Search
Close this search box.

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Een hele tijd geleden vertelde ik jullie al dat de nieuwe trend draping eraan zou komen. Het is een soort contouren maar dan met blush kleuren. Ik schreef dat artikel precies een jaar geleden en nu een jaar later pakken ook de drogisterij merken deze trend op. De nieuwe Catrice limited edition Blush Flush gaat helemaal over draping en heeft daarbij mooie producten uitgebracht. Ik laat jullie het prachtige ombre blush palette zien en de cushion powder.

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Wil je nog even je geheugen opfrissen wat betreft deze collectie, dan kan want ik schreef zoals gewoonlijk een update over de collectie. De collectie bestaat vooral uit producten die als blush gebruikt worden maar dan op verschillende manieren en verschillende effecten. De verpakkingen van de collectie vind ik er ook erg leuk uitzien, ze zijn strak en hebben iets speels. Het blush doosje heeft namelijk een holografische bovenkant die als je hem beweegt van vorm veranderd, super leuk!

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Maar niet alleen het uiterlijk aan de buitenkant van de producten is mooi, de binnenkant is misschien nog wel mooier. Het ombre blush palette is natuurlijk het hoogtepunt van de collectie en de handige stick mag er ook zeker wezen. Beide producten hebben best donkere kleuren, maar ze zijn gelukkig in verschillende kleuren te koop.

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

CATRICE BLUSH FLUSH CUSHION POWDER CHEEKS – € 4,99

De Cushion Powder Cheeks zijn er in twee verschillende tinten en ik heb de Tanned Rose die wat dieper van kleur is. Ik vind de verpakking vooral heel erg bijzonder omdat een sponsje in de poeder gedraaid wordt in de dop en als je hem open maakt de poeder dan op het sponsje zit. Het is een echte bronzen metallic kleur dus het is wel de vraag of je daar van houdt op je wangen. Ik vind het aanbrengen heel gemakkelijk gaan en de pigmentatie ook erg goed. Ook is het product makkelijk te blenden met je vingers. Alleen of ik de kleur zo snel zou gaan gebruiken weet ik niet.

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

CATRICE BLUSH FLUSH OMBRÉ BLUSH PALETTE – € 5,59

Dan natuurlijk het mooiste product uit de collectie, tenminste dat vind ik dan. Het prachtige palette met daarin een ombre effect met meerdere kleuren blush. Je hebt een roze variant (deze) en eentje met bruine tinten. Ik vind vooral de roze leuk omdat hier duidelijk een highlighter, blush en bronzer in zit. Omdat de kleuren mooi in elkaar overlopen heb je de perfecte combinatie. De poeder voelt wel vrij poederig aan maar heeft een mooie pigmentie zoals je hierboven kan zien.

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Alleen op de wangen valt het een beetje weg tijdens het blenden, dat vind ik wel jammer (of ik was gewoon te zuinig in het gebruik). Maar je ziet wel de bruine en de roze kleur zitten en de highlighter heeft natuurlijk niet zoveel glans als een echte highlighter dus die licht ook niet echt mooi op. Maar voor een subtiele look is het echt prima.

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Hier zie je ook op mijn wangen een heel subtiel roze tintje, eigenlijk best mooi! Ik denk dat de bruine variant ook erg mooi is in de zomer voor een mooi kleurtje aan het gezicht.

Catrice Blush Flush Ombré Blush Palette & Cushion Powder

Ik vind de Catrice Blush Flush producten echt leuk! Ze zijn mooi vormgegeven en doen prima hun werk. Of je er van houdt is een andere vraag, maar je ziet wel dat Catrice weer eens echt hun best heeft gedaan. De collectie ligt vanaf half januari tot en met half februari in de winkels van Kruidvat en Trekpleister. Gaan jullie nog wat kopen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *