Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Kennen jullie de nieuwe CLEAN ID collectie van Catrice? Dit is een onderdeel van het vernieuwde assortiment en Catrice wil laten zien dat ze goed bezig zijn. De CLEAN ID producten zijn daardoor vegan en vrij van microplastics, parfum, siliconen en minerale oliën. Deze mascara is onderdeel van deze collectie en ik ben heel benieuwd.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

De huls van de mascara is standaard zwart, niet heel erg spannend. Maar het simpele past ook wel bij de uitstraling van een CLEAN ID als je het mij vraagt. Op de verpakking vind je een aantal beloften waar de formule vrij van is en er staat op aangegeven dat het ook vegan en 92% natuurlijke ingrediënten bevat.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Op de achterkant van de verpakking vinden we nog wat meer informatie over de mascara. Zo belooft de mascara voor volume en lange wimpers te zorgen. Daarnaast is de formule ook verzorgend met onder andere bloemen oliën. Ook bevat het geen siliconen.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara
Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Voor het borsteltje heeft Catrice voor een normaal borsteltje met haren gekozen, wel is deze langer en dunner dan normaal. Ik weet niet meteen wat ik hier van moet vinden, normaal hebben dit soort borsteltjes niet mijn voorkeur. Wel zie ik dat het borsteltje best wat product bevat en dit kan er wel voor zorgen dat er veel volume komt.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn winpers met de Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Wat de mascara belooft doet hij zeker! Ik heb meer volume en zeker langere wimpers. Het aanbrengen gaat simpel en je hebt al snel het gewenste resultaat.

De mascara blijft gedurende de dag ook prima op zijn plek zitten en brokkelt niet af. Wel vind ik dat in de loop van de dag de krul verdwijnt. Verwijderen gaat ook prima met een normale make-up remover. Wel vind ik het gevoel van de mascara op de wimpers wat minder. Doordat er denk ik geen siliconen in zitten voelt het heel ruw en brokkelig.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Ik ben zeker niet ontevreden over deze mascara, hij doet wat het belooft, blijft goed zitten en is makkelijk weer te verwijderen. Alleen of het mijn favoriete mascara zou worden weet ik niet, ik heb fijnere liggen.

De Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara is vanaf nu te koop bij de Kruidvat voor € 4,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  20 maart 2020 at 08:26

  Wat een prachtig resultaat van deze fijn geprijsde mascara 👌🏽

  Xoxo

 • Reply
  rachel
  20 maart 2020 at 10:00

  mijn dochter heeft hem ook en die vind hem wel goed maar is er niet enthousiast over, ik skip hem sowieso want vind het borsteltje niks haha

 • Reply
  theNextG1rl
  20 maart 2020 at 11:42

  Mooie foto’s! Het resultaat van de mascara ziet er best goed uit!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  20 maart 2020 at 12:00

  Wat ben ik toch jaloers op jouw wimpers, ziet er goed uit!

 • Reply
  Tessa
  22 maart 2020 at 08:08

  Ik vind deze juist erg tegenvallen. Bij mij zie je amper effect

 • Laat een reactie achter