Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Crystallized Amethyst Eyeshadow Palette

Automatische concepten

Het nieuwe assortiment van Catrice ligt als het goed is in de schappen en in dat vernieuwde assortiment vinden we onder andere dit Catrice Crystallized Amethyst Eyeshadow Palette. Een prachtig mooi oogschaduw palette dat geïnspireerd is op de amethist.

Automatische concepten

In totaal zijn er twee van dit soort paletten bijgekomen. Het paarse palette dat geïnspireerd is op de amethist en een roze palette dat geïnspireerd is op de rozenkwarts. Het palette is gemaakt van karton maar ziet er wel heel erg mooi uit als je het mij vraagt. Ik krijg er een beetje een Urban Decay vibe bij.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Automatische concepten

Op de achterkant vind je zoals gewoonlijk meer informatie over het product. Zo vind je onder andere de naam van het palette, namelijk: Raise Up Your Voice. Voor de rest vind je er een verhaaltje over het palette en de ingrediënten. Maar hetgeen wat mij eigenlijk meteen opvalt is dat Catrice nu ook Vegan op de verpakkingen heeft staan. Fijn om te weten dat het product dus helemaal Vegan is.

Automatische concepten

In het palette zitten 10 verschillende kleuren oogschaduw die heel goed bij elkaar passen. Er is een mooie afwisseling tussen glanzende en matte kleuren. Wel vind ik de diversiteit wat minder. Er zitten 5 nude tinten in die wel heel erg veel op elkaar lijken. Ik had gehoopt dat er wat donkerdere kleuren in zouden zitten om meer diepte te kunnen creëren.

Door de vormgeving van het palette neemt het ook veel ruimte in het is het dus best wel een groot palette geworden. Als de kleuren gewoon netjes naast elkaar hadden gezeten was het palette de helft kleiner geweest. Nu is het niet echt een compact palette om mee te nemen of te bewaren.

Automatische concepten
Automatische concepten

Gelukkig zien de swatches van het palette er hartstikke goed uit. De oogschaduws zijn zacht en romig waardoor ze gemakkelijk veel kleur afgeven. Ook de kwast pakt het pigment goed op en brengt het mooi over op de huid.

Tijdens het blenden behouden de kleuren goed hun kleur en vervagen niet, dat vind ik erg prettig.

Automatische concepten
Automatische concepten

De kwaliteit van het palette vind ik echt heel erg goed en de kleuren brengen prettig aan en blenden mooi in elkaar over. Omdat er niet echt een hele donkere kleuren in het palette zitten mis ik wel een beetje de diepte. Maar als je van een wat subtielere look houdt is dit een heel fijn en goed palette.

Automatische concepten

Ik vind het Catrice Crystallized Amethyst Eyeshadow Palette een mooi basic palette als je van wat meer paarse tinten houdt, maar niet te. Het Catrice Crystallized Amethyst Eyeshadow Palette is vanaf nu in het vernieuwde vaste assortiment van Catrice te koop voor € 9,89 wat ik best prijzig vind.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Vind de look die je er mee hebt gemaakt verrassend mooi! Ben niet zo van de gekleurde oogshaduw, maar denk dat je hier inderdaad ook goed subtiele looks kunt maken. Vind het dan alleen zonde dat er zo’n kleurtje tussenzit dat ik waarschijnlijk niet ga gebruiken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *