Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Glamazona Blushes & Lip Colour Pen

 photo Glamma_zps9ae3b8e4.png

De Catrice Glamazona collectie zag er op het eerste opzicht niet heel bijzonder uit, maar toen ik het vandaag zag staan kon ik me eigenlijk niet inhouden. Eigenlijk alles belandde in mijn mandje omdat het zulke leuke producten en kleurtjes waren. Helemaal zomer ready! Ik laat jullie vandaag de blushes en lip colour pencils zien. Binnenkort nog de nagellak en de speciale gouden topper!

 photo Glamma1_zpsfc764521.png

De verpakkingen zijn echt voorzien van een te leuke en stoere print. Ik had eerst niks met de panterprint, maar ik ben er stiekem een beetje van gaan houden. Je ziet ze terug op elk product, erg leuk! De kleuren zijn ontzettend zomers en passen dan op dit moment perfect bij het weer. Ik nam beide blushes mee en beide lipsticks. Vooral omdat ik benieuwd was naar de pigmentatie en ik zo een pen ontzettend handig vind.

 photo Glamma3_zps9376f88b.png

Lipstick jungle, zo noemt Catrice deze lip pencils. Maak van je lippen spannende, kleurrijke en glanzende eye-catchers met deze Lip Colour Pen. De handige pennen hebben een zachte, intrekbare tip – voor een nauwkeurige applicatie en glans zonder de lippen uit te drogen. Helaas staan de namen niet op de verpakking.

 photo Glamma4_zps00a3ff4a.png

Wauw, de pigmentatie ziet er goed uit! Ze zijn heerlijk romig en geven veel kleur af!

 photo Glamma5_zps54100b1d.png

Wilde b(l)ush, volgens Catrice. Twee tinten, uniek design. De ultrafijne poederrouge heeft een prachtig reliëf en biedt de wangen een frisse uitstraling. Voor een stralende teint en mooie gedefinieerde gezichtscontouren. Ik vind ze er echt super uit zien.

 photo Glamma6_zpsb207db68.png

Misschien ziet hier de pigmentatie er niet super uit, maar wauw! Je moet echt oppassen op je wangen want dan komt er me toch een kleur vanaf. Subtiel aanbrengen is dus echt een must. Begin voorzichtig met een beetje, is het toch te weinig, breng dan nog een beetje meer aan. Want ze knallen bijna van je wangen af.

 photo Glamam_zps79a71192.png

Hier draag ik de rode Lip Colour Pen en de paarse blush in I Got The Flower.

 photo Glamma2_zps7b3af3a4.png

Ik ben echt enthousiast over deze producten en als je ze ziet staan, neem ze dan zeker mee! Het zijn echt fijne en goede producten voor je make-up collectie voor niet al te veel geld. De blush kost € 3,99 per stuk en de lip colour pen € 4,99. Maar Kruidvat heeft een actie op de lipproducten dat er 2 voor € 7,- zijn, maak daar dus gebruik van! Catrice Glamazona moet vanaf nu overal in de winkels liggen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

  1. Hoe zit het met de draagbaarheid van die lipstick pennen? Ik heb nu die van de Etos, en die blijven toch wel een paar uur zitten voordat ik moet bijwerken. Hoe is dat met deze?

  2. Erg mooie producten! Vooral de blushes vind ik mooi, de lippotloden ook wel maar dat brengt op dit moment echt elk merk uit net als BB cream en dan wordt het al snel saai.

  3. De blushes vind ik erg mooi, alleen de kleuren zijn het voor mij nét niet. Ik hou meer van wat oranje tinten.

  4. Mooie producten! Ik wil zelf ook erg graag de blushes en lip colour pens uitproberen maar meestal is bij mijn kruidvat alles binnen no-time weggeroofd :(

  5. Haaj! Ziet er leuk uit! Ik ben ook vooral benieuwd naar de houdbaarheid van de producten? Moet je je lippen weer snel bijwerken en hoe zit het met het kleurbehoud van de blush? Zie je de blush aan het einde van de dag nog zitten? Ik ben heeeel benieuwd!

  6. Ik zag de producten vandaag in de winkel liggen. Wat een super leuke collectie is dit! De blushes zijn echt prachtig!

  7. Leuke producten! Had toch graag de andere producten op je gezicht willen zien en over houdbaarheid misschien idd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *