Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Catrice wisselt denk ik het meeste van mascara’s in haar assortiment en ook in deze update vinden we weer drie nieuwe mascara’s. Deze mascara is niet geheel onbekend, want de Glam & Doll mascara vinden we al een tijdje in het Catrice assortiment, maar deze is net weer even wat anders dan haar voorgangers. Deze nieuwe versie heeft namelijk een diepzwarte textuur voor XXXL volume en zorgt voor een spectaculaire krul.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

De Glam & Doll mascara van Catrice is altijd al een groot succes geweest, maar net zoals alle andere merken blijft Catrice deze mascara ontwikkelen tot de perfecte versie gevonden is. De huls heeft zijn bekende vorm gehouden en ziet er best prima uit. Het is niet echt een bijzondere of pakkende huls, maar het ziet er netjes en degelijk uit.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

De verpakking van deze mascara vertelt ons niet heel erg veel informatie, ook de achterkant niet. Het is een mascara die belooft volume te geven, je wimpers goed van elkaar te separeren en een mooi te krullen. Klinkt vrij basic en ik ben dan ook benieuwd naar de werking. Ik weet niet waarom, maar ik heb een voorgevoel dat ik niet heel veel van deze mascara moet verwachten…

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Als ik de mascara uit de huls haal, raak ik toch wat enthousiaster. De mascara heeft namelijk een borsteltje met siliconen ‘haren’ en dat werkt vaak erg prettig. Ben benieuwd of deze mascara mij dan toch nog kan verrassen.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara
Het borsteltje is fijn en subtiel, niets bijzonders of geks op aan te merken. Ook heeft de borstel vrij weinig product op zich zitten. Ik denk echt dat dit een prettige mascara is voor een redelijk natuurlijk resultaat.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

Mijn wimpers met de Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

En wat vind ik van de mascara? Het effect valt me heel erg mee en ik moet zeggen dat ik het mooi en natuurlijk vind. Mijn wimpers zijn inderdaad mooi gescheiden van elkaar en hebben lengte en de krul. Of ik de mascara heel bijzonder vind, nee dat niet. De mascara blijft trouwens ook de hele dag goed zitten zonder af te geven. Het verwijderen vind ik wat minder, omdat hij dan best wel afbrokkelt en je dan overal kleine stukjes heb zitten.

Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara

De Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara vind ik een aanrader voor € 3,99. Het is namelijk een prima mascara die zijn werk goed doet. Alleen persoonlijk hou ik van mascara’s die toch iets meer body geven en dat doet deze niet. Ben je iemand die van natuurlijke wimpers houdt, met lekker veel lengte en een mooie krul? Dan kan je zeker met deze mascara uit de voeten! De Catrice Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara is vanaf nu te koop in het vernieuwde Catrice assortiment bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  5 februari 2017 at 07:54

  Wat een mooie mascara!
  Het resultaat is zo goed want de volume is goed aan je wimpers te zien ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Marjolein
  5 februari 2017 at 08:04

  Staat mooi! Ik gebruik de gewone glam&doll en die werkt bij mij even goed als duurdere mascara’s ( heb ook chanel en estee lauder gehad) maar het blijft toch wel persoonlijk of een mascara bij je werkt

 • Reply
  Susan
  5 februari 2017 at 08:09

  Mooi resultaat! Jammer dat het verwijderen wat moeilijk is.

 • Reply
  Sandra
  5 februari 2017 at 09:29

  Het ziet eruit als een hele fijne mascara!

 • Reply
  diolifestyle
  5 februari 2017 at 09:43

  Hij geeft een mooi resultaat!

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  5 februari 2017 at 09:46

  Geeft een prima resultaat! Inderdaad mooi voor een neutrale look.

 • Reply
  Yvonne
  5 februari 2017 at 09:47

  Ik heb de Glam & Doll False Lashes mascara. Die vind ik super op mijn rechte wimpers. :) Deze ziet er ook goed uit maar volgens mij geeft deze iets minder effect dan de False Lashes-variant.

 • Reply
  Britt
  5 februari 2017 at 10:13

  Heel mooi en natuurlijk effect inderdaad, ik ben persoonlijk iets meer van meer dikte en Wow-effect, maar het ziet er niet verkeerd uit!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  5 februari 2017 at 11:08

  Geeft een mooi effect voor die prijs!

 • Reply
  Bianca
  5 februari 2017 at 12:46

  Toevallig deze mascara net voor het eerst gebruikt, en vind hem gelijk al helemaal super x

 • Reply
  femketje
  5 februari 2017 at 12:57

  ik vond deze zelf beter dan verwacht!

 • Reply
  Manon Boerakker
  5 februari 2017 at 13:13

  Ik heb deze ook en vind hem erg fijn

 • Reply
  Andrea
  5 februari 2017 at 16:51

  Ik werd heel enthousiast toen ik het borsteltje zag, maar het effect is toch net iets te natuurlijk voor mij. Ik hou wel van een stevige wimper ;)
  x

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  5 februari 2017 at 21:08

  Wauw, ik ben toch best wel verrast door het resultaat! Jammer dat het afhalen zo’n drama is.

 • Reply
  nicolished
  5 februari 2017 at 21:23

  Ik heb een andere versie van deze mascara en ik herken me heel erg in wat je zegt. Het effect is opzich prima, maar toch mis ik nog wat extra body.

 • Reply
  rachel
  6 februari 2017 at 10:08

  vind het een effect geven!! en die borsteltjes vind het fijnste werken

 • Reply
  smilingbeauties
  19 februari 2017 at 23:20

  Met mijn lichtere wimpers geeft het een natuurlijker effect, maar alsnog mooi. Gelukkig brokkelt hij bij mij niet met af halen :)

 • Laat een reactie achter