Search
Close this search box.

Catrice Holografische Luxury Lacquers

 photo Holografisch_zps5d97253f.png

Ik was hier zo benieuwd naar en ik heb er echt elke Kruidvat voor moeten afzoeken. Natuurlijk het laatste filiaal waar ik kijk met de moed al een beetje te hebben opgegeven kom ik ze tegen! Een prachtige display vol met unieke nagellakjes. Ook komt Catrice met vier semi pastel kleurige holografische lakken, ideaal voor de lente met de eerste zonnestraaltjes!

 photo Holografisch1_zps981d9f6a.png

De hele collectie bestaat uit 24 spectaculaire lakjes waarvan er dus vier holografische lakken. Ze hebben wel wat saaie kleuren uitgekozen maar toch zijn het leuke semi pastel kleuren. Met de zon op de lakjes heb je een prachtig effect. Alleen de zon miste wel met het maken van de swatches. Maar toch heb ik wat zon weten te vangen maar was ik te laat met de camera. In het echt zijn de nagellakken prachtig in het licht, dus het holografische zit er zeker in!

 photo Holografisch3_zpsbf3db72f.png

Het kwastje is breed en afgerond aan de onderkant zodat het makkelijk lak gemak heeft. De lakjes dekken trouwens bijna allemaal met één laagje. Ze zijn op sommige plekken dan nog iets transparant maar daar kan een dun laagje verandering in brengen. De lakjes heb ik met één laag geswatched.

 photo Holografisch5_zpscfa64a07.png

Holo Manolo, een lichtgrijze lak met een blauwe ondertoon. Prachtig in het licht en erg neutraal.

 photo Holografisch4_zps574cbe29.png

ApHolo, een blauwe kleur die me aan de zee doet denken met de twinkelingen daarbij.

 photo Holografisch7_zpsef7963db.png

Plum Me Up Scotty, een mooie pastel paarse kleur dat wordt verrijkt met prachtige shimmers.

 photo Holografisch6_zps7c7fc466.png

Holo In One, een hele frisse turquoise kleur met een prachtig holografisch effect.

 photo Holografisch2_zps01d3b8c7.png

De lakken vind ik echt geweldig, echt een verrijking voor je nagellak collectie. De lakjes dekken fantastisch en lakken ook nog eens makkelijk. Ze kosten € 3,59 per stuk en deze week bij de Kruidvat zijn ze nog 2 voor € 5,- leuke actie dus! Willen jullie deze lakjes nog scoren, wees dan snel want ik denk dat ze heel erg snel zullen gaan!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Holo Manolo vind ik heel mooi! Ik wil je trouwens ook een compliment geven voor de mooie foto’s :-) Helaas mag ik (voorlopig!) geen nagellak meer van mezelf kopen. Ik heb voor de nagellak blogpost van vandaag al mijn nagellakjes geteld. 160, Oeps…Ik zet er even de rem op ;-)

  2. Normaal gesproken hou ik meer van simpele gekleurde lakjes zonder al teveel poespas, maar deze zijn toch wel erg mooi!

  3. Ze zijn zo mooi. Helaas kan ik de Luxury Lacquers nergens in de buurt bemachtigen. De filialen bij mij in de buurt verkopen ze niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *