Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Glamazona (Crocodile) Nail lacquer & Liquid Gold Topper

 photo Glamzo_zpsab76bc3c.png

Van de week zagen jullie al de Catrice Glamazona blushes en lipsticks in pen vorm voorbij komen. Vandaag is het de beurt aan de nagellak en de speciale liqued gold topper. Ik had een normale nagellak gekocht in een lekkere felle gele kleur en de speciale krokodil crack topcoat. De topcoat hoop ik echt dat het een Dior crack effect heeft. Kon daarom ook niet wachten om hem te testen.

 photo Glamzo2_zpsb68cef15.png

De kleurtjes Lime Heart Is Beating (geel) en Jungle Treasure (de crocodile topcoat). Leuk zijn ook weer de printjes op de flesjes. Hoop echt dat de topcoat zo een crack effect geeft zoals op het flesje is weergegeven.

 photo Glamzo7_zps6e52cb29.png

Lime Heart Is Beating, helaas dekt hij niet met twee laagjes zoals op de foto is te zien. Nee, dit is niet de beste gele nagellak die ik gezien heb.

 photo Glamzo8_zps02232012.png

Jungle Treasure is echt de grootste bummer van de collectie, het is een gewone cracker! Daar had ik hem niet voor gekocht! Zo balen! Ik raad je dus ook niet aan deze te kopen. Ben helaas over beide lakjes niet echt enthousiast.

 photo Glamzo3_zps959d8216.png

Dan de Liquid Gold Topper. Een glitter topcoat die je over je oogschaduw of lippen heen kan dragen om er een extra gouden touch aan te geven. Het zit in een schattig glazen flesje met een pipetje.

 photo Glamzo4_zpsd217a575.png

 photo Glamzo5_zps105f2369.png

Wauw, kijk eens hoe mooi goud dat is.

 photo Glamzo6_zpsa17efa4e.png

Uitgesmeerd! Helaas brand deze topper heel erg op mijn huid dus durf hem echt niet op mijn oogleden te gebruiken en ik heb niet eens een gevoelige huid! Oppassen dus als je hier gevoelig voor bent. Nee, hierdoor kan ik niet de werking testen op oogschaduw, jammer!

 photo Glamzo1_zps746c5ad5.png

Deze producten stellen me dus allemaal een beetje teleur en als ik dit had geweten had ik ze niet meegenomen. De nagellak kost € 2,99 per stuk en de Liquid Gold Topper € 3,99. De Catrice Glamazona collectie ligt vanaf nu in de winkels.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

  1. Jammer dat al deze producten toch wel tegenvallen. Wat raar eigenlijk dat die topper zo prikt op de huid, zou toch echt niet mogen..

  2. is die golden topper niet bedoeld voor over je nagellak ofzo? misschien hoor je hem niet aan te brengen op je huid..

  3. Zonde dat de producten zo teleurstellend zijn… De gele kleur vind ik zowieso al niet echt mijn ding, en van crackle nagellakjes of topcoats hou ik ook niet echt. En het gouden goedje zou ik inderdaad ver weg houden van je ogen, als het op je hand al erg prikt! Kan niet gezond zijn…

  4. Ik had al gelezen dat het allemaal wat tegenviel. Bummer! :( Alhoewel ik de nagellak nog best oké vind dekken.
    En in de zin ‘Helaas brand deze topper heel erg op mijn huid’ moet het ‘brandt’ zijn.

  5. Wel stom dat veel eigenlijk gewoon tegenvalt. Maar zo’n crackle nagellak.. ik vraag me af waarom ze dat er nog in doen. Daar is zo’n beetje iedereen toch al wel op uitgekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *