Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Shine, shine, shineeee! Oh jongens wat hou ik toch van highlighter, hoe heb ik al die jaren toch zonder gedaan? Mijn stukjes goud in mijn collectie zijn toch wel de highlighters van BECCA en Urban Decay, daar kan eigenlijk niets tegenop. Maar toch probeer ik het vandaag weer met een nieuwe highlighter van Catrice die je nu in de Contourious collectie kan vinden.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Van de week liet ik jullie al het Sculpting Powder Palette en de daarbij bijbehorende kwast van Catrice zien uit dezelfde collectie, maar nu is het de beurt aan deze prachtige – op het eerste gezicht – duo highlighter. Het is vormgegeven in een simpel doosje maar toch vind ik het alles behalve goedkoop uitzien. Catrice weet dat tegenwoordig goed te doen. Maar laten we ook eerlijk zijn, echt heel erg budget is het merk dan ook niet meer.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

De highlighter met de naam Strobing Surpreme geeft ons op de achterkant van de verpakking wat meer informatie. Hoe het bijvoorbeeld gebruikt moet worden en de ingrediënten. Het is niet een hele spannende of bijzondere achterkant, gewoon de basics.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Door het doorzichtige dekseltje kun je al meteen het mooie patroontje van de highlighter bewonderen. Zoals de naam het al zegt is het een duo highlighter met twee verschillende kleuren. De highlighter bevat namelijk lichtreflecterende pigmenten voor champagne of rosé-abrikoos kleurige highlights. Alleen ik vind dat je wel heel goed moet kijken om de kleurverschillen te zien.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Maar desondanks dat het duo effect in mijn ogen niet echt veel toevoegt aan de highlighter wel een plaatje an sich. Vooral het mooie patroontje maakt mijn beautyhart weer blij. De poeder is zelf heel zacht van structuur en een beetje poederig. Maar dat is voor mij niet nieuw bij Catrice. Vaak vind ik dat wel prettig want dan kun je de poeder mooi uitblenden in het gezicht. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Swatches! Hier zie je dat de twee verschillende kleuren amper van elkaar verschillen, wat mij betreft hadden ze er beter gewoon één kleur van kunnen maken. Ook zijn de swatches niet echt knallend zoals ik gewend ben van mijn BECCA of Urban Decay highlighter. Ik denk dat dit weer een subtiele variant gaat worden.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Mijn wang met alleen een beetje bronzer.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

Mijn wang met ook de Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter. Ik vind het resultaat mooi, maar meteen ook heel erg subtiel. Het geeft een heel klein glansje aan mijn wangen en ik hou toch echt wel van wat meer glans. Maar hou je van een bescheiden en niet zo opvallende glans zit je met de Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter aan het juiste adres.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

De highlighter brengt makkelijk aan en laat zich zoals verwacht makkelijk blenden, dat vind ik wel prettig. Alleen persoonlijk vind ik hem net iets te subtiel. Maar naar alle eerlijkheid heb ik ook nog geen enkele budget highlighter gehad die aan mijn BECCA kan tippen.

Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter

De Catrice Contourious Strobing Duo Highlighter van € 4,99 is een leuke aanwinst als je van een subtiele glans houdt, maar wat mij betreft niet bijzonder genoeg om hem meteen te kopen. De Catrice Contourious collectie is vanaf half augustus tot en met half september verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Het poeder ziet er in het doosje wel prachtig uit, maar de 2 verschillende kleuren zie ik dan weer niet (bijna niet), en de kleur op je gezicht vind ik ook te subtiel. Jammer! Ik vind de highlighters van Make Up Revolution echt geweldig. Ik heb zo’n contour-kitje, geloof voor 5 euro gekocht, met bronzer, blush en highlighter, en die highlighter is echt briljant!

  2. Ik vind hem erg mooi! Soms heb ik dagen dat het allemaal wel erg subtiel mag, dus dan zou ik deze gerust pakken. En ja, welke vrouw wil nou niet gewoon een la vol met highlighters? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *