Search
Close this search box.

Catrice Crushed Crystals

 photo Crushed_zps914857d1.png

Ik zat te stuiteren op mijn stoel toen ik begin dit jaar deze lakjes voorbij zag komen in de persberichten. Ik kon niet wachten om ze te zien, te bewonderen en natuurlijk de swatchen. De Crushed Crystals van Catrice zien er echt geweldig uit en ik weet zeker dat deze liquid sand style lakken razend populair worden.

 photo Crushed1_zps711bd710.png

 photo Crushed2_zps15145933.png

De Crushed Crystals lakken vervangen de nude lakken in het Catrice assortiment. Geen getreur voor mij, want deze zijn vele male mooier en daarbij glimmen ze ook nog eens prachtig. Het liquid sand effect maakt de lak voor mij helemaal af en kan het bijna niet anders dat ik deze lakken geweldig ga vinden. De kwastjes zijn lekker breed en hebben een rond uiteinde. Perfect mee te lakken dus! Laten we snel naar de swatches gaan kijken.

 photo Crushed3_zpsdb6de5ac.png

 photo Crushed5_zps42cdde64.png

Oyster & Champagne is echt een fantastische en fantasie rijke kleur. Dekt pas met drie laagjes maar is zeker erg mooi bij een chique outfit.

 photo Crushed6_zps630b6343.png

Call Me Princess is volgens mij de grote favoriet van iedereen. Dit prinsessen roze kleurtje kan bij alles en de gouden glitters maken het helemaal af! Dekt met twee laagjes.

 photo Crushed10_zps063e5c76.png

PLUMdogg Millionaire is een stoere paarse kleur waarbij het liquid sand effect goed naar voren komt. Dekt met 2 laagjes, maar als ik het zo terug zie had een derde laag mooier geweest.

 photo Crushed9_zpscebba58d.png

Royal REDding, een donker rode kleur in het potje maar koninklijk rood op je nagels. Hier ook twee laagjes aangebracht maar toch had een derde mooier geweest.

 photo Crushed7_zpsb1cd9e35.png

Stardust vind ik een hele special lak met een bruine ondergrond en zilveren shimmer. Ik vind hem erg chique staan, hier zijn twee laagjes aangebracht.

 photo Crushed8_zpsa31559dc.png

Shooting Star is een echte roze knalkleur met roze shimmers. Het effect van liquid sand zie je hier goed terug erg gaaf! Dekt met twee laagjes.

 photo Crushed4_zps2eb8dc95.png

Ja, deze lakken hebben zeker mijn hart gestolen. Wel moet ik zeggen dat het liquid sand effect iets minder is dan de lakken van OPI, maar hier betaal je dan ook een stuk minder voor. Als we het toch over geld hebben, ik vind het jammer dat Catrice steeds een beetje duurder wordt, want voor deze lakken betaal je al € 3,39 per stuk! Maar wat mij betreft zijn ze het helemaal waard. Welke ga jij scoren?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

63 reacties

 1. Wat een super leuke en mooie lakken! Waarschijnlijk moet je echt nog even wachten tot de lak goed uitgehard is, dan zijn ze best goed liquid-sanderig! ;)

 2. Als ik eerlijk ben vind ik ze zelf een beetje tegenvallen qua kleur en structuur, niet alle perfecte nagellakjes hoeven duur te zijn P2 uit Duitsland hebben hele mooie sand style lakjes voor 1,95 die spreken me toch meer aan.

 3. Hele mooie lakjes. alleen een beetje jammer dat sommige foto’s te overbelicht zijn. want nu kan je Oyster & Champagne en Call Me Princess net niet helemaal zien.
  Liefs, Tessa

 4. De paarse en donkerrode zijn echt prachtig, ik hou wel van die glitterlakjes in de lente en zomer. Het geeft net wat extra. Heel mooi! xxx Lucinda

 5. Wow, €3,40 voor een lakje? Jammer dat ze steeds sluipend duurder worden, want kwalitatief zijn het niet de beste lakjes.
  Wel vind ik het effect er mooi en ga ik sowieso de lichtroze scoren ;)

 6. Wat een mooie lakjes! Ik heb zelf de paarse en twijfel nog over de roze, want ik heb Princess van Barry M al en die lijkt er heel erg veel op.

 7. Ik heb Call me Princess van de week gekocht. En ook ik ben fan! Blijft ook nog eens goed zitten. Zelfs douchen met de lakjes gaat prima zonder chippen. Terwijl normaal bij mij nagellak al na het minste geringste chipt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *