Catrice Feathers & Pearls Eye Palette Hollywood’s Golden Age

 photo Pearl1_zps5d1f4ee8.png

De kerstcollectie van Catrice ligt eindelijk in de winkels, een stukje eerder dan ik dacht maar hij is er! Een collectie vol met prachtige en luxe kleuren. En het middelpunt van de collectie is misschien toch wel dit prachtige smokey eye palette met klassieke kleuren die erg chique staan aan het kerstdinner. Benieuwd naar de kwaliteit van het palette? Kijk dan met me mee!

 photo Pearl_zps0bb0ecb6.png

Het uiterlijk van het palette ziet er in ieder geval erg goed uit en ik vind het ook erg mooi met de gouden accenten, helemaal Christmas-proof! Jammer dat de parels niet echt terug komen in de verpakkingen maar de veren hebben wel een mooie opdruk gekregen op de verpakking. Ik ben erg benieuwd want het ziet er echt ontzettend mooi uit!

 photo Pearl3_zps5e4d4f76.png

Het palette bevat 5 mooie kleuren om een perfecte smokey eye mee te maken. De kleuren passen goed bij elkaar en je kan er eigenlijk alle kanten mee op. Of je nou een wat subtielere look wil of heftig te keer wilt gaan met wat meer zwart kan het allemaal. Of alles tegelijkertijd gebruiken is ook geen enkel probleem. Je kan het zo gek maken als je maar wilt.

 photo Pearl2_zps8d031253.png

In het doosje zit ook nog een sponsapplicator en een kwastje. Alleen deze vind ik wel echt van slechte kwaliteit. Het oogschaduw kwastje is van dikke plastic haren, waar ik me mee afvraag hoe je daar mooi oogschaduw mee kan aanbrengen. Ook het sponsje vind ik minimalistisch werken, pak dus gewoon maar je eigen kwasten erbij.

 photo Pearl4_zpsa33b4a0e.png

Swatches van het Hollywood’s Golden Age palette, ik moet je zeggen dat de swatches me toch een beetje tegenvallen. Tegenwoordig ben ik toch wel andere kwaliteit van de Catrice gewend. Het valt me trouwens op dat de LE’s altijd een stuk mindere kwaliteit hebben dan de producten in het vaste assortiment. Hebben jullie dat ook of ligt dat aan mij?

 photo Pearl5_zps42465dd1.png

Een review is natuurlijk niet af zonder een look met dit mooie oogschaduw palette te maken. Ik ben trouwens blij verrast van de kwaliteit op de ogen, het is een stuk meer gepigmenteerd. Het ziet er mooi uit en de kleuren blenden perfect in elkaar over. Wel jammer vind ik dat de oogschaduws erg zacht zijn en erg kruimelen en fall-out veroorzaken.

 photo Pearl6_zps01164354.png

Al met al ben ik een beetje neutraal over dit Catrice Feathers & Pearls Hollywood’s Golden Age oogschaduw palette. Het is zeker geen must-have, maar hij doet wel redelijk goed zijn werk en geeft een mooi eindresultaat. Maar of je er voor naar de winkels moet rennen, nee naar mijn idee niet. Ook is hij niet echt heel erg goedkoop, want je telt er toch nog € 4,99 voor neer.

Wat vinden jullie van dit palette? Zou je hem kopen of toch laten liggen? Voor de hele Catrice Feathers & Pearls klik je hier! Het ligt nu in de Catrice schappen bij de Kruidvat

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

46 reacties

 • Reply
  charile
  3 december 2013 at 16:22

  Hmm, niet mijn ding!

 • Reply
  chucky1012
  3 december 2013 at 16:26

  Nee, ik zou dit laten liggen.
  Bij een parfumerie shop vandaag hele mooie make-up gezien en daar kan je ook smokey eyes mee maken die net zo duur zijn als de bovengenoemde en die zien er veel meer gepimenteerd uit! ;-)

 • Reply
  Jewelyz
  3 december 2013 at 16:35

  Ik vind de kleuren er in het palette mooier uitzien dan op de swatches van je hand! Jammer. Alhoewel ik heb genoeg palettes ;)

 • Reply
  edithmeijer
  3 december 2013 at 16:38

  Jammer van de pigmentatie van de swatches, maar vind de ooglook erg mooi!

 • Reply
  Manon van Rijsbergen
  3 december 2013 at 16:39

  Toch maar laten liggen dan, wel jammer want de kleuren zijn mooi!

 • Reply
  Eline
  3 december 2013 at 16:40

  Ik wil hem toch wel hebben, ik vind dat gouden kleurtje best tof!

 • Reply
  Sofie
  3 december 2013 at 16:45

  Jammer, ik vind de kleuren niet zo mooi als ik had gehoopt.

 • Reply
  Kim
  3 december 2013 at 16:50

  Heel jammer inderdaad maar je hebt er wel wat moois van weten te maken!

 • Reply
  Natasja
  3 december 2013 at 17:05

  Mijn eerste indruk was: wow dit lijkt me een mooi palette. Maar als ik lees over de fall out dan denk ik: jammer. Je hebt er wel een mooie ooglook mee weten te maken!

 • Reply
  Kelly
  3 december 2013 at 17:17

  Wat jammer dat hij je niet zo goed bevalt, zelf vind ik hem wel erg fijn werken en valt me de fall out erg mee. Enkel de laatste kleur geeft wat meer fall out bij mij.

 • Reply
  beautyjuf
  3 december 2013 at 17:21

  Ik ben erg blij met jouw review! Dit was het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was van de gehele collectie. Als ik jouw conclusie zo lees, denk ik: skippen. Thanks voor je eerlijkheid.

 • Reply
  Hester
  3 december 2013 at 17:28

  Ik wist gewoon dat dit de uitkomst zou zijn, zat echt gespannen te lezen haha maar de oogschaduws uit LE’s zijn, hoe leuk ze er ook uitzien, altijd van zúlke slechte kwaliteit (in vergelijking met de producten in het vaste assortiment) :( Wel een mooie ooglook!

 • Reply
  jitskestout
  3 december 2013 at 17:29

  Jammer, ik vind de pigementatie ook niet geweldig

 • Reply
  Gatton
  3 december 2013 at 17:44

  Wat raar dat deze al in de winkels ligt, in Zwolle is Rocking Royals nog niet eens in de Trekpleister of Kruidvat geweest, en ik weet dat zeker, aangezien ik minstens één keer per week check. Wilde echt een paar dingetjes van Rocking Royals…

 • Reply
  Danique
  3 december 2013 at 17:44

  Zo jammer dat de kleuren bijna allemaal op elkaar lijken. De pigmentatie valt me eigenlijk best wel tegen. Deze skip ik toch maar!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  3 december 2013 at 17:55

  ik laat hem liggen, heb er eigenlijk ook al teveel!

 • Reply
  martinaa89
  3 december 2013 at 18:09

  De look staat je mooi!

 • Reply
  beautybylj
  3 december 2013 at 18:14

  Je hebt er een mooie look mee gemaakt! Ik had wel meer verwacht van de kwaliteit dus ik denk dat ik m laat liggen X

 • Reply
  Tess Evea
  3 december 2013 at 18:16

  Ik vind zelf het palette eigenlijk juist wel. De pigmentatie valt me ook niet tegen, alleen lijken sommige kleuren inderdaad wel een beetje op elkaar. Mooie look heb je er mee gemaakt.

 • Reply
  debbieschrijft
  3 december 2013 at 18:18

  Jammer he? Qua kleuren spreekt dit palette me wel aan, maar de pigmentatie is inderdaad niet goed genoeg. Heb dat ook gehad met een soortgelijk palette van een limited edition, volgens mij ergens in het voorjaar? Weet niet meer hoe die heette.

 • Reply
  justjaxelle
  3 december 2013 at 18:22

  hmmm valt me idd een beetje tegen!

 • Reply
  Aurelie
  3 december 2013 at 19:21

  Ik vind de ooglook die je gemaakt hebt super mooi! Jammer dat hij wat fall out veroorzaakt.

 • Reply
  Marieke, bunniesandpeace
  3 december 2013 at 19:37

  Je hebt er wel echt een mooie look mee gemaakt, maar verder vind ik het een beetje een saai palette… mweh :(

 • Reply
  Melis
  3 december 2013 at 19:40

  Heyyy Aranka. Ik vind de look je mooi staan alleen jammer dat het wat tegenvalt qua kwaliteit… Ik las laatst dat je net als ik een vette, always shining, gezicht hebt. Er is een product, een spray wat heel erg helpt tegen shine, hoorde ik en misschien wil je het proberen en erover schrijven. Het gaat om Skindinavia no more shine. Te krijgen bij Alice en Jo. Hoop dat je het wilt proberen. X

 • Reply
  Jana
  3 december 2013 at 19:44

  Hmm..jammer :( x

 • Reply
  femketje
  3 december 2013 at 19:45

  ik heb zelf alleen de lakjes gescoord :D

 • Reply
  beautytherapy7
  3 december 2013 at 20:01

  Het palette en je ooglook zijn prachtig maar ben er toch niet helemaal weg van helaas!

 • Reply
  inspiredbylifee
  3 december 2013 at 20:09

  Ik vind de pigmentatie niet zo mooi , maar je hebt er wel een mooie look weten te creeren!! Liefs http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  Monique
  3 december 2013 at 20:15

  De pigmentatie is niet super, maar je hebt er wel een mooie look mee gemaakt!

 • Reply
  Joyce
  3 december 2013 at 20:16

  Mooie kleurtjes, maar de pigmentatie is inderdaad niet super!

 • Reply
  Jana Vmh
  3 december 2013 at 20:19

  Ik vind de look die je ermee maakte echt wel mooi!

 • Reply
  saporidellavita
  3 december 2013 at 20:21

  Ik zag hem gisteren in het kruidvat, maar ik vond het niet geweldig dus heb ik het maar laten liggen..

 • Reply
  Naomi
  3 december 2013 at 20:32

  Het palette ziet er mooi uit en de kleurencombinatie is ook mooi! Ik denk wel dat ik ‘m laat ligen want ik heb denk ik al wel zoiets in mijn stash!

 • Reply
  Nikki
  3 december 2013 at 20:58

  Ik vind ook de swatches erg tegenvallen, maar je look ziet er fantastisch eruit!

 • Reply
  diolifestyle
  3 december 2013 at 21:47

  Wauw, wat een prachtige palette!

 • Reply
  Kato
  3 december 2013 at 22:20

  wouw hem eerst hebben, begin nu toch te twijfelen xx

 • Reply
  blogthase
  3 december 2013 at 22:30

  nee, ik skipp deze jammer dat de kwaliteit van de le’s bagger zijn laatste tijd

 • Reply
  pamela
  3 december 2013 at 22:57

  hmm ik vind hem niet zo mooi. de kleuren spreken me ook niet echt aan. ze zijn niet echt iets wat ik nog niet eerder gezien heb.

 • Reply
  Bianca
  4 december 2013 at 00:19

  Toch wel mooie feestelijke kleurtjes :)

 • Reply
  Lotte
  4 december 2013 at 06:38

  Oh jeetje, ligt het al in de winkels?! Wist ik helemaal niet. Ik keek erg uit naar dit palette maar ik moet zeggen dat ik nu wel teleurgesteld ben door je swatches. ’t Lijkt inderdaad wel alsof de LE producten van mindere kwaliteit zijn, super jammer.

 • Reply
  MySimplySpecial
  4 december 2013 at 08:05

  Mooie look, maar ik zou m laten liggen!

 • Reply
  Lis
  4 december 2013 at 09:46

  Jammer, had er meer van verwacht!! Bedankt voor de review, ik ga hem nu niet kopen :)

 • Reply
  julia
  4 december 2013 at 10:45

  Heel erg mooi pallette! Super kleuren voor kerst

 • Reply
  Laura van Hoorn
  4 december 2013 at 14:14

  Mooi pallet! Misschien moet ik die toch ook maar aanschaffen voor de feestdagen :)

 • Reply
  Elise
  4 december 2013 at 18:08

  Er zitten zes kleurtjes in.. niet vijf zoals je aangeeft!

 • Reply
  Little Lady Things
  5 december 2013 at 14:44

  Ondanks dat het palette er leuk uitziet en de kleuren er leuk uitzien, zou ik het niet kopen. Ik had op meer pigmentatie gehoopt en ik vind het jammer van de fall-out.

 • Laat een reactie achter