Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Sinds eind vorig jaar ben ik helemaal verliefd geworden op highlighter. Ik had er eerst helemaal niets mee en snapte het niet zo goed, maar sinds ik mijn BECCA Champagne Pop highlighter heb ben ik verkocht en draag het iedere dag. Alleen een mooie en goedkope highlighter vinden is nog best lastig, al helemaal als je bij de drogisterij gaat kijken. Gelukkig brengt Catrice daar met haar vernieuwde assortiment verandering in.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Catrice komt namelijk met de Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder, een prachtig glanzend poeder die je naam meteen roept als je hem ziet. De highlighter zit in een flinke verpakking met maar liefst 8 gram waardoor je er echt een hele tijd mee vooruit kan. Het doosje is gemaakt van stevig plastic met een bolle bovenkant. Het ziet er zeker niet goedkoop uit en eigenlijk vind ik het wel wat luxe hebben. Zeker een aanrader voor je stash.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

De highlighter is er in één kleur, namelijk Light Infusion. Een prachtige lichte kleur die magisch oplicht. Op de achterkant vinden we natuurlijk wat meer informatie over het product met onder andere de ingrediënten en hoe je het product moet je gebruiken.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

De highlighter ziet er uit als een grote parel die prachtig glanst en van elke hoek lijkt hij wel anders te glanzen, het is echt een heel mooi product. Net zoals de deksel heeft de highlighter zelf ook een bolling en zit het stevig in de verpakking.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Het is een minerale highlighter die gebakken is, vaak kun je dan wel afleiden dat het een product is met veel pigmentatie. Ik ben dus heel benieuwd wat dit product gaat doen. Geeft het een heel subtiel effect, een mooie natuurlijke glans of misschien wel het discobal effect waar we toch niet echt op zitten te wachten.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Van dichtbij zie je pas goed hoe mooi de highlighter is. Hij heeft maar één kleur en dat zie je hier ook duidelijk. Soms zie je nog bij andere producten met meerdere kleuren soort van marble effect maar dat heeft deze highlighter niet.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Tijd om dit pareltje te gaan swatchen! Maat als ik eerlijk ben, ben ik niet meteen heel enthousiast. Hij ziet er een beetje dof en saai uit op de huid. Jammer, dat neemt eigenlijk meteen mijn enthousiasme weg. De highlighter is trouwens wel heel zacht van structuur en geeft veel kleur af zonder overbodige deeltjes los te laten.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Mijn vang met alleen blush.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Mijn wang met blush en de Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder. En ineens ben ik weer dol enthousiast. Op mijn wang ziet het er een stuk mooier uit dan op mijn pols. De highlighter glanst prachtig en helder. Je ziet helemaal niets van het doffige terug, alleen maar een prachtige glans. Ik kreeg er ook super veel complimentjes over toen ik hem droeg en dat maar voor een paar euro.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Zo zie je maar, ineens kan een product heel anders uitpakken dan dat je denkt dat het is na een simpele swatch op je arm. Ik ben enthousiast en heb er een prachtige heldere highlighter bij die een zilveren glans heeft. Mijn BECCA en Urban Decay highlighter hebben een gouden gloed dus dat komt mooi uit voor de afwisseling.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Ben je nog op zoek naar een mooie en goedkope highlighter? Stop dan met zoeken en ga even langs de Kruidvat of Trekpleister om deze prachtige highlighter te scoren. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, want deze grote verpakking kost maar € 4,99. Dragen jullie veel highlighter en wat is jullie favoriet?

it artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Yvonne
  26 mei 2016 at 06:46

  Grappig, deze had ik eens gezien, maar laten liggen omdat ik ook niet direct enthousiast werd van de swatch. Had ik ‘m nou toch maar meegenomen. :-)

 • Reply
  chucky1012
  26 mei 2016 at 06:52

  Mooi en heel subtiel!@

  Xoxo

 • Reply
  Marjolein
  26 mei 2016 at 07:15

  Ziet er goed uit, zeker voor die prijs! Ik ben zelf fan van de TheBalm highlighters :).

 • Reply
  Joy
  26 mei 2016 at 07:20

  Ik ben echt dol op deze highlighter! Een mooie coole glans☺️ En voor een prikkie!

 • Reply
  Natasja
  26 mei 2016 at 07:37

  Ik heb hem ook, hij is zo mooi!

 • Reply
  Mariëlle
  26 mei 2016 at 08:36

  Deze staat al tijden op mijn wishlist, ik wil hem snel kopen!

 • Reply
  jeapiebel
  26 mei 2016 at 08:39

  Lijkt mij erg mooi product, zie je maar weer wat je verwacht en hoe het uitgepakt. Ik ga zeker even kijken.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  26 mei 2016 at 08:40

  Jammer dat de swatch op je arm zo anders is, want op je gelaat is deze echt heel erg mooi

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  26 mei 2016 at 08:41

  Ziet er uit als een mooie highlighter voor een mooi prijsje! :)

 • Reply
  Laura J
  26 mei 2016 at 09:44

  eeehhm… nieuw??
  Heb ‘m al een paar maanden

 • Reply
  Rozemarijn
  26 mei 2016 at 09:51

  Wauw zeg! Wat een prachitge highlighter! En heerlijk voor dat prijsje! Lfs

 • Reply
  Maaike
  26 mei 2016 at 10:09

  Oh wauw, dat ziet er inderdaad veel beter uit op je wang dan op je pols! Wat een glans opeens <3

 • Reply
  Vanessa
  26 mei 2016 at 10:39

  Wauw, wat een mooie highlighter!

 • Reply
  Bianca
  26 mei 2016 at 10:54

  Dit is inderdaad een mooie betaalbare highlighter, gebruik deze ook graag met veel plezier x

 • Reply
  Sara
  26 mei 2016 at 11:52

  Wat is dit toch een prachtige highlighter. Op je jukbeenderen geeft hij inderdaad een veel bijzonderder effect dan op je pols. Prachtige foto van jezelf trouwens, heel mooi licht!

 • Reply
  Saskia
  26 mei 2016 at 12:35

  Ik heb deze ook maar grijp toch altijd snel weer naar mijn Mac Soft and Gentle of Lightscapade. Ik zal deze weer eens tevoorschijn halen.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  26 mei 2016 at 13:03

  Mooi! Wat goed dat Catrice er nu EINDELIJK ook 1 heeft. Ik heb al wel eens een crème-hightlighter van Essence gebruikt, maar crème vind ik niet wat. Mijn favorieten (ja het zijn er meerdere) zijn van Make Up Revolution: 1 uit een contourpallete en ik heb een palette met 3 highlighters (voor de varatie). Super betaalbaar en super kwaliteit! Ik kan ook niet meer zonder :-)

 • Reply
  Nicole
  26 mei 2016 at 13:18

  Van de swatch werd ik ook niet echt enthousiast maar aangebracht vind ik hem echt mooi!

 • Reply
  Hilde
  26 mei 2016 at 13:49

  Ik heb de highlighter van Sleek op dit moment, vind ik ook heel mooi. Maar deze ziet er ook heel mooi uit!!

 • Reply
  Chantalle
  26 mei 2016 at 14:32

  Ik vind deze highlighter echt prachtig!

 • Reply
  Varenka W
  26 mei 2016 at 16:59

  Fijne tip zal eens gaan kijken misschien…

 • Reply
  Natascha
  26 mei 2016 at 19:19

  Wauw, hij is inderdaad heel erg mooi! Ik vind hem prachtig. Ik heb er nog niet zo lang één van The Balm gekocht maar deze doet daar als ik het zo bekijk helemaal niet voor onder. Goede budgettip!

 • Reply
  femketje
  26 mei 2016 at 21:36

  deze is zeker favoriet hier :D

 • Reply
  Suzan
  26 mei 2016 at 22:21

  Mooi hoor, staat je erg goed!
  Mijn favoriet? Fairy dust van catrice uit de prime and fine collectie:)

 • Reply
  Elise
  26 mei 2016 at 22:22

  Mwah, ik vind m toch niet zo heel mooi… Mijn favoriet is Laura Mercier Stardust.

 • Reply
  Lisanne
  13 juni 2016 at 20:29

  Nu weet ik zeker dat ik hem ook ga aanschaffen!

 • Reply
  Jo mennega
  14 december 2017 at 20:20

  Ik vind het heel mooi lijken.
  Ga hem zelf ook zo snel mogelijk halen.
  Bedankt.

 • Laat een reactie achter