Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

Ik had hem helemaal gemist in de winkel, de nieuwe collectie van Catrice! Vanaf half april ligt Denim Devine collectie in de schappen bij Catrice en dat is best een hele toffe collectie. Met als hoogtepunt de matte bronzer, blush en natuurlijk dit prachtige oogschaduw palette. Ik moet eerlijk zeggen dat de verpakking me niet meteen aan denim moet laten denken, maar de inhoud is wel heel erg mooi, gelukkig.

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

De collectie is in een heel hip rosé gouden jasje gestoken en ziet er heel erg tof uit. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik het minder met jeans of denim te maken vind hebben, maar het is wel stoer. Het palette is lekker handzaam en zou makkelijk meegenomen kunnen worden in een make-up tasje.

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

Als we het doosje omdraaien zien we wat meer informatie over het product met onder andere de naam: Injeanious. Voor de rest staat er niet echt heel veel boeiende informatie op, ja dat het een oogschaduw palette is, als je dat nog niet meteen door had ;).

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

Als ik het palette open maak (wat gemakkelijk gaat) komen er zes verschillende kleuren en een spiegeltje tevoorschijn. Het is een basic palette zonder te veel poespas. Er zitten geen kwastjes of applicators bij wat ik prima vind. Zelf vind ik ze altijd overbodig en veel ruimte innemen. Maar als je ze graag gebruikt kan het vervelend zijn dat ze er niet bij zitten.

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

Het palette is vrij licht van kleur als je het zo ziet, eigenlijk alleen de roze en de grijze tint springen er uit. Ik had trouwens een palette verwacht met blauwe tinten vanwege het denim, maar niets is minder waar. Ik vind het trouwens wel hele mooie kleuren en combinatie’s. Het is trouwens wel weer erg veilig, misschien was het juist wel leuk als ze met een blauw palette waren gekomen.

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

De oogschaduw kleuren zijn ontzettend romig en zacht waardoor ze meteen ontzettend veel kleur afgeven. De tweede en de laatste twee kleuren zijn matte en de andere drie kleuren hebben een mooie shimmer. Je kunt dus elke kant met palette op, glanzend of gewoon basic matte.

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

Catrice en Essence stellen me de laatste tijd een beetje teleur met hun oogschaduw paletten, de pigmentatie is het gewoon elke keer net niet. Maar dit palette maakt me weer blij en geeft me weer iets van het vertrouwen in Catrice terug. De oogschaduw zijn heerlijk zacht, romig en geven goed veel kleur af! Ben erg benieuwd hoe dat op het ooglid gaat met blenden en aanbrengen.

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

WELKE PRODUCTEN HEB IK GEBRUIKT?

Gezicht:

L’Oreal Nude Magique Cushion Foundation*
Urban Decay Beached Bronzer Sun-Kissed*
Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette Cherry/Angel*
MAC Big Brow Pencil Coquette*

Ogen:

Too Faced Shadow Insurance
Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette
Kat von D Tattoo Liner Trooper
Urban Decay Perversion Mascara*

Lippen:

MAC Huggable Glass Such A Sweetheart*

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

En ik moet zeggen, de oogschaduws en de kleuren blijven goed zitten, ook tijdens het blenden! Het palette is misschien wat saai en standaard, maar met de roze kleur kun je er nog wel iets spannends van maken mocht je iets anders willen.

Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette

Het Catrice Denim Devine Eye Shadow Palette is niet heel erg spannend, maar vooral heel erg basic. Daar is niets mis mee, maar de kans is vrij groot dat je al zie iets in je stash hebt liggen. De kwaliteit is prima in orde en het werkt erg prettig. Het palette kost € 6,99 (wat een prijs voor Catrice) en is nu te koop bij de Kruidvat en Trekpleister. Mocht je nog iets willen scoren, de collectie is tot half mei te koop.

(*) Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  chucky1012
  21 april 2016 at 06:23

  Zo een mooie palette met prachtige kleuren!
  De look die je ermee gemaakt had is mooi.

  Xoxo

 • Reply
  Florence
  21 april 2016 at 06:56

  Ik vind het wel leuk zo met het roze erbij. Staat ook erg mooi in je look! Ik zou het alleen niet snel gebruiken zo een kleur.
  Ik snap bovendien echt niet de connectie met denim?
  Liefs xx

 • Reply
  Chantalle
  21 april 2016 at 07:21

  Ik vind de verpakking van t palette echt prachtig! De kleuren zijn inderdaad basic maar ik vind ze wel mooi.

 • Reply
  Varenka W
  21 april 2016 at 07:33

  Zowel de kleuren als de verpakking spreken mij wel aan
  Zou deze graag scoren
  Vind de kleuren goed gekozen en ook qua variatie prima in orde
  Fijn dat de pigmentatie goed is zo te zien bij je swatches
  Leuk dat je dit palletje voor ons heb uit geprobeert, ik vind heb een goede tip want heb nu echt zin om eens te gaan kijken of hij nog ergens in de schappen staat.

 • Reply
  Dionne
  21 april 2016 at 07:50

  Wauw! Wat een luxe verpakking! Mooi!

 • Reply
  Mariëlle
  21 april 2016 at 08:13

  Ik vind het palette prachtig en het zijn leuke kleurtjes!

 • Reply
  Meryl
  21 april 2016 at 08:41

  Ik vind de verpakking echt prachtig! en het pigment vooral van de donkerdere kleuren maakt me ook heel blij:) maar eens kijken of ze de collectie nog hebben

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  21 april 2016 at 08:57

  Hmm inderdaad niet echt een heel spannend palette! De verpakking vind ik wel tof!

 • Reply
  Maaike
  21 april 2016 at 10:19

  Ik heb deze nu ook, maar ik heb er nog geen look mee gemaakt. Maar die rode oogschaduwlook die jij hebt gemaakt is wel erg mooi, dus die ga ik gelijk even proberen haha.

 • Reply
  Melissa
  21 april 2016 at 10:45

  Ze doen er steeds veel hele lichte basic tintjes in. Zo jammer. Ik snap wel dat je daar een grotere doelgroep mee inpakt, maar 6.99 zou ik er niet voor betalen. Fijne review!

 • Reply
  manon
  21 april 2016 at 12:39

  Best een leuk palette!

 • Reply
  Nicole
  21 april 2016 at 12:56

  Hmm het is inderdaad niet zo’n spannend palette. Ik vind de verpakking wel erg mooi.

 • Reply
  femketje
  21 april 2016 at 15:29

  ik heb zelf helemaal geen enkel item van de LE meengenomen, het sprak me allemaal niet zo aan :( als er nu een gorgeous highlighter in zou zitten dan had ik die als junkie wel meegenomen!

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  21 april 2016 at 15:53

  Wat een mooi palette met vrolijke kleurtjes! Misschien niet heel spannend inderdaad, maar wel een goede prijs-kwaliteitverhouding zo te zien. :)

 • Reply
  naomi
  21 april 2016 at 17:10

  Zijn niet echt mijn kleuren, maar vind de verpakking wel mooi!

  x

 • Reply
  Joyce - LemonyLifenl
  21 april 2016 at 18:32

  Wat een mooie pigmentatie heeft het palette!

 • Reply
  Danielleeee
  21 april 2016 at 20:48

  Ik vind het een prachtig palette, idd niet echt spannend. Mooie look !

 • Reply
  Sara
  21 april 2016 at 22:59

  Eindelijk een Catrice palette waarvan ik een blij gevoel krijg. De Catriec palettes stelden mij telkens zo teleur bij de reviews die ik voorbij zag komen.

 • Reply
  Mariëlle
  22 april 2016 at 08:52

  Wat is hij prachtig. Voordat ik jouw post zag stond ik gisteren al te twijfelen om hem mee te nemen, maar toen dacht ik je hebt al zoveel make-up spullen. Dat rosé doosje geeft wel echt een finishing touch. Ik vond alleen de kleuren een beetje simpel. één in een dozijn zal ik maar zeggen, dat is wel jammer. Neemt niet weg dat het nog steeds een mooie pallet blijft.

 • Reply
  Beauty en Gezondheid
  22 april 2016 at 09:39

  De palette ziet er goed uit, mooie kleuren ook! En hele leuke foto’s!

 • Reply
  Caitlyn
  22 april 2016 at 10:56

  De kleuren spreken me niet aan, maar het palette zelf vind ik qua vormgeving wel mooi :)
  xx

 • Laat een reactie achter