Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Sinds eind vorig jaar ben ik helemaal verliefd geworden op highlighter. Ik had er eerst helemaal niets mee en snapte het niet zo goed, maar sinds ik mijn BECCA Champagne Pop highlighter heb ben ik verkocht en draag het iedere dag. Alleen een mooie en goedkope highlighter vinden is nog best lastig, al helemaal als je bij de drogisterij gaat kijken. Gelukkig brengt Catrice daar met haar vernieuwde assortiment verandering in.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Catrice komt namelijk met de Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder, een prachtig glanzend poeder die je naam meteen roept als je hem ziet. De highlighter zit in een flinke verpakking met maar liefst 8 gram waardoor je er echt een hele tijd mee vooruit kan. Het doosje is gemaakt van stevig plastic met een bolle bovenkant. Het ziet er zeker niet goedkoop uit en eigenlijk vind ik het wel wat luxe hebben. Zeker een aanrader voor je stash.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

De highlighter is er in één kleur, namelijk Light Infusion. Een prachtige lichte kleur die magisch oplicht. Op de achterkant vinden we natuurlijk wat meer informatie over het product met onder andere de ingrediënten en hoe je het product moet je gebruiken.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

De highlighter ziet er uit als een grote parel die prachtig glanst en van elke hoek lijkt hij wel anders te glanzen, het is echt een heel mooi product. Net zoals de deksel heeft de highlighter zelf ook een bolling en zit het stevig in de verpakking.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Het is een minerale highlighter die gebakken is, vaak kun je dan wel afleiden dat het een product is met veel pigmentatie. Ik ben dus heel benieuwd wat dit product gaat doen. Geeft het een heel subtiel effect, een mooie natuurlijke glans of misschien wel het discobal effect waar we toch niet echt op zitten te wachten.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Van dichtbij zie je pas goed hoe mooi de highlighter is. Hij heeft maar één kleur en dat zie je hier ook duidelijk. Soms zie je nog bij andere producten met meerdere kleuren soort van marble effect maar dat heeft deze highlighter niet.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Tijd om dit pareltje te gaan swatchen! Maat als ik eerlijk ben, ben ik niet meteen heel enthousiast. Hij ziet er een beetje dof en saai uit op de huid. Jammer, dat neemt eigenlijk meteen mijn enthousiasme weg. De highlighter is trouwens wel heel zacht van structuur en geeft veel kleur af zonder overbodige deeltjes los te laten.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Mijn vang met alleen blush.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Mijn wang met blush en de Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder. En ineens ben ik weer dol enthousiast. Op mijn wang ziet het er een stuk mooier uit dan op mijn pols. De highlighter glanst prachtig en helder. Je ziet helemaal niets van het doffige terug, alleen maar een prachtige glans. Ik kreeg er ook super veel complimentjes over toen ik hem droeg en dat maar voor een paar euro.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Zo zie je maar, ineens kan een product heel anders uitpakken dan dat je denkt dat het is na een simpele swatch op je arm. Ik ben enthousiast en heb er een prachtige heldere highlighter bij die een zilveren glans heeft. Mijn BECCA en Urban Decay highlighter hebben een gouden gloed dus dat komt mooi uit voor de afwisseling.

Catrice High Glow Mineral Highlighter Powder

Ben je nog op zoek naar een mooie en goedkope highlighter? Stop dan met zoeken en ga even langs de Kruidvat of Trekpleister om deze prachtige highlighter te scoren. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten, want deze grote verpakking kost maar € 4,99. Dragen jullie veel highlighter en wat is jullie favoriet?

it artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Grappig, deze had ik eens gezien, maar laten liggen omdat ik ook niet direct enthousiast werd van de swatch. Had ik ‘m nou toch maar meegenomen. :-)

  2. Lijkt mij erg mooi product, zie je maar weer wat je verwacht en hoe het uitgepakt. Ik ga zeker even kijken.

  3. Wat is dit toch een prachtige highlighter. Op je jukbeenderen geeft hij inderdaad een veel bijzonderder effect dan op je pols. Prachtige foto van jezelf trouwens, heel mooi licht!

  4. Ik heb deze ook maar grijp toch altijd snel weer naar mijn Mac Soft and Gentle of Lightscapade. Ik zal deze weer eens tevoorschijn halen.

  5. Mooi! Wat goed dat Catrice er nu EINDELIJK ook 1 heeft. Ik heb al wel eens een crème-hightlighter van Essence gebruikt, maar crème vind ik niet wat. Mijn favorieten (ja het zijn er meerdere) zijn van Make Up Revolution: 1 uit een contourpallete en ik heb een palette met 3 highlighters (voor de varatie). Super betaalbaar en super kwaliteit! Ik kan ook niet meer zonder :-)

  6. Wauw, hij is inderdaad heel erg mooi! Ik vind hem prachtig. Ik heb er nog niet zo lang één van The Balm gekocht maar deze doet daar als ik het zo bekijk helemaal niet voor onder. Goede budgettip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *