Catrice: King Of Greens & Heavy Metallilac

Het is niemand ontgaan, Catrice heeft groot en deels zijn assortiment vernieuwd met nieuwe producten. Vooral de nagellakjes zijn weer onder handen genomen. En dat moet je eigenlijk helemaal niet hebben als nagellak liefhebber zoals mij, want je moet dan weer van alles hebben. Gelukkig heb ik me goed kunnen beheersten en nam maar 2 nieuwe nagellakjes met me mee naar huis, King Of Greens en Heavy Metalliliac!

Dit zijn ze dan de nieuwe lakjes, ik heb de 2 lakjes uitgekozen met een mooie metallic finish, tenminste dat dacht ik. Wat ook meteen opvalt aan de potjes is dat er een sticker opzit met dat het een nieuwe kleur is, maar ook dat er een nieuw soort kwastje aan zit, wat het verschil daartussen is zie je zometeen!

Hier kan je goed de metallic finish in het potje zien, alleen helaas – ik zeg het maar alvast – is het niet geweldig terug te vinden op je nagels, helaas.

En dan hier het verschil tussen het oude en het nieuwe borsteltje, het valt je al meteen op hij is dikker en rond afgewerkt aan de onderkant. Als je het mij vraagt totaal geen verbeterig maar helaas, Cartice zijn keuze. Het borsteltje is namelijk niet netjes afgerond bij mij zodat het slordig lakt en ik vind het borsteltje ook te dik voor mijn nagels. Je kan het meteen op mijn swatch foto’s zien, normaal lak ik zonder foutjes en nu zit alles er behoorlijk onder. Voor mij is dit dus zeker geen verbetering die nieuwe kwastjes, jammer.

Hier heb ik al 4 dagen King Of Greens op, zoals je kan zien blijft hij dus goed op zijn plek zitten en chipt niet tot nauwelijks, alleen er is natuulijk wel duidelijk tipwear te zien.  Hier heb ik de foutjes al kunnen corrigeren onder de douche met het lakken maar ook hierbij zal alles eronder, helaas.

De houdbaarheid van deze nagellak is dus goed, alleen wat me wel opvalt aan deze nagellak is dat hij niet echt mooi glanzend opdroogt, wat ik normaal wel gewend ben van Catrice, deze droogt namelijk een beetje mat op en dat vind ik jammer, dus moet er nog weer een glimmend laagje topcoat overaan brengen – wat ik niet bij deze foto’s heb gedaan -. Voor de rest ben ik tevreden, maar de kleur in het flesje zag er leuker uit. Voor mij betreft niet echt een aanrader.

Maar dan hebben we natuurlijk nog Heavy Metallilac, een lakje wat me betreft kleur en glans zeker niet heeft teleurgesteld alles van King Of Greens niet had qua kleur en finish heeft deze weer wel en daar ben ik blij mee. Helaas komt het niet echt tot zijn recht op de foto’s maar dit is echt een prachtige nagellak.

Wederom vind ik het lakje niet fijn lakken, maar dit is vast een questie van gewenning of ik kan er gewoon niet mee omgaan. Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Voor wat mij betreft is dit zeker een aanraad kleur en lak!

Het nieuwe assortiment van Catrice druppelt langzaam binnen bij de winkel dus houd het goed in de gaten! De lakjes kosten € 2,49 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  Miranda
  11 februari 2012 at 10:22

  wat een prachtige kleuren. Ik vind de finish wel wat hebben :D En de houdbaarheid is inderdaad goed, 4 dagen:D

 • Reply
  charile
  11 februari 2012 at 10:45

  Mooie kleuren :)

 • Reply
  MySuperSweetLife
  11 februari 2012 at 10:50

  Erg leuke kleuren, catrice is nu ook absoluut mijn favoriete merk qua nagellak!

  Liefs

 • Reply
  Esmay
  11 februari 2012 at 10:51

  Vind die eerste mooi! Die tweede ook wel, maar ik weet van mezelf dat ik niet zo vaak paars draag.

 • Reply
  Lotte
  11 februari 2012 at 11:03

  Ik heb zeker een paar mooie kleurtjes gezien bij Catrice, maar hier loop ik niet warm van..

 • Reply
  Joan
  11 februari 2012 at 11:19

  Ik vind het toffe kleuren. Hoewel ik normaal into paars ben en totaal niet van groen op mijn nagels hou, vind ik Kins Of Greens toch het mooiste kleurtje.

 • Reply
  Helen
  11 februari 2012 at 11:31

  Mooie kleuren!
  Heb spijt dat ik de paarse niet genomen heb :P

 • Reply
  Tedje
  11 februari 2012 at 11:35

  Ik vind de kleurtjes echt heel mooi!

 • Reply
  Paola
  11 februari 2012 at 11:39

  Deze 2 kleuren heb ik ook! Ik vind ze echt prachtig!

 • Reply
  Kim
  11 februari 2012 at 11:39

  Die paarse heb ik ook gekocht en je hebt gelijk…in het echt is-ie nog VEEL mooier (en feller)!! Ik draag ‘m nu ook en ben er echt verliefd op…! Aanrader dus!

 • Reply
  Jana
  11 februari 2012 at 11:50

  Het paarse kleurtje ziet er heel mooi uit :D x

 • Reply
  Floor
  11 februari 2012 at 11:52

  Wauw, Heavy Metalilac ga ik denk ik ook halen. Wat een prachtig lakje!

 • Reply
  jennifer
  11 februari 2012 at 11:56

  Ik vind de nieuwe kleurtjes van Catrice niet zo mooi.. Ik weet niet waarom niet hehe!

 • Reply
  Tamara
  11 februari 2012 at 12:04

  King of the greens vind ik wel een mooi kleurtje!

 • Reply
  Mandy
  11 februari 2012 at 12:32

  Mooie kleuren

 • Reply
  Maud
  11 februari 2012 at 12:53

  Ik heb deze ook allebei en vind het zo’n mooie kleuren. Fijn dat King of Greens zo goed blijft zitten!

 • Reply
  Elke
  11 februari 2012 at 13:13

  Die paarse kleur is heel erg mooi!

 • Reply
  Yasmina (:
  11 februari 2012 at 13:38

  mooooi

 • Reply
  PrncszTffny
  11 februari 2012 at 14:36

  mooie lakjes!!!

 • Reply
  Nicole
  11 februari 2012 at 14:58

  de groene is neit helemaal mijn smaak, maar het paarse lakje vind ik erg mooi!

 • Reply
  Bellachique
  11 februari 2012 at 17:30

  Ik vind ze allebei echt zo mooi! Ik ga zeker heavy metallic kopen :).

 • Reply
  Milou
  11 februari 2012 at 18:27

  King of greens is tof! Weer eens wat anders :-)

 • Reply
  Joany
  11 februari 2012 at 21:17

  Ik vind beide lakjes echt héél erg mooi maar de groene is mijn favoriet :)

 • Reply
  LinvanT
  11 februari 2012 at 22:00

  Ik vind de nieuwe catrice lakjes juist wel fijn lakken. Ik vind de nieuwe kwastjes een enorme verbetering.
  Ik heb de paarse ook en ik vond het een prachtig duochrome lakje. Die roze gloed vind ik heel mooi! Ik hou niet zo van groen, maar deze vind ik wel heel mooi. Ik denk dat als ik em tegenkom in de schappen, ik em meeneem. Ik ging vandaag naar de kruidvat en het rek was helemaal geplunderd, maar heb de laatste twee mee kunnen nemen.

  Je hebt er alleen niet bij staan hoeveel laagjes het zijn. Volgens mij dekte heavy metallilac met één laagje, maar vond ik em mooier met twee. Dan zag je het roze meer. Jammer dat je de lakken niet vind.

 • Reply
  Kim
  12 februari 2012 at 11:45

  Ik vind hem juist wel fijn lakken, hij doet me denken aan Rimmel, die ook zo fijn lakken. Dit vind ik juist makkelijker, zo kom je nooit in de hoekjes van je nagels en lak je mooi rond je nagelriemen. Ik wil nog steeds Heavy Metallilac en heb nu de neppe Chanel Peridot in mijn bezit, echt prachtig! Groen is niet zo mijn ding, hoewel ik Sold Out Forever nu heel mooi vind! Verder nog op mijn wishlist: Salmon & Garfunkel. En nog wat lipsticks: Kiss Kiss Hibiscus lijkt me prachtig!

  Ohja, en tip voor iedereen: komende weken zijn de catrice oogschaduws in de actie: 2 voor 4 euro :)

 • Reply
  Vera
  12 februari 2012 at 23:33

  Deze twee heb ik ook!

 • Reply
  Lovethatmakeup
  13 februari 2012 at 18:51

  Mooie kleurtjes voor de groene!

 • Reply
  Cherel
  14 februari 2012 at 16:38

  Leuke kleurtjes!

 • Reply
  Evelien
  21 februari 2012 at 15:09

  Ik houd niet zo van groene nagellak, maar deze is echt heel erg mooi! Die paarse is ook super trouwens!

 • Laat een reactie achter