Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Camouflage Cream Concealer

Hier was ik zo benieuwd naar, ik las er alleen maar goede dingen over en het deed me een beetje dingen aan een concealer van Bobbi Brown. Dit is een concealer uit het nieuwe Catrice assortiment die als het goed is nu allemaal in de winkel ligt. De Catrice Camouflage Cream belooft goed te dekken en alle onzuiverheden te verdoezelen, ik ben benieuwd!

De verpakking vind ik er mooi uitzien, niet goedkoop maar ook niet heel erg luxe. Helaas is het niet een verpakking met een handige applicator, maar hier moet je met je vingers of kwast in. Niet heel erg hygienisch maargoed. Gelukkig is de verpakking niet heel diep dus je hebt geen ruzie met de concealer dat het onder de nagels blijft zitten, dat vind ik altijd zo vies! Maar omdat de concealer natuurlijk zo dik is kan het waarschijnlijk niet anders dan een potje.

Ik heb de lichtste kleur 010 Ivory er is nog één tint donkerder, maar die is niet gek veel donkerder. Voor de echte getinte dames is er helaas dus geen concealer…

De concealer is echt super romig wanneer het in aanraking komt met je warme vinger. De harde substantie wordt gewoon bijna vloeibaar! Handig, want zo kan je het heel makkelijk aanbrengen op de plekken waar jij dat wilt!

Zoals ik al zei is het heel erg romig maar super dekkend, zoals je misschien wel kan zien. Hij ziet er wel een klein beetje cakey uit hier, ben benieuwd hoe het is op mijn gezicht.

Oké, ik ben misschien niet het ideale voorbeeld model voor concealer, maar let een beetje op de roodheid van mijn gezicht en de moedervlekjes.

Mijn roze wangen zijn weg en bijna alle moedervlekjes ook! De Catrice Camouflage Cream is wel een beetje te geel voor mij. Zonder een foundation zou ik hem dus niet dragen omdat je bij het daglicht de vlekken heel goed ziet zitten. Maar het cakey effect zie je helemaal niks van terug op het gezicht! Ik ben heel erg blij met deze concealer! Mocht ik een keer weer puistjes hebben die ik liever verberg weet ik dat ik daar dit geweldige budget product kan grijpen!

Voordelen:
– Goede dekking
– Brengt makkelijk aan
– Blend goed
– Goedkoop € 2,99
– Goed verkrijgbaar

Nadelen:
– Onhygiënische verpakking
– Hij is wat gelig

De Catrice Camouflage Cream is te koop onder andere bij Kruidvat en Trekpleister voor € 2,99

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

54 reacties

 1. Ik heb deze ook en ik vind hem super fijn werken! Vooral voor de kringen onder mijn ogen. Toch wil ik die van Essence ook nog een keer proberen, die lijkt me ook super fijn.

 2. Deze lijkt me dus echt zo fijn he! Ik gebruik nu een mac concealer die er qua verpakking precies zoals die van catrice uitziet! Ik denk dat ik deze sowieso ga kopen om uit te proberen want het zou super zijn als hij de fijne mac concealer kan overtreffen :)

 3. Ik gebruik eigenlijk ook nooit concealer, maar als mijn huid slechter wordt/oneffenheden gaat vertonen weet ik zeker dat ik deze concealer ga proberen. Fijne review!

 4. Ik heb deze ook en hij is inderdaad erg fijn :-) alleen lijkt het wel alsof ik meer wallen erdoor krijg altijd. Alsof de verdikking juist meer opvalt, daarom gebruik ik nooit meer concealer.

 5. Ik blijf nieuwsgierig naar deze concealer. ik ben zelf aardig rood in mijn gezicht dus dan is dat gelige juist wel fijn

 6. Ik heb echt een mega bleke huid. Dus producten zijn vaak moeilijk voor mij te vinden. Ik zal hem in de winkel eens bekijken.

 7. Waauw ziet er echt heel erg mooi uit! Eerst volgde ik je blog heel erg trouw, maar had hem even uit het oog verloren. Wist niet eens dat je nog blogde, super leuk! Ik ga je weer volgen!!
  Xxx Panajotta

 8. Ik heb hier al veel goeds over gehoord! Het is trouwens wel ‘denken’ in de zin ‘het deed me een beetje dingen aan een concealer van Bobbi Brown’, haha.

 9. Kan je deze concealer ook alleen gebruiken, zonder foundation zeg maar? Ik ben echt een leek op het gebied van make-up maar doordat ik de laatste tijd erg last heb van pukkels wil ik eens een concealer gaan proberen, maar ik wil niet heel mijn gezicht ” vol plamuren”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *