Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Kennen jullie de nieuwe CLEAN ID collectie van Catrice? Dit is een onderdeel van het vernieuwde assortiment en Catrice wil laten zien dat ze goed bezig zijn. De CLEAN ID producten zijn daardoor vegan en vrij van microplastics, parfum, siliconen en minerale oliën. Deze mascara is onderdeel van deze collectie en ik ben heel benieuwd.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

De huls van de mascara is standaard zwart, niet heel erg spannend. Maar het simpele past ook wel bij de uitstraling van een CLEAN ID als je het mij vraagt. Op de verpakking vind je een aantal beloften waar de formule vrij van is en er staat op aangegeven dat het ook vegan en 92% natuurlijke ingrediënten bevat.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Op de achterkant van de verpakking vinden we nog wat meer informatie over de mascara. Zo belooft de mascara voor volume en lange wimpers te zorgen. Daarnaast is de formule ook verzorgend met onder andere bloemen oliën. Ook bevat het geen siliconen.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara
Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Voor het borsteltje heeft Catrice voor een normaal borsteltje met haren gekozen, wel is deze langer en dunner dan normaal. Ik weet niet meteen wat ik hier van moet vinden, normaal hebben dit soort borsteltjes niet mijn voorkeur. Wel zie ik dat het borsteltje best wat product bevat en dit kan er wel voor zorgen dat er veel volume komt.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn winpers met de Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Wat de mascara belooft doet hij zeker! Ik heb meer volume en zeker langere wimpers. Het aanbrengen gaat simpel en je hebt al snel het gewenste resultaat.

De mascara blijft gedurende de dag ook prima op zijn plek zitten en brokkelt niet af. Wel vind ik dat in de loop van de dag de krul verdwijnt. Verwijderen gaat ook prima met een normale make-up remover. Wel vind ik het gevoel van de mascara op de wimpers wat minder. Doordat er denk ik geen siliconen in zitten voelt het heel ruw en brokkelig.

Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara

Ik ben zeker niet ontevreden over deze mascara, hij doet wat het belooft, blijft goed zitten en is makkelijk weer te verwijderen. Alleen of het mijn favoriete mascara zou worden weet ik niet, ik heb fijnere liggen.

De Catrice Clean ID Volume + Lengthening Mascara is vanaf nu te koop bij de Kruidvat voor € 4,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *