Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

In februari gooien Essence en Catrice hun schappen weer om en komen er heel veel nieuwe producten bij. Van Catrice kreeg ik weer een aantal producten toegestuurd waaronder dit mooie oogschaduw palette. Het is een palette waar je in één handeling een perfecte ooglook mee zou moeten kunnen maken. Benefit heeft ook zoiets een tijdje geleden uitgebracht en dat was niet echt een succes… Doet Catrice het beter?

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

Mocht je trouwens nog even willen spieken waarmee Catrice komt binnenkort? Check dan even dit artikel voor alle informatie. Het Instant Glam Eyeshadow Palette is er maar in één variant maar wel met vier verschillende kleurencombinaties. Ik vind het oogschaduw palette er mooi en degelijk uitzien. Wel wat aan de grote kant, maar zeker niet lomp en onhanding.

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

Op de achterkant vind je zoals gewoonlijk meer informatie over het palette en een kleine gebruiksaanwijzing hoe je het palette het beste kunt gebruiken. Het is namelijk de bedoeling dat je met de grote applicator in één keer de oogschaduw aanbrengt met twee verschillende kleuren. Leuk idee, maar ik heb het idee dat dit geen succes gaat worden.

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

Het palette ziet er aan de binnenkant ook mooi uit en heeft vier verschillende kleurencombinaties. De combinaties hebben een donkere en een lichte kleur om diepte te creëren. Je zou de lichte kleur over het ooglid moeten aanbrengen en de donkere kleur in de crease. De grote applicator zorgt ervoor dat dat allemaal in één keer lukt.

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

En hier zie je de swatches van de combinaties. Ze pigmentatie ziet er goed uit maar de highlighter kleur valt wel een beetje weg. Maar dat kan ook zo zijn omdat het gewoon echt een lichte kleur is. Tot zo ver ben ik nog enthousiast! Ook het oogschaduw aanbrengen op de applicator gaat prima en je merkt dat het echt op elkaar is afgestemd.

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

Goed, wat vind ik van het oogschaduw palette? Het oogschaduw palette, daar is helemaal niets mis mee. De kleuren zijn goed gekozen, ze passen ook goed bij elkaar en de pigmentatie is zeker prima. Alleen de uitvoering vind ik minder. De sponsapplicator is groot en omhandig en brengt gewoon niet mooi de oogschaduw aan. Ik krijg met geen mogelijkheid de oogschaduw aan beide kanten gelijk en het ziet er gewoon heel erg streperig uit. Nee, voor mij is het palette zoals het bedoeld is geen succes.

Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette

Het palette zelf is niets mis mee, maar hoe het palette bedoeld is om te gebruiken vind ik helemaal niets. Omdat het palette niet heel handig is om de kleuren afzonderlijk van elkaar te gebruiken zou ik het niet zo snel zo kopen, dan zijn er nog genoeg andere mooie paletten voor niet al te veel geld. Het Catrice Instant Glam Eyeshadow Palette is voor € 6,99 te koop in het vernieuwde assortiment (vanaf februari) van Catrice bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Rachel
  25 januari 2018 at 09:32

  het ziet er leuk en mooi uit maar ben er niet enthousiast over ;) de look vind ik wel mooi gemaakt meis

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 januari 2018 at 10:14

  Jammer.. zo te zien is dit ook niets voor mij! Wel een fijne, eerlijke review!

 • Reply
  aboutsbstyle
  25 januari 2018 at 18:17

  Wat jammer dat het idee niet werkt (leek mij al niet handig). Jammer maar helaas er zijn mooiere palette te koop. Liefs Soraya

 • Reply
  femketje
  25 januari 2018 at 21:19

  ik ga deze zelf ook nog proberen maar ben ook bang dat de applicator echt 3x niks is :o

 • Reply
  chucky1012
  26 januari 2018 at 06:54

  Het ziet er goed uit alleen werkt het opbrengen niet.

 • Reply
  Kim
  28 januari 2018 at 15:49

  Die kleuren vind ik erg mooi, maar het werkt niet helemaal mooi zoals de bedoeling is inderdaad.

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  28 januari 2018 at 17:51

  Hmm jammer! De kleuren lijken me mooi, maar verder is het denk ik niet zo’n succes…

 • Laat een reactie achter