Catrice Hip Queens Wear Blue Jeans!

Jullie kennen nu vast allemaal wel de vernieuwde producten van Catrice. Ze hebben ook 3 nagellakjes vernieuwd. Naar eentje was ik heel erg benieuwd, namelijk Hip Queens Wear Blue Jeans! Een prachtig blauwe nagellak met kleine blauwe glittertjes erin.

Dit prachtige nieuwe nagellakje smeert gewoon hetzelfde wat we gewend zijn van Catrice, erg fijn dus. Ook de dekking is behoorlijk goed, je zou hem kunnen dragen met 1 laagje maar ik doe altijd standaard 2 laagjes op omdat ik dat mooier vind. Als de zon op je nagels schijnt kan je de subtiele glittertjes goed zien. Zonder zonlicht of ander fel licht zie je ze niet tot nauwelijks. Zoals op de foto zie je ze niet, ik had niet de juiste belichtig om te zichtbaar op de foto te zetten. Ik ben weg van de nieuwe kleur, ik twijfel nog of de andere 2 nieuwe kleuren nog ga kopen.

De lakjes zijn te koop voor € 2,49 bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Tatjana
  17 november 2010 at 13:38

  Super mooie kleur zeg! <3

 • Reply
  Esmay
  17 november 2010 at 16:42

  Ziet er wel echt mooi uit <3

 • Reply
  anne
  17 november 2010 at 18:33

  ik zag hem net bij dekruitvat, erg te twijfelen
  maar als ik hem zo op jou nagels zie denk ik datik hem toch maar wel haal!

  je nagels zijn trouwens al weer een stuk gegroeid!

  • Reply
   Aranka
   17 november 2010 at 21:42

   Haha, ja dat gaat snel he!

 • Reply
  Mandy
  17 november 2010 at 18:53

  Hele mooie kleur!

 • Reply
  Silva
  17 november 2010 at 19:49

  Wow, ik vind het echt een mooie kleur!

 • Laat een reactie achter