Search
Close this search box.

Catrice Feathers & Pearls Eye Palette Hollywood’s Golden Age

 photo Pearl1_zps5d1f4ee8.png

De kerstcollectie van Catrice ligt eindelijk in de winkels, een stukje eerder dan ik dacht maar hij is er! Een collectie vol met prachtige en luxe kleuren. En het middelpunt van de collectie is misschien toch wel dit prachtige smokey eye palette met klassieke kleuren die erg chique staan aan het kerstdinner. Benieuwd naar de kwaliteit van het palette? Kijk dan met me mee!

 photo Pearl_zps0bb0ecb6.png

Het uiterlijk van het palette ziet er in ieder geval erg goed uit en ik vind het ook erg mooi met de gouden accenten, helemaal Christmas-proof! Jammer dat de parels niet echt terug komen in de verpakkingen maar de veren hebben wel een mooie opdruk gekregen op de verpakking. Ik ben erg benieuwd want het ziet er echt ontzettend mooi uit!

 photo Pearl3_zps5e4d4f76.png

Het palette bevat 5 mooie kleuren om een perfecte smokey eye mee te maken. De kleuren passen goed bij elkaar en je kan er eigenlijk alle kanten mee op. Of je nou een wat subtielere look wil of heftig te keer wilt gaan met wat meer zwart kan het allemaal. Of alles tegelijkertijd gebruiken is ook geen enkel probleem. Je kan het zo gek maken als je maar wilt.

 photo Pearl2_zps8d031253.png

In het doosje zit ook nog een sponsapplicator en een kwastje. Alleen deze vind ik wel echt van slechte kwaliteit. Het oogschaduw kwastje is van dikke plastic haren, waar ik me mee afvraag hoe je daar mooi oogschaduw mee kan aanbrengen. Ook het sponsje vind ik minimalistisch werken, pak dus gewoon maar je eigen kwasten erbij.

 photo Pearl4_zpsa33b4a0e.png

Swatches van het Hollywood’s Golden Age palette, ik moet je zeggen dat de swatches me toch een beetje tegenvallen. Tegenwoordig ben ik toch wel andere kwaliteit van de Catrice gewend. Het valt me trouwens op dat de LE’s altijd een stuk mindere kwaliteit hebben dan de producten in het vaste assortiment. Hebben jullie dat ook of ligt dat aan mij?

 photo Pearl5_zps42465dd1.png

Een review is natuurlijk niet af zonder een look met dit mooie oogschaduw palette te maken. Ik ben trouwens blij verrast van de kwaliteit op de ogen, het is een stuk meer gepigmenteerd. Het ziet er mooi uit en de kleuren blenden perfect in elkaar over. Wel jammer vind ik dat de oogschaduws erg zacht zijn en erg kruimelen en fall-out veroorzaken.

 photo Pearl6_zps01164354.png

Al met al ben ik een beetje neutraal over dit Catrice Feathers & Pearls Hollywood’s Golden Age oogschaduw palette. Het is zeker geen must-have, maar hij doet wel redelijk goed zijn werk en geeft een mooi eindresultaat. Maar of je er voor naar de winkels moet rennen, nee naar mijn idee niet. Ook is hij niet echt heel erg goedkoop, want je telt er toch nog € 4,99 voor neer.

Wat vinden jullie van dit palette? Zou je hem kopen of toch laten liggen? Voor de hele Catrice Feathers & Pearls klik je hier! Het ligt nu in de Catrice schappen bij de Kruidvat

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

 1. Nee, ik zou dit laten liggen.
  Bij een parfumerie shop vandaag hele mooie make-up gezien en daar kan je ook smokey eyes mee maken die net zo duur zijn als de bovengenoemde en die zien er veel meer gepimenteerd uit! ;-)

 2. Mijn eerste indruk was: wow dit lijkt me een mooi palette. Maar als ik lees over de fall out dan denk ik: jammer. Je hebt er wel een mooie ooglook mee weten te maken!

 3. Wat jammer dat hij je niet zo goed bevalt, zelf vind ik hem wel erg fijn werken en valt me de fall out erg mee. Enkel de laatste kleur geeft wat meer fall out bij mij.

 4. Ik ben erg blij met jouw review! Dit was het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was van de gehele collectie. Als ik jouw conclusie zo lees, denk ik: skippen. Thanks voor je eerlijkheid.

 5. Ik wist gewoon dat dit de uitkomst zou zijn, zat echt gespannen te lezen haha maar de oogschaduws uit LE’s zijn, hoe leuk ze er ook uitzien, altijd van zúlke slechte kwaliteit (in vergelijking met de producten in het vaste assortiment) :( Wel een mooie ooglook!

 6. Wat raar dat deze al in de winkels ligt, in Zwolle is Rocking Royals nog niet eens in de Trekpleister of Kruidvat geweest, en ik weet dat zeker, aangezien ik minstens één keer per week check. Wilde echt een paar dingetjes van Rocking Royals…

 7. Zo jammer dat de kleuren bijna allemaal op elkaar lijken. De pigmentatie valt me eigenlijk best wel tegen. Deze skip ik toch maar!

 8. Ik vind zelf het palette eigenlijk juist wel. De pigmentatie valt me ook niet tegen, alleen lijken sommige kleuren inderdaad wel een beetje op elkaar. Mooie look heb je er mee gemaakt.

 9. Jammer he? Qua kleuren spreekt dit palette me wel aan, maar de pigmentatie is inderdaad niet goed genoeg. Heb dat ook gehad met een soortgelijk palette van een limited edition, volgens mij ergens in het voorjaar? Weet niet meer hoe die heette.

 10. Je hebt er wel echt een mooie look mee gemaakt, maar verder vind ik het een beetje een saai palette… mweh :(

 11. Heyyy Aranka. Ik vind de look je mooi staan alleen jammer dat het wat tegenvalt qua kwaliteit… Ik las laatst dat je net als ik een vette, always shining, gezicht hebt. Er is een product, een spray wat heel erg helpt tegen shine, hoorde ik en misschien wil je het proberen en erover schrijven. Het gaat om Skindinavia no more shine. Te krijgen bij Alice en Jo. Hoop dat je het wilt proberen. X

 12. Oh jeetje, ligt het al in de winkels?! Wist ik helemaal niet. Ik keek erg uit naar dit palette maar ik moet zeggen dat ik nu wel teleurgesteld ben door je swatches. ’t Lijkt inderdaad wel alsof de LE producten van mindere kwaliteit zijn, super jammer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *