Search
Close this search box.

Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara

Catrice Eyeconista Mascara

Je ziet deze mascara overal voorbij komen op social media, de nieuwe mascara van Catrice. De Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara kost een paar euro maar belooft je wimpers 180% meer volume te geven. Het heeft een speciaal nieuw borsteltje en ik ben gewoon heel erg benieuwd.

Catrice Eyeconista Mascara

Catrice zet hoog in met deze mascara en adverteert er flink mee. Na het filmpje voor de honderdste keer voorbij hebben zien komen op Instagram stories was ik toch wel benieuwd geworden naar deze mascara. Hij belooft namelijk een dramatische krul aan de wimpers te geven en de wimpers te verlengen met 180% meer volume.

Dit niet alleen, want de mascara belooft ook nog de hele dag perfect op zijn plek te blijven zitten tot 24 uur lang en niet in te zakken gedurende de dag.

Catrice Eyeconista Mascara

De mascara heeft een opmerkelijk borsteltje als je het mij vraagt. Hij is een stuk kleiner dan normale borsteltjes en dat vind ik gek. Ook heeft hij een gebogen vorm zodat je goed bij alle wimpers kunt komen en lange ‘haartjes’ (het is een siliconen borsteltje) aan de onderkant en korte aan de bovenkant.

Ik ben best onder de indruk hoe het eruit ziet. Zelf hou ik van siliconen borsteltjes met veel product er op, dat heeft deze mascara. Of de afwisselende lengtes haartjes en het formaat van het borsteltje gaan helpen voor het resultaat weet ik nog niet, maar dat gaan we nu testen!

Catrice Eyeconista Mascara

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara. Let wel op dat dit mijn natuurlijke wimpers zijn met een lash lift dus dat ze al krul hebben.

Catrice Eyeconista Mascara

En dit zijn mijn wimpers met een klein laagje Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara.

Catrice Eyeconista Mascara

Het eerste wat mij opvalt is dat de mascara super wendbaar is door het kleine formaat en dat hij heel erg snel resultaat geeft. Dat ligt niet aan mijn lash lift, want ik gebruik wel vaker mascara en dan moet ik nog steeds best vaak kammen voor het juiste resultaat. Met deze mascara was ik echt zo klaar.

En ik moet zeggen dat ik ook echt onder de indruk ben van deze mascara. Hij geeft je wimpers volume, lengte en nog een mooiere krul dan ik al had. Stiekem vind ik het wel jammer dat ik nu een lash lift heb, want was erg benieuwd geweest naar het effect op mijn ‘normale’ wimpers. Maar je ziet hier toch ook al een duidelijk verschil met voor en na.

Verwijderen gaat heel makkelijk met een gewone remover of een cleanser onder de douche. Het is een normale mascara die gewoon wegsmelt in aanraking met water of een vloeibare make-up remover. Hij blijft trouwens de hele dag goed op zijn plek zitten en vervaagt niet.

Catrice Eyeconista Mascara

Ik snap de hype rondom deze mascara wel en dat Catrice er zoveel mee adverteert, het is een betaalbare maar ook echt een hele goede en mooie mascara. Ben je dus nog opzoek naar een goede mascara en wil je daar niet al te veel geld aan uitgeven, dan is deze mascara wat je zoekt.

De Catrice Eyeconista Lash Millionizer Volume Mascara is te koop voor € 4,99 bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Wat een mooi resultaat! Deze zet ik op mijn ‘wishlist’, want voorlopig mag ik niets meer kopen aan beauty- en make-up producten. Ik zit namelijk in een no buy periode, omdat mijn stash extreem uitpuilt…

  2. Oeh die ziet er goed uit ! Zowel de verpakking als het resultaat. Die hou ik in gedachte. Voor mij is het wel belangrijk dat mascaras makkelijk te verwijderen zijn, fijn dat je dat benoemt.

  3. Vind m vreselijk, dikke klodders mascara in de borstel die op je wimpers ook als dikke klodders blijven zitten. Valt ook niet mooi te separeren op je wimpers. Twee x geprobeerd en m toen weggegooid,zonde van het geld …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *