Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof

Automatische concepten

Ik vroeg me al af wanneer een budget merk hiermee zou komen, een dupe van de welbekende Kat van D Tattoo Liner. Zelf gebruik ik de Kat von D Tattoo Liner altijd met veel plezier en wissel ik deze af met de Too Faced Better Than Sex Eyeliner. Maar vanaf nu kan ik gewoon een budgetvriendelijke variant kopen, want Catrice komt ook met een eyeliner met een ‘kwastje’ als applicator.

Automatische concepten

Zoals ik al zei ben ik groot fan van de Kat von D en Too Faced eyeliners die een kwastje als applicator hebben. Ik merk dat je hier hele strakke en dunne lijnen mee kan zetten. Maar wat misschien nog wel het beste is, de punt droogt niet uit waardoor je er heel lang mee kan doen. Ik denk dat ik met een eyeliner van Too Faced of Kat von D wel een half jaar doe (met dagelijks gebruik).

Alleen helaas waren deze eyeliners behoorlijk aan de prijs, maar toch vond ik het zeker waard ze te kopen. Maar mocht je echt niet zoveel geld aan een eyeliner willen uitgeven, dan heb ik goed nieuws voor je, Catrice heeft sinds kort ook een vergelijkbare eyeliner! Je raadt het al, ik ben natuurlijk heel benieuwd of die net zo goed werkt.

Automatische concepten

Catrice noemt de eyeliner de Catrice Brush Ink Tattoo Liner. Geen gekke keuze, want met deze naam hopen ze natuurlijk op het succes van de Kat von D Tattoo Liner mee te liften.

Op de verpakking vind je wat meer informatie over het product. Zo is de eyeliner bijvoorbeeld waterproof en belooft hij precies aan te brengen door de vele haartjes die het kwastje heeft.

Automatische concepten

Qua looks ziet de eyeliner er gewoon uit als een normale eyeliner, niets op aan te merken. Normaal hebben de eyeliners in de vorm van een pen een vilten applicator, maar deze heeft dus een kwastje. Als je goed kijkt kun je dat zien.

Net zei ik ook al dat ik groot fan ben van dit kwastje om eyeliner mee aan te brengen omdat het heel precies werkt en het minder snel uitdroogt dan een vilten tip (tenminste dat is mijn ervaring).

Automatische concepten

Met het swatchen van de eyeliner valt mij helaas wel meteen op dat de lijn niet intens zwart is. De eyeliner geeft een beetje een waterig zwart lijntje met een matte finish. Het is geen slechte dekking, maar ik ben naar mijn idee wel meer gewend. De rechtse lijn is trouwens de eyeliner twee keer aangebracht.

Nu ik dit artikel aan het typen ben heb ik ook even de Too Faced en Kat von D eyeliner erbij gepakt en geswatcht op mijn hand. Omdat het nu donker is kan ik er geen goede foto van maken, maar de Catrice eyeliner heeft duidelijk een minder zwarte lijn dan de andere twee, daar levert de Catrice eyeliner dus wel punten op in.

Automatische concepten
Automatische concepten

Het aanbrengen van de eyeliner gaat net zo makkelijk en precies als ik verwacht had. Qua gebruikersgemak doet deze eyeliner het zeker niet slechter dan de Kat von D en Too Faced eyeliner. Dat de dekking misschien wat minder is zie ik niet meteen terug op het oog.

Omdat de eyeliner waterproof is (dat is hij ook echt) raad ik je wel aan de eyeliner te verwijderen met een make-up remover met olie, want anders moet je echt een hele tijd boenen om alles schoon te krijgen.

Automatische concepten

Ben ik enthousiast over de Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof? Ja, zeker wel! Hij werkt erg prettig en zet een mooie zwarte lijn.

Is de Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof net zo goed als de vergelijkbare maar veel duurdere eyeliners van Kat von D en Too Faced? Nee, dat vind ik niet. De Catrice eyeliner heeft lang niet zoveel pigmentatie, dat is wel het stukje kwaliteit waar je voor betaalt.

Vind ik dat erg? Nee eigenlijk niet, op mijn ooglid zie ik er eigenlijk niet zo heel veel van terug. En daarbij vind ik prijs ook wel een rol spelen, deze eyeliner kost maar € 4,99 wat een stuk minder is dan een prijs rond de € 20,00. En daarnaast is deze eyeliner gewoon te koop bij de Kruidvat.

Ben je opzoek naar een fijne eyeliner die makkelijk en precies aanbrengt? Dan wordt je zeker blij van de Catrice Brush Ink Tattoo Liner Waterproof. Ben je opzoek naar een echte intens zwarte lijn? Ga dan voor het echte werk van Too Faced of Kat von D.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Ik ben ook fan van de kat von D. En heb deze eyeliner meteen gekocht van Catrice. Ik heb hooded eyes en zelfs na goed drogen had ik toch einde van de dag een ‘stempel’ van de eyeliner. En dat heb ik met kat van D nooit. Ik wil een eyeliner waar ik op kan vertrouwen wat dat betreft. En ja de kat von D is belachelijk duur voor een eyeliner maar heb 2 jaar met mijn eerste gedaan en ben nu aan de 2e bezig.

  2. Ik vond deze echt totaal niet fijn, bracht bij mij heel stroef aan en hij is meer grijs dan zwart. Ik moest echt wel drie laagjes aanbrengen om hem zwarter te krijgen. Jammer haha! Mijn favoriet is de Benefit Roller Liner: die is nog beter dan de Kat Von D Tattoo Liner & de Better Than Sex Liner van Too Faced als je het mij vraagt. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *