Catrice Lash Extension Volume Mascara

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara4_zps510e37d8.png

Deze maand moet het Catrice schap weer worden omgebouwd voor een hele hoop nieuwe producten die in het vaste assortiment komen. Eén van die nieuwe producten is deze mascara die wel heel veel volume beloofd, alsof je nepwimpers hebt. Ik was heel benieuwd naar deze mascara omdat het toch wel een bijzonder borsteltje heeft waar ik niet snel echt enthousiast van word.

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara_zps31fd9a1a.png

Het mag duidelijk zijn, ik hou van lekker veel volume bij mijn wimpers. Je hebt prachtige mascara’s die heel subtiel je wimpers langer en voller maken, maar ik wil altijd net iets meer. Ik zoek graag het uiterste van natuurlijk op met mascara, van mij mogen ze wel lekker opvallen, maar natuurlijk niet tè.  Ik ben benieuwd of deze mascara weet wat ik bedoel.

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara3_zps1dec349c.png

De nieuwe mascara van Catrice heet Lash Extension Volume Mascara. Dit is een naam wat bij mij toch wel opvalt. Hij belooft dus wimpers alsof ze nep zijn. De huls is vrij simpel en saai, daar vind ik vrij weinig bijzonderheden aan. Het is niet een mascara die meteen opvalt in het schap. Maar toch heeft hij mij nieuwsgierig gemaakt.

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara2_zpsf48d5186.png

De mascara heeft een diep zwarte kleur voor mooie en intens zware wimpers. Ook zitten er fibers in die je wimpers het extension effect moeten geven. De mascara is getest en is veilig voor onze ogen. Ook ik met mijn lenzen heb geen last van deze mascara!

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara6_zpsd11abb52.png

De mascara heeft zoals ik zei een bijzonder borsteltje. Tegenwoordig zie je overal king-size borstels die moeten zorgen voor volume of de plastic borstels. Dit is eigenlijk een hele old-school borstel die we eigenlijk liever willen vergeten omdat hij vrij weinig doet voor onze wimpers. Ik hield mijn hart dus ook vast met het testen, wordt dit een ramp?

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara5_zps0abb9b55.png

Even een close-up.  Zoals je ziet is dit een hele basic borstel met een spiraalvorm van haartjes. Wat me meteen ook opvalt is dat de borstel heel veel mascara vasthoudt, als dat maar geen spinnenpoten worden. Laten we hem gewoon gaan testen.

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara11_zps3a4a7d2c.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara10_zps2f239fb7.png

Mijn wimpers met de Catrice Lash Extension Volume mascara.

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara8_zpsb889f890.png

Oke, wauw, dit is duidelijk een verschil! Maar toch even een kleine kanttekening, je moet wel oppassen met deze mascara. Als je hem snel aanbrengt krijg je al heel snel spinnenpoten. Je moet hem dus wel voorzichtig aanbrengen om geen spinnenpoten te krijgen of daarna nog even met een afgestreken borsteltje de wimpers separeren. Het geeft zeker ontzettend veel volume maar je moet oppassen dat het geen spinnenpoten worden. Maar het effect vind ik erg mooi, eigenlijk precies wat ik in een mascara zoek.

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara9_zps06f86bcf.png

En blijft hij de hele dag perfect op zijn plek zitten? Omdat de mascara vrij dik op je wimpers ligt, heb je al snel kans dat hij gaat vlekken. Helemaal met dit warme weer. Maar nee, hij blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten zonder te gaan vlekken of te brokkelen! Daar ben ik heel blij mee! En met het resultaat ook, want het zijn wel opvallende wimpers en daar hou ik van! Het verwijderen gaat ook prima, met wat water is het onder de douche zo verdwenen.

 photo Catrice-Lash-Extension-Mascara7_zps0dc1c645.png

Jullie horen het alweer, ik ben enthousiast over deze mascara maar je moet hem wel voorzichtig aanbrengen anders heb je een spinnenpoot effect. Hou je daar wel van, dan is deze mascara zeker iets voor jou en zoek je graag net de grens op met een mascara, dan kan ik je hem zeker ook aanraden. Gelukkig heeft hij ook een leuke prijs van € 3,99! Hij moet vanaf deze maand in de vernieuwde Catrice vakken gaan liggen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Anneloes
  5 augustus 2014 at 06:24

  Wauw, stiekem hield ik mijn hart een beetje vast bij het zien bij dat borsteltje, maar het resultaat ziet er prachtig uit!

 • Reply
  ceetje78
  5 augustus 2014 at 07:10

  Dat ziet er goed uit. Ik heb een mascara van the Make Up Studio die ook zo’n simpele borstel heeft en best goed is.

 • Reply
  MySimplySpecial
  5 augustus 2014 at 07:28

  Mooi resultaat en de prijs is super!

 • Reply
  lucindainwonderland
  5 augustus 2014 at 08:07

  Dat is zeker resultaat! Aan het borsteltje was al wel te zien dat het een klein beetje spinnepoten konden worden, goed dat je dat aangeeft. Voor de prijs is het zeker niet te laten. xxx Lucinda

 • Reply
  Beautydagboek
  5 augustus 2014 at 08:15

  Ik word hier blij van! Het effect is prachtig, terwijl je al zulke mooie, lange wimpers hebt :). Ik ga hier even naar kijken als de nieuwe collectie in de winkel ligt.

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  5 augustus 2014 at 08:27

  Wauw wat een mooi effect! En wat een gaaf borsteltje, kwalitatief heel goed voor de prijs! Superleuke tip!

 • Reply
  Beau
  5 augustus 2014 at 09:04

  Ik vind hem er toch iets te spinnen poterig uit zien… ik skip hem liever!

 • Reply
  Beautyjuf
  5 augustus 2014 at 09:12

  Wat een prachtig resultaat! Fijn dat je de tip geeft om de mascara niet te snel aan te brengen in verband met spinnenpootjes.

 • Reply
  Charile
  5 augustus 2014 at 09:34

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  chucky1012
  5 augustus 2014 at 09:35

  Zo dat klinkt erg goed en voor zo een fijne prijs ;-)

 • Reply
  Yvonne
  5 augustus 2014 at 09:39

  Wat een mooi resultaat! Die moet ik hebben. Ik vind kleine borsteltjes juist heel fijn werken. Die grote dingen zorgen er alleen maar voor dat je moet oppassen dat het niet tegen je huid komt. Ik blijf de ouderwetse Lash Architect van Loréal heel goed vinden. Maar dit is volgens mij een goedkoper alternatief!

 • Reply
  Hester
  5 augustus 2014 at 10:03

  Nice! Het enige probleem is dat ik bij jou alle mascara’s mooi vind omdat je zulke makkelijke en van jezelf mooie wimpers hebt, haha. Dat ‘ie getest is betekent trouwens niet dat ‘ie veilig is, want je weet de uitslag van de test niet ;)

 • Reply
  Kirsten
  5 augustus 2014 at 10:42

  Ik ben benieuwd naar deze mascara, hij ziet er bij jou goed uit!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  5 augustus 2014 at 13:08

  Je wimper zien er echt bijna fake uit, zo lang! :-)

 • Reply
  Jenny
  5 augustus 2014 at 13:10

  Oeh ziet er goed uit! En een fijn prijsje!

 • Reply
  Anne Solveig
  5 augustus 2014 at 14:52

  Wat mooi! Toch houd ik wel van nog iets meer ‘drama’!

 • Reply
  Julie
  5 augustus 2014 at 16:01

  Wat een bijzonder borsteltje! :-) Hij geeft een erg mooi resultaat! :-)

 • Reply
  Rosanne
  5 augustus 2014 at 16:04

  ziet er heel goed uit!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  5 augustus 2014 at 18:15

  Mooi, misschien iets te plakkerig naar mijn zin… Maar goede om te onthouden!

 • Reply
  inspiredbylifee
  5 augustus 2014 at 18:42

  Ik vind hem er best goed uitzien, wel beetje plakkerig.

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  5 augustus 2014 at 20:41

  Dat ziet er goed uit! Jammer dat je gauw spinnenpoten krijgt. Maar voor dat geld is het wel een goede mascara.

 • Reply
  femketje
  5 augustus 2014 at 21:04

  ziet er wel echt wow uit :D nice!

 • Reply
  Kaylani
  6 augustus 2014 at 14:05

  Ah die borsteltjes vind ik echt verschrikkelijk! Wel een mooi resultaat!

 • Reply
  justjaxelle
  6 augustus 2014 at 16:19

  wauw hij ziet er super uit!

 • Reply
  Tatjana Bras Geralds
  7 augustus 2014 at 11:33

  ik heb hem ondertussen gekocht en ik moet zeggen dat hij inderdaad een fijn resultaat geeft! Bedankt voor deze review want ik was al lang op zoek naar een goedkope mascara met een goed resultaat :)

  • Reply
   Aranka
   7 augustus 2014 at 15:39

   Graag gedaan! Veel plezier met je mascara :D

 • Reply
  Mariska
  7 augustus 2014 at 20:52

  Deze ga ik ook zeker even onthouden, wat ziet die er goed uit!

 • Reply
  smilingbeauties
  7 augustus 2014 at 22:58

  Mooie mascara!

 • Reply
  Yvonne
  9 augustus 2014 at 14:05

  Ik heb ‘m vandaag gebruikt en er meteen eentje extra gekocht. Wat een mooi resultaat geeft ie! Ik heb heel korte en rechte wimpers normaal gesproken. Dit is een perfecte vervanger voor mijn favoriete mascara!

 • Reply
  Merle
  7 februari 2015 at 19:50

  Ik heb hem ook gekocht (ik had toen ik hem vast had in de winkel nog snel even deze review gelezen haha) en hij laat mijn wimpers echt veel langer lijken!

 • Laat een reactie achter