Catrice Dawid Tomaszewski Oogschaduw & Lipstick

Ik kreeg een hele tijd geleden van Catrice deze producten al toegestuurd en ik was meteen enthousiast over deze collectie. Dawid Tomaszewski schijnt een bekende ontwerper te zijn waar ik niets van af wist, maar wat ik wel heb gezien is dat hij een prachtige collectie met Catrice geeft gemaakt. De collectie heeft als eyecatcher een prachtig palette en een aantal mooie andere producten.

De collectie past perfect bij het herfst seizoen en ik vind de kleuren en producten ook heel erg goed gekozen. Het is een collectie die voor iedereen heel draagbaar is maar wel met een wat sprekender randje. Benieuwd naar de hele collectie? In deze preview vind je alle producten en de bijbehorende prijzen. Ik ben in ieder geval al verliefd op het prachtige palette.

CATRICE DAWID TOMASZEWSKI EYE & FACE PALETTE – € 7,99

Dit palette heeft acht verschillende poeder oogschaduws met matte tot shimmer kleuren. Aan de buitenkant vind je nog een blush en een highlighter om je look helemaal mee af te maken. Het palette heeft de gekke naam Bauhaus Obsession (klinkt net zoals je gek bent op de bouwmarkt ;)) maar ziet er echt te gek uit.

De poeders hebben een hele zachte structuur en een beetje brokkelig. De pigmentatie is matig van de blush en de highlighter, maar aan de andere kant hoeft het voor mij ook nooit zo heftig gepigmenteerd te zijn.

De oogschaduws hebben wel een mooie pigmentatie en de kleuren passen goed bij elkaar. Ben erg benieuwd hoe dat samen uitpakt op het ooglid.

CATRICE DAWID TOMASZEWSKI MATT LIP COLOUR – € 3,99

Er zijn in totaal twee verschillende kleuren lipstick (ik heb per ongeluk twee keer dezelfde). Naast deze mooie rode tint is er ook nog een paarse. De lipsticks hebben een hoge dekking met een super matte finish. Dit is de kleur Lucy’s Red en ik vind hem er echt fantastisch uitzien, heel klassiek. De huls ziet er trouwens ook echt prachtig uit.

De lipstick is zelf heel erg zacht en romig en geeft meteen ontzettend veel kleur af. De kleur vind ik een beetje semi matte waardoor hij ook heel erg comfortabel aanvoelt op de lippen. Maar door het zachte slijt hij helaas ook wel weer redelijk snel van de lippen af.

De blush en highlighter zijn mooi, maar wel subtiel aanwezig op de wangen. De oogschaduws hebben een prachtige pigmentatie en knallen ook echt op de oogleden. Wel vind ik het wat lastig de kleuren goed in elkaar over te laten blenden. De lipstick is natuurlijk geweldig, wat een mooie kleur en wat een pigment! Die moet je zeker scoren als je hem nog tegen komt.

Ik vind de Catrice Dawid Tomaszewski collectie een schot in de roos en de producten zijn mooi en hebben echt een goede kwaliteit. Ik denk dat de collectie best hard zal gaan omdat het gewoon echt mooie producten zijn. Ik ben nu stiekem ook wel benieuwd geworden naar de rest van de collectie, misschien nog even in de winkel spieken binnenkort. De Catrice Dawid Tomaszewski is vanaf nu tot en met half november te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Beantwoorden
  Kelly
  19 oktober 2017

  Ik vind ze er inderdaad ook echt heel mooi uit zien! :)

 • Beantwoorden
  Laura
  19 oktober 2017

  Zag het van de week wel in de winkel liggen nog, maar heb er niks van meegenomen. Niet echt iets nieuws voor mij.

 • Beantwoorden
  mieke | mieksmind
  19 oktober 2017

  ziet er echt heel mooi uit, de verpakking vind ik al prachtig

 • Beantwoorden
  ByChristiana
  19 oktober 2017

  Ze zien er inderdaad erg chique uit zeg! Mij spreekt vooral de lipstick aan. Er zit ook zo’n mooie ‘vorm’ in de lipstick zelf, en de kleur is geweldig. Jammer dat de houdbaarheid wat minder is, maar ja, we kunnen niet alles hebben.

 • Beantwoorden
  Dana
  19 oktober 2017

  Ik vind die lipstick kleur echt geweldig!

 • Beantwoorden
  Marjolein
  19 oktober 2017

  Geen idee wie dat is, maar ik vind het palette er wel mooi uit zien! Handig voor op reis :).

 • Beantwoorden
  Sharon - Choose to Shine
  19 oktober 2017

  Nog nooit van deze ontwerper gehoord maar deze collectie is echt super mooi. Vooral de lipstick vind ik erg tof!

 • Beantwoorden
  Rachel
  19 oktober 2017

  heel mooi meis en ik vind de collectie erg mooi!!

 • Beantwoorden
  Petra. Rijkenbarg
  19 oktober 2017

  Hoi aranka, het Bauhaus was een opleidingsinstituut voor kunstenaars in de vorige eeuw (rond 1920 ) en heeft veel beroemde mensen voortgebracht. Nu is er iid ook een bouwmarkt keten die zo heet.

 • Beantwoorden
  Sija
  19 oktober 2017

  Wauw mooi zeg! Ik ben ook nieuwsgierig geworden, ga zeker even een kijkje nemen in de winkel.

 • Beantwoorden
  chucky1012
  19 oktober 2017

  Mooi maar ik zou het niet kopen.

  Xoxo

 • Beantwoorden
  Irem
  19 oktober 2017

  Hahaha Bauhaus is natuurlijk bedoeld als knipoog naar de kunststroming

 • Beantwoorden
  Rosanne Sturkenboom
  20 oktober 2017

  Het palette ziet er erg mooi uit! Je foto’s zijn trouwens ook prachtig (:

 • Beantwoorden
  Lindsey Beljaars
  21 oktober 2017

  Ziet er inderdaad goed uit zeg!!

 • Geef een reactie