Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice: King Of Greens & Heavy Metallilac

Het is niemand ontgaan, Catrice heeft groot en deels zijn assortiment vernieuwd met nieuwe producten. Vooral de nagellakjes zijn weer onder handen genomen. En dat moet je eigenlijk helemaal niet hebben als nagellak liefhebber zoals mij, want je moet dan weer van alles hebben. Gelukkig heb ik me goed kunnen beheersten en nam maar 2 nieuwe nagellakjes met me mee naar huis, King Of Greens en Heavy Metalliliac!

Dit zijn ze dan de nieuwe lakjes, ik heb de 2 lakjes uitgekozen met een mooie metallic finish, tenminste dat dacht ik. Wat ook meteen opvalt aan de potjes is dat er een sticker opzit met dat het een nieuwe kleur is, maar ook dat er een nieuw soort kwastje aan zit, wat het verschil daartussen is zie je zometeen!

Hier kan je goed de metallic finish in het potje zien, alleen helaas – ik zeg het maar alvast – is het niet geweldig terug te vinden op je nagels, helaas.

En dan hier het verschil tussen het oude en het nieuwe borsteltje, het valt je al meteen op hij is dikker en rond afgewerkt aan de onderkant. Als je het mij vraagt totaal geen verbeterig maar helaas, Cartice zijn keuze. Het borsteltje is namelijk niet netjes afgerond bij mij zodat het slordig lakt en ik vind het borsteltje ook te dik voor mijn nagels. Je kan het meteen op mijn swatch foto’s zien, normaal lak ik zonder foutjes en nu zit alles er behoorlijk onder. Voor mij is dit dus zeker geen verbetering die nieuwe kwastjes, jammer.

Hier heb ik al 4 dagen King Of Greens op, zoals je kan zien blijft hij dus goed op zijn plek zitten en chipt niet tot nauwelijks, alleen er is natuulijk wel duidelijk tipwear te zien.  Hier heb ik de foutjes al kunnen corrigeren onder de douche met het lakken maar ook hierbij zal alles eronder, helaas.

De houdbaarheid van deze nagellak is dus goed, alleen wat me wel opvalt aan deze nagellak is dat hij niet echt mooi glanzend opdroogt, wat ik normaal wel gewend ben van Catrice, deze droogt namelijk een beetje mat op en dat vind ik jammer, dus moet er nog weer een glimmend laagje topcoat overaan brengen – wat ik niet bij deze foto’s heb gedaan -. Voor de rest ben ik tevreden, maar de kleur in het flesje zag er leuker uit. Voor mij betreft niet echt een aanrader.

Maar dan hebben we natuurlijk nog Heavy Metallilac, een lakje wat me betreft kleur en glans zeker niet heeft teleurgesteld alles van King Of Greens niet had qua kleur en finish heeft deze weer wel en daar ben ik blij mee. Helaas komt het niet echt tot zijn recht op de foto’s maar dit is echt een prachtige nagellak.

Wederom vind ik het lakje niet fijn lakken, maar dit is vast een questie van gewenning of ik kan er gewoon niet mee omgaan. Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Voor wat mij betreft is dit zeker een aanraad kleur en lak!

Het nieuwe assortiment van Catrice druppelt langzaam binnen bij de winkel dus houd het goed in de gaten! De lakjes kosten € 2,49 per stuk.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Ik vind het toffe kleuren. Hoewel ik normaal into paars ben en totaal niet van groen op mijn nagels hou, vind ik Kins Of Greens toch het mooiste kleurtje.

  2. Die paarse heb ik ook gekocht en je hebt gelijk…in het echt is-ie nog VEEL mooier (en feller)!! Ik draag ‘m nu ook en ben er echt verliefd op…! Aanrader dus!

  3. Ik vind de nieuwe catrice lakjes juist wel fijn lakken. Ik vind de nieuwe kwastjes een enorme verbetering.
    Ik heb de paarse ook en ik vond het een prachtig duochrome lakje. Die roze gloed vind ik heel mooi! Ik hou niet zo van groen, maar deze vind ik wel heel mooi. Ik denk dat als ik em tegenkom in de schappen, ik em meeneem. Ik ging vandaag naar de kruidvat en het rek was helemaal geplunderd, maar heb de laatste twee mee kunnen nemen.

    Je hebt er alleen niet bij staan hoeveel laagjes het zijn. Volgens mij dekte heavy metallilac met één laagje, maar vond ik em mooier met twee. Dan zag je het roze meer. Jammer dat je de lakken niet vind.

  4. Ik vind hem juist wel fijn lakken, hij doet me denken aan Rimmel, die ook zo fijn lakken. Dit vind ik juist makkelijker, zo kom je nooit in de hoekjes van je nagels en lak je mooi rond je nagelriemen. Ik wil nog steeds Heavy Metallilac en heb nu de neppe Chanel Peridot in mijn bezit, echt prachtig! Groen is niet zo mijn ding, hoewel ik Sold Out Forever nu heel mooi vind! Verder nog op mijn wishlist: Salmon & Garfunkel. En nog wat lipsticks: Kiss Kiss Hibiscus lijkt me prachtig!

    Ohja, en tip voor iedereen: komende weken zijn de catrice oogschaduws in de actie: 2 voor 4 euro :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *