Search
Close this search box.

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

In het nieuwe assortiment van Catrice vind je een aantal prachtige paletten en ook een palette voor het gezicht. Het California In A Box Bronzer & Blush palette heeft een vijftal poeders waarmee je je look helemaal af kunt maken. Twee blushes, twee bronzers en ook nog een highlighter, die ga ik snel uittesten want hij ziet er zeker goed uit!

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

Ik vind de producten van Catrice er steeds mooier uitzien, strak en niet meer zo kinderlijk. Ook dit palette vind echt wat uitstralen en voelt kwalitatief goed aan. Het palette is wel aan de grote kant, maar daardoor ook compleet en heeft grote pans zodat je er makkelijk met de kwast in kan. Op de achterkant van het palette vind je wat meer informatie over het product en tips hoe je het product het beste kan aanbrengen.

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

Zoals ik al zei bestaat het palette uit twee blushes (links boven), twee bronzers (links benenden) en een highlighter (rechts) die Catrice een topcoat noemt. De kleuren zijn mooi verdeeld en je kunt kiezen uit een matte of glanzende bronzer of blush. De highlighter heeft een warme gouden glans en past perfect bij de andere vier kleuren van het palette. De kleuren vind ik goed gekozen en passen denk ik het beste bij een redelijk lichte huid, maar de kleuren zijn in intensiteit op te bouwen.

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

De poeders hebben een vrij zachte structuur maar laten niet heel veel losse poeder los als je er met de kwast overheen gaat. Het valt mij eigenlijk meteen op dat de kleuren goed gepigmenteerd zijn en een mooie warme kleur hebben. De highlighter – of topcoat zoals Catrice het noemt – heeft een mooie warme glans die goed bij de andere kleuren past.

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

Mijn wang zonder poeders.

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

Mijn wang met de bronzer, blush en highlighter. De swatches waren best aanwezig maar op het gezicht zijn ze heel subtiel na het aanbrengen en blenden met elkaar. Ik vind het eigenlijk wel mooi dat het zo subtiel en natuurlijk is, want toch zie je duidelijk verschil met de foto hierboven. De highlighter vind ik qua glans wel een beetje tegenvallen want ik ben mooiere gewend, maar voor Catrice vind ik het niet heel slecht.

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

Het palette geeft mijn gezicht wat meer vorm, even wat meer kleur en een glansje. Ik vind het effect heel erg mooi en de kleuren passen goed bij mij (en ik denk ook bij vele anderen). Aanbrengen is heel makkelijk en de kleuren blenden mooi in elkaar over en met de huid.

Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette

Ik vind het echt een mooi palette en denk dat hij bij velen ook heel bruikzaam zou zijn. Alleen ik heb los al veel vergelijkbare producten waardoor het voor mij niet meteen een product is die ik zou gaan kopen. Ook de prijs vind ik niet heel goedkoop, want voor dit palette betaal je € 9,89. Nou krijg je daar best wel wat voor terug, maar echt heel erg budget vind ik het niet meer. Het Catrice California In A Box Bronzer & Blush Palette is vanaf nu in het vernieuwde assortiment van Catrice te koop. Wat vinden jullie van dit soort paletten? Heb je liever alles bij elkaar of koop je los je favoriete kleuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *