Catrice Disney Minnie & Daisy Eyeshadow Palette

Automatische concepten

Hoe leuk is deze limited edition van Catrice en Disney? De twee vrouwelijke karakters hebben een eigen oogschaduw palette gekregen. Minnie en Daisy (of ook wel Katrien in Nederland genoemd) hebben hun eigen oogschaduw palette met daarin 9 verschillende kleuren. Ik review deze twee paletten graag voor jullie.

Automatische concepten

Hoe schattig zien deze oogschaduw paletten eruit? Super tof dat Catrice een samenwerking is aangegaan met Disney. De paletten hebben een handig formaat om mee te nemen maar zijn ook groot genoeg om gemakkelijk te gebruiken. In totaal heeft de collectie twee oogschaduw paletten en dit zijn ze beide.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

De paletten hebben een pastelkleurige tint en deze geeft ook meteen aan wat voor een kleuren er in het palette zitten. Het Minnie palette heeft meer roze kleuren en het Daisy palette paarse tinten.

Automatische concepten
Automatische concepten

Catrice Daisy’s Signature Eyeshadow Palette – € 8,99

Het palette van Daisy is gevuld met 9 prachtige oogschaduw kleuren. De paletten zijn gemaakt van stevig karton en hebben een spiegel in de deksel. De paletten sluiten met een magnetische sluiting.

Het kleuren thema van het Daisy palette is overduidelijk paars. Leuk is dat de kleuren afgewisseld worden door matte en glanzende finishes.

Automatische concepten
Automatische concepten

Hier zie je de swatches van de kleuren. Ik moet erbij zeggen dat ik de oogschaduws heel erg droog vind. Ook de intensiteit van de swatches vind ik niet heel erg goed. Het is niet slecht, maar het kan zeker beter. Vooral bij de matte kleuren ontbreekt het aan pigment.

Automatische concepten
Automatische concepten

Catrice Minnie’s Signature Eyeshadow Palette – € 8,99

Voor het palette van Minnie is gekozen voor rode kleuren, niet gek natuurlijk, want Minnie heeft altijd een mooie rode strik in. Ook dit palette bestaat uit matte en shimmer kleuren. Ik vind de kleuren erg mooi gekozen in dit palette. Ik vind het ook een erg mooie kleurencombinatie voor bijvoorbeeld de herfst.

Automatische concepten
Automatische concepten

Ook bij dit palette ben ik niet echt onder de indruk van de swatches. Ook hier zijn de oogschaduws erg droog en poederig waardoor de kleur niet goed pakt. De matte kleuren hebben ook moeite om een goede kleur af te geven.

Automatische concepten
Automatische concepten

Waar ik van te voren al een beetje bang voor was gebeurt ook. Ik heb voor deze look het Daisy palette gebruikt met de donkerste kleuren. De pigmentatie is niet heel geweldig en de kleuren blenden ook niet lekker. Zelfs van de shimmer kleuren (Diva en Dazzling) zie je helemaal niets terug. De kwast wil deze kleur/glitter helemaal niet oppakken.

Automatische concepten

Heel eerlijk? Ik vind dit echt geen goede oogschaduw paletten voor het geld wat je ervoor betaald. Catrice is geen high-end merk, maar het was vroeger wel kwalitatief goed en dat mis ik de laatste tijd heel erg.

De Catrice Disney Minnie & Daisy Eyeshadow paletten zijn vanaf nu te koop bij de Kruidvat.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 mei 2020 at 16:29

  Wat vallen de teinten tergen omdat deze niet goed gepigmenteerde zijn.

  Xoxo

 • Reply
  Mariska
  17 mei 2020 at 18:52

  Ja heel erg jammer dat ze geen goed pigment hebben. Vind ze er wel erg leuk uit zien!

 • Reply
  Marloes
  17 mei 2020 at 20:59

  Jammer dat het tegenvalt. De doosjes zijn wel te cute!

 • Reply
  Isabella
  19 mei 2020 at 13:12

  Ik had hem in mijn handen maar na het lezen van deze review ben ik blij dat ik hem niet gekocht heb! De verpakking is wel cute

 • Reply
  Jolanda
  22 mei 2020 at 22:47

  Ik heb al in maart Daisy in Duitsland gekocht. Echt geweldig is het niet. De shimmers gaan beter met een spons applicator. Verder maak ik de matte tinten wat vochtiger met fix plus. Alleen dat wil je allemaal niet… het is waarschijnlijk een dure licentie geweest wat ten koste gaat van de kwaliteit. Jammer!

 • Laat een reactie achter