Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice F’rosen Yoghurt Palette

 photo Yoghurt4_zps2e54337e.png

Catrice heeft een prachtige nieuwe quattro in hun assortiment met dan ook een super leuke naam! F’rosen Yoghurt is hun nieuwe aanwinst met 4 kleuren om op et eten, vandaar de naam! De kleuren zijn in verschillende roze tinten, perfect om een romantische look mee te maken!

 photo Yoghurt_zps52134f73.png

De kleuren in het palette zijn voor mij een schot in de roos, ik hou van deze tinten! Ze zijn lief en goed draagbaar. Ook de kleuren bij elkaar vind ik goed gekozen want je kan hier zeker mee uit de voeten om een mooie look te maken.

 photo Yoghurt2_zpscc729518.png

 photo Yoghurt1_zpsdbad9fc7.png

 photo Yoghurt3_zps22117efb.png

Het palette bevat vier kleuren waarvan er drie vrijwel matte zijn en de kleur links bovenin een prachtige shimmer kleur is. Daarom gebruik ik die dan ook heel graag over het hele ooglid heen. De combinatie van kleuren in grote en kleine pans vind ik trouwens wel een beetje opvallend, ik had de shimmer kleur in een grote pan gedaan want ik denk dat die toch het meest gebruikt gaat worden. Maar ach, waarschijnlijk maak ik dit palette toch nooit op.

 photo Yoghurt5_zps1d9dcdcd.png

 photo Yoghurt7_zpse69de8a9.png

Swatches, jammer Catrice! Ik had toch wel beter van jullie verwacht. Ze zijn niet dramatisch slecht, maar nou ook weer niet zo goed als we gewend waren van Catrice de laatste tijd, jammer!

 photo Yoghurt8_zpsd45c4a5b.png

 photo Yoghurt9_zpsbec37ae3.png

Maar toch op het oog is er nog een redelijke look uitgekomen met alle vier de kleuren. De shimmer kleur heb ik over heel het ooglid gebruikt en de donkerste kleur in de crease. De lieve lichtroze kleur heb ik als highlighter onder mijn wenkbrauwen gebruikt en de overige kleur in de binnenste hoeken van mijn oogleden. Met blenden merkte ik wel dat de kleuren erg snel vervaagde, je moet er daarna dus nog een keertje overheen om de kleurintensiteit weer terug te krijgen.

 photo Yoghurt6_zps9c57f5cb.png

Ik heb gemengde gevoelens over dit palette, slecht is het niet, maar het is ook niet van geweldige kwaliteit. Ja, je kan er zeker een leuke en subtiele look mee maken, maar de kleuren hadden van mij toch wel wat meer mogen knallen. Wat vinden jullie van het palette? Laten jullie hem liggen of meen je hem mee? Het palette is te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor € 4,59.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Ik heb al een soort gelijke palette. Ik zie alleen maar drie swatches?! Wel een prachtig palette om een rustige ooglook van te maken, daar os hij overigens ook voor.

  2. helaas, de kleuren zijn echt prachtig maar de pigmentatie is gewoon weer flut. heel jammer dat deze palette voor mij nooit echt gewerkt hebben. ik heb nog een prachtige staan die ook totaal geen pigmentatie heeft.

  3. Ik heb hem laten liggen, hij ziet er heel leuk uit, maar het pigment valt mij zwaar tegen. Het is een beetje een hit of mis verhaal met Catrice de laatste tijd. Erg Jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *