Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

Vanaf eind december ligt er weer een nieuwe Catrice collectie in de schappen, namelijk de Catrice Glitter Storm collectie. De collectie bestaat onder andere uit een prachtig oogschaduw palette, glitter lipgloss, glitter eyeliner en een highlighter. Ik laat jullie vandaag twee producten uit de collectie zien.

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

In totaal zijn er vier verschillende kleuren Liquid Glitter Lips zoals Catrice ze noemt. De verpakking is de standaard Catrice verpakking maar dan met net even een wat andere en meer feestelijke dop. De collectie past perfect bij de feestdagen en ik hoop dat hij dan ook vanaf deze week net voor de kerstdagen te koop is. Ik vind de verpakkingen er erg mooi en chique uitzien, echt iets voor de feestdagen.

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

Ik heb de kleuren Voltage en Roaring Red gekregen, een mooie nude tint en een rode tint. Er is ook nog een paarse kleur en een meer bessen tint, ook erg mooi en chique voor de feestdagen. De lipgloss bevat 3 ml wat normaal is voor een lipgloss en waar je ook zeker een hele tijd mee vooruit kan.

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

De applicator van de lipgloss zijn gewoon standaard en daar is verder dus niets bijzonders aan. Heb er zelf niets op aan te merken want ik vind deze applicators altijd prima en gemakkelijk aanbrengen. Voor een goede dekking op de lippen moet je de gloss wel twee keer aanbrengen.

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

Swatches van de kleuren, links zie je Roaring Red en rechts Voltage. De lipgloss heeft een intense kleur en ook veel glitter, maar dat zie je niet echt terug komen op de foto’s, maar in het echt zie je dat zeker wel.

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

Voltage

Dit is echt een prachtige kleur en staat ontzettend chique. Voltage is een prachtige bruine nude tint met een glitter waardoor het een metallic finish krijgt. De lipgloss droogt trouwens mat op en blijft daardoor zo vast als een huis zitten.

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

Roaring Red

Dan hebben we nog deze knallende rode kleur die ik ook echt prachtig vind. Hij heeft een roze glitter en droogt ook mat op. Hij ziet er super klassiek en chique uit, ik vind hem echt heel erg mooi!

Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips

Het voordeel (maar misschien ook nadeel) van deze lipgloss is dat het mat opdroogt en echt aan de lippen hecht. Je kunt alles doen en eten, maar de lipgloss blijft op zijn plek zitten. Het verwijderen is daarom wel even een klus, ik heb 5 wattenschijfjes met een oliereiniger moeten gebruiken om het helemaal goed te kunnen verwijderen. Ook doordat hij zo aan de lippen hecht trekt hij een beetje en voelen de lippen droog aan. Maar voor de rest, wat een prachtige kleuren lipgloss, ik vind het dan ook zeker een aanrader.

De Catrice Glitter Storm Liquid Glitter Lips zijn vanaf eind december te koop voor € 4,59 bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik vind die rode wel erg mooi. ZIjn ze een beetje goed bij te werken? Heb weleens met matte lipsticks dat het dan gaat korrelen als je bv na het eten een dun laagje bijsmeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *