Catrice Iron Mermaiden

Vandaag laat ik jullie het lakje Iron Mermaiden zien van Catrice, deze zit in het nieuwe assortiment en wou ik jullie niet ongestoord voorbij laten gaan. Het is echt een prachtige lak met een super gaaf effect dat we nog niet zo vaak hadden gezien van een drugstore merk. Kijk snel verder naar de swatches en wat ik eigenlijk van deze lak vind.

Als eerste vind ik dit natuurlijk een prachtige lak met een prachtig effect wat ik al zei. Alleen hij dekt niet heel erg snel dus je hebt zeker 3 laagjes nodig om hem te laten dekken. Wat wel erg fijn aan deze lak is dat hij erg fijn lakt en niet stroperig of te dun is.

Wel een nadeel aan deze lak vind ik dat ze de strepen die het kwastje maakt erg duidelijk ziet op de nagel. Maar daar stoor ik me persoonlijk niet heel erg aan maar het was mooier geweest als het niet zo was. En dan heb ik nog een groot nadeel, hij chipt bij mij echt heel erg snel, nouja chippen kan ik het eigenlijk niet noemen maar afbladeren. Als ik mijn nagels stoot ontstaat er een soort luchtbelletje onder en dan kan je zo de hele laklaag eraf trekken en dat vind ik echt heel erg zonde.

Maar voor de rest vind ik het nog steeds een prachtige nagellak!

De nagellak is te koop voor € 2,49 bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Mandy
  13 april 2011 at 07:54

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Myrthe
  13 april 2011 at 08:10

  hij is erg mooi. heb hem vorige week ook gekocht :D

 • Reply
  Sabine
  13 april 2011 at 09:50

  Ik zou hem zelf niet zo gauw dragen denk ik, maar de kleur is zo apart! :o

 • Reply
  Eline
  13 april 2011 at 10:02

  speciaal kleurtje!

 • Reply
  Manon
  13 april 2011 at 10:54

  Essence heeft nu precies dezelfde kleur in hun assortiment, die heb ik gekocht! Ik vind het effect wel leuk maar de kleur is helaas niet echt mijn ding.

 • Reply
  Leontine
  13 april 2011 at 11:15

  Ik heb hem ook gekocht en ben er erg tevreden over. Bij mij dekte hij heel goed in 2 laagjes, en chipte niet snel. Maar ik heb er ook een basecoat gebruike en SV over gedaan, weet niet of jij ook een topcoat en basecoat hebt gebruikt?
  En eigenlijk lakte hij bij mij totaal niet streperig. Mss wisselende kwaliteit..

 • Reply
  Roos
  13 april 2011 at 14:12

  Ik vind het een beetje een aparte kleur, ik denk dat ik hem zelf niet zo snel zal kopen.

 • Reply
  Esmay
  13 april 2011 at 14:40

  Ik vind het een aparte kleur, best wel gaaf. Alleen Essence heeft net zo’n lakje, dus die zou ik eerder kopen haha ,want die is goedkoper :P

 • Reply
  Sharon
  13 april 2011 at 16:16

  Opzich wel apart, maar vind ‘m niet echt mooi!

 • Reply
  Silva
  13 april 2011 at 16:33

  Wat een supermooi kleurtje! Ik heb die van Essence, die volgens mij hetzelfde is :)

 • Reply
  Marjolein
  13 april 2011 at 17:26

  Oo, die is mooi zeg!

 • Reply
  Pauline
  13 april 2011 at 21:06

  Ah, daar was ik benieuwd naar! :) Super mooi lakje! Morgen maar eens kijken of de collectie nu ein-de-lijk in de schappen ligt hier… (maandag nog niet)

 • Reply
  Ukkie
  22 april 2011 at 19:28

  Ik heb hem sinds vandaag ook. Het viel mij ook op dat twee laagjes niet voldoende is (terwijl dat meestal bij catrice wel voldoende is).
  Binnenkort maar eens drie laagjes proberen.

 • Laat een reactie achter