Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Candy Shock

Catrice komt dit keer echt met een collectie waar ik bijna alles van moet hebben. Vrolijke pastel en lente kleuren komen je zoet tegemoet met deze zoete collectie. Items die je niet kan overslaan zijn bijvoorbeeld de blush en highlighter en natuurlijk die caviaar balletjes. Benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan zeker eventjes mee!

Wil je alvast een kleine preview van de producten, kijk dan het bovenstaande filmpje!

Sugar Shock

Multicolour Blush € 4,49

Vanilla Love

Multicolour Highlighter € 4,99

It’s Honey Money – Bring me Peach – Play it blue – I Scream: Ice Cream!

Soft Baked Eyeshadow € 3,89

Lip Peeling € 2,99

Sugar Shock – Bring me Peach

Lip Balm Stick – € 2,99

I scream: Ice Cream! – Play it Blue – Bring me Peach – Vanilla Love

Ultimate Nail Laquer € 2,69

Cotton Candy – Sugar Shock

Nail Sugar Pearls € 2,99

Wat vinden jullie van de collectie en wat staat op jullie wishlist? De collectie ligt trouwens vanaf april tot en met mei in de winkels.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

55 reacties

  1. Die highlighter, die highlighter! Wauw! Ik hoop zo dat die voor mij licht genoeg is, ik ben superbleek, en zelfs highlighters zijn soms nog te donker voor mij.

  2. Ik heb al heel lang niks uit de LE collectie van Catrice gekocht, maar deze is echt heel leuk. De blush en highlighter staan op mijn wishlist.

  3. Leuke collectie! Ik ben vooral benieuwd naar de blush, maar eigenlijk wil ik alles wel zien. Zou het gewoon nagellak met caviaarballetjes zijn, die Nail Sugar Pearls? Of losse balletjes in een nagellakflesje? Ik denk dat laatste, maar toch, haha.

  4. Huh die nagellak, zo grappig! En wat een mooie collectie, ik ben echt dol op pastel kleuren, dus ik moet alles scoren! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *