Catrice Colour Correcting Mattifying Powder

 photo Catrice-Color-Corrector_zps9723b4cd.png

Van de kleuren word ik al vrolijk, maar of ik van het product ook echt vrolijk word dat moet nog maar blijken. Catrice had ooit al eens een Colour Correcting Powder met dezelfde soort kleuren, maar volgens mij was deze toch niet helemaal je van het. Hij is weer terug van weggeweest en in het nieuwe vaste assortiment te vinden en ik testte hem voor jullie en mezelf natuurlijk uit!

 photo Catrice-Color-Corrector2_zps04f93fbb.png

Over het algemeen ben ik heel erg te spreken over de poeders van Catrice. De poeder die in de vorige assortiments vernieuwing zat heeft inmiddels de pan geraak en gebruik hem dan ook trouw elke dag. Deze is net weer even iets anders maar belooft toch ongeveer hetzelfde. Alleen deze is toch net iets anders, want dit poedertje moet ervoor zorgen dat de kleur in je gezicht mooi egaal wordt. Vandaar natuurlijk de naam Colour Correcting Mattifying Powder.

 photo Catrice-Color-Corrector3_zps19940a9b.png

De poeder is er maar in 1 tint te krijgen en dat is 010 Delicate Blossom, dat vind ik een mooie toepasselijke naam omdat de kleuren van de poeder prachtig pastel zijn en samen een heel mooi en bijzonder geheel zijn. Het is een heel fijn poeder dat je gezicht belooft te matteren en een gezonde gloed te geven door de kleur te egaliseren.

 photo Catrice-Color-Corrector5_zps03769220.png

Het doosje heeft de herkenbare Catrice verpakking waar ook alle andere producten in zitten verpakt. De onderkant is mooi zilver met aan de bovenkant een doorzichtige deksel waardoor je het mooie product natuurlijk goed kan zien. De verpakking bevat 8 gram en heeft een stevige sluiting. Alle kenmerken dus om hier een hele tijd plezier van te kunnen hebben!

 photo Catrice-Color-Corrector4_zpsad7deabb.png

 photo Catrice-Color-Corrector7_zpsd90d8f52.png

Zoals je ziet heeft het poeder verschillende tinten paars, roze en groen naast de natuurlijke kleur van de huid. Hiervoor zijn de kleuren geschikt:

– roze verminderd de vermoeide zones
– paars licht de huid op
– groen verbergt rode stukken huid

 

 photo Catrice-Color-Corrector8_zps27c1b219.png

Wat me als eerst opvalt is dat de poeder heel erg zacht is, en een hele frisse zoete geur heeft. Daar moet je wel van houden want als je hem aanbrengt is hij best aanwezig. Het lijkt op het eerste gezicht een gewone witte poeder maar de pastel tinten zitten er natuurlijk wel door. Op de huid laat hij natuurlijk niet zo een witte waas achter als op mijn hand. Hij is trouwens geschikt voor alle kleuren huid. Alleen ik denk dat met een echte donkere huid je wel even moet oppassen.

 photo Catrice-Color-Corrector9_zps498dfd87.png

Zonder enige make-up.

Met de Catrice Colour Correcting Mattifying Powder. Ik heb ervoor gekozen om hem puur aan te brengen op het gezicht zonder een foundation er onder omdat je dan kan zien wat hij echt voor je gezicht doet. Hij heeft echt een heel minimaal effect maar mijn gezicht is toch een stukje egaler en wel minder glanzend. Het is dus echt als dagelijks gebruik aan te raden als je niet echt een foundation – zoals ik – nodig hebt. Maar je kan deze poeder ook perfect als afpoeder product gebruiken, zelf vind ik hem daar ook heel erg prettig voor, maar voor de review wilde ik hem even testen zonder foundation.

 photo Catrice-Color-Corrector11_zpsbc2c362a.png

Met alle make-up! De poeder maakt mijn gezicht mooi matte – dat vind ik een groot pluspunt – en nét iets egaler. Het is niet echt een wereld van verschil, maar je ziet het wel heel subtiel. Als poeder alleen zal ik de Catrice Colour Correcting Mattifying Powder niet vaak gaan gebruiken. Maar om mijn foundation mee af te poederen vind ik hem ideaal om de laatste oneffenheden even weg te werken. Of de multi kleuren nou echt werken weet ik niet, maar hij is in ieder geval wel fijn in gebruik.

 photo Catrice-Color-Corrector1_zps4cef2674.png

Een echt bijzonder en wauw-factor product vind ik het niet. Hij werkt prima, fijn en hij is basic. Maar bijzonder, nee dat niet. Ben je op zoek naar een niet te dure poeder en een universele kleur, dan kan ik je deze best aanraden. Hij zit vanaf nu in het vaste nieuwe Catrice assortiment en is te koop voor € 4,59 bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Anneloes
  26 augustus 2014 at 06:17

  Hij klinkt best fijn! Stiekem doet ‘ie me ergens denken aan de Guerlain Meteorites compact, ik denk door de verschillende pasteltinten en het kleurcorrigerend effect.

 • Reply
  chucky1012
  26 augustus 2014 at 07:01

  Wat kan je goed het verschil zien op je gezicht.

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

 • Reply
  lucindainwonderland
  26 augustus 2014 at 07:18

  Toch vind ik dat je duidelijk een verschil kan zien in je gezicht, echt egaler en een stuk frisser en glanzender. Dit lijkt mij echt wel wat, al was het alleen al voor hoe de poeder er in de compact uit zien, echt prachtig. xxx Lucinda

 • Reply
  MySimplySpecial
  26 augustus 2014 at 07:19

  Prima product zo te zien.

 • Reply
  Melanie
  26 augustus 2014 at 08:26

  Ik zie toch wel een duidelijk verschil in de foto’s. Dit soort poeders vind ik altijd super fijn in de zomer.

 • Reply
  Beautydagboek
  26 augustus 2014 at 08:35

  Ik vind hem er zo mooi uitzien! Ik heb nu de gewone poeder van Catrice en die volstaat nog prima, maar ik vind deze je huid wel iets egaler maken. Mooi!

 • Reply
  Benay Vaneese
  26 augustus 2014 at 08:38

  Jammer dat het product “voor alle huidskleuren” geschikt is behalve voor de donkere huid. Als ik het zo zie zou het een flink witte waas op mijn gezicht achterlaten.

 • Reply
  Jessica
  26 augustus 2014 at 09:10

  Je ziet duidelijk verschil! Veel egaler en gelijker van kleur. Fijne review!

 • Reply
  Manon
  26 augustus 2014 at 09:32

  Hij lijkt me wel fijn, vind hem er ook in het doosje zo mooi uitzien :)

 • Reply
  Miranda
  26 augustus 2014 at 09:48

  Hij lijkt mij wel fijn. Ik gebruik nu de all matt, maar die is bijna op.

 • Reply
  justjaxelle
  26 augustus 2014 at 10:35

  het lijkt me wel een erg fijne poeder!

 • Reply
  Pamela Janssens
  26 augustus 2014 at 10:41

  het lijkt me best wel een fijne poeder. al vind ik het wel jammer dat hij niet heel veel bijzonders doet, al had ik dat eerlijk gezegd ook niet echt verwacht.

 • Reply
  Silvia
  26 augustus 2014 at 10:44

  Oe, hier ben ik wel benieuwd naar!

 • Reply
  Daphne
  26 augustus 2014 at 10:46

  Dit product lijkt me erg fijn!

 • Reply
  Denise
  26 augustus 2014 at 11:14

  Jammer dat het ‘wauw-effect’ een beetje mist, maar volgens mij is het best een prima budgetpoeder! Fijne review Aranka!

 • Reply
  Lotte
  26 augustus 2014 at 11:22

  Ziet er prima uit, maar niet heel bijzonder

 • Reply
  Sara
  26 augustus 2014 at 11:45

  Dit lijkt me best een fijn product. Hoewel ik momenteel nog genoeg poedertjes heb liggen, zou ik deze best eens aan kunnen schaffen als ik er weer een nodig heb.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  26 augustus 2014 at 13:10

  Leuk concept, doet me wat aan het compact poeder van de Guerlain meteorites denken :-)

 • Reply
  inspiredbylifee
  26 augustus 2014 at 13:25

  Ik heb hem ook en vind hem erg fijn!

 • Reply
  daantje loves to read
  26 augustus 2014 at 13:42

  Neehhh, ik denk dat ik hem oversla. Niet speciaal genoeg.

 • Reply
  Mieke
  26 augustus 2014 at 15:16

  Ik had de oude versie van dit poeder, maar die was eigenlijk net te donker voor mij om all over te gebruiken. Deze lijkt me perfect!

 • Reply
  Kimberly
  26 augustus 2014 at 17:00

  Die kleurtjes zien er best leuk uit als ik het zo zie! Ik ben er wel benieuwd naar maar zal er niet voor naar de winkel sprinten eigenlijk haha

 • Reply
  Paulien
  26 augustus 2014 at 17:36

  Ik geloof niet echt in de extra werking van de ‘kleuren’ dus wordt er niet wild enthousiast van ;)

 • Reply
  Beau
  26 augustus 2014 at 18:26

  Hij ziet er goed uit!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  26 augustus 2014 at 22:33

  Het resultaat ziet er goed uit! Ik ben nu zelf ook nieuwsgierig geworden naar dit product!

 • Reply
  Precious Makeup
  27 augustus 2014 at 23:03

  Klinkt fijn! Zelf houd ik niet zo van foundation, dan voel ik me altijd zo onnatuurlijk en dan verdwijnen mijn mooie sproetjes. Dit lijkt me wel een toppertje!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  28 augustus 2014 at 18:16

  Deze poeder klinkt prima. Ik gebruik ook graag poeders van Catrice.

 • Reply
  samantha
  25 maart 2015 at 18:19

  Heel mooi en dat zelfs zonder foundation! Ik heb m vandaag aangeschaft :)

 • Laat een reactie achter