara vind ik een groot pluspunt.

Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara

En voor de prijs hoef je het ook niet te laten want de mascara kost maar € 4,99 wat ik echt een hele schappelijke prijs vind voor een goede mascara zoals dit die ook niet uitloopt of iets dergelijks. De Catrice Lashes To Kill Pro 24H Mascara is vanaf nu in het vernieuwde vaste assortiment van Catrice te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

 

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Marijke
  10 februari 2018 at 07:19

  Hoe istie na een tijdje? Krijg je ook zwarte vlekken of korreltjes onder je ogen?

  • Reply
   Aranka
   10 februari 2018 at 13:24

   Nee helemaal niet, super fijn!

 • Reply
  chucky1012
  10 februari 2018 at 07:29

  Mooi restultaat van deze fijn geprijsde mnascara ?

 • Reply
  femketje
  10 februari 2018 at 10:03

  ik vind deze zelf echt super fijn :D

 • Reply
  Laura
  10 februari 2018 at 18:42

  Lijkt mij een fijne mascara!

 • Reply
  Britt
  14 februari 2018 at 08:49

  Goede prijs voor zo’n resultaat!

 • Reply
  aboutsbstyle
  15 februari 2018 at 17:10

  De full face foto geeft de wimpers een mooie look. Ze zijn mooi aanwezig. Een aanrader waard idd als ik de foto’s zie. Liefs soraya

 • Laat een reactie achter