Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Van de week liep ik de vernieuwde Kruidvat hier in Zwolle binnen om even te kijken wat ze allemaal aan make-up hadden. Tot mijn grote verbazing hadden ze eindelijk een groot Essence schap en de nieuwe producten van Catrice waren er ook al te vinden in het limited edition schap! Ik zag dit prachtige oogschaduw palette staan en nam hem met me mee naar huis om hem eens even goed te testen. En eerlijk gezegd nam ik hem vooral mee omdat ik het bloggen zo gemist had en graag weer lekker bezig wilde!

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Alleen als ik deze foto’s terug zie moet ik hier in huis toch echt nog even aan de slag om de juist foto locatie te vinden want dit is hem helaas nog steeds niet en worden mijn foto’s erg blauw, of misschien moet ik weer even de instellingen wijzigen… Maar goed, daar wil ik het niet over hebben, ik wil het over dit prachtige oogschaduw palette hebben! Catrice gooit namelijk hun standaard paletten uit het assortiment en daar komen vier nieuwe varianten voor in de plaats, waaronder deze blossom variant.

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Volgens de omschrijving bevatten de oogschaduw paletten hoge pigmenten voor een goede kwaliteit van kleur. Op de achterkant vind je zoals gewoonlijk wat meer informatie en handige manieren om de oogschaduw aan te brengen. Het palette heet trouwens Blossem ‘N Roses.

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

De paletten doen me heel erg denken aan de voorgangers die er vrijwel hetzelfde uitzagen met dezelfde kleurencombinaties. Alleen de kleurpigmenten zijn nu aangepast en aan de bovenkant zien we twee extra kleuren om te contouren en highlighten en dat vind ik best een positieve verandering!

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Het palet is iets groter dan de voorganger en dat is dan vooral in de diepte. Het palet is nog steeds erg handzaam en makkelijk mee te nemen. Omdat het palet geen spiegeltje of applicator heeft bespaart dat natuurlijk ruimte. De kwaliteit van het palet is ook prima en is gemaakt van stevig plastic dat goed sluit.

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Het palette heeft zeven basiskleuren oogschaduw die dus aangevuld worden met een highlighter en een contour kleur, dat maakt een totaal van negen verschillende kleuren waar je een mooie en subtiele look mee kunt maken. De kleuren zijn trouwens in het echt wel iets intenser, maar kreeg het door de juiste positie met het licht en instellingen nog niet helemaal goed op beeld.

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

De oogschaduws zijn zelf super zacht en voelen echt als fluweel aan. Je hoeft er maar heel lichtjes overheen te gaan en er komt meteen ontzettend veel kleur af. Omdat ze zo zacht zijn brokkelen ze wel snel en zorgen voor fall-out. Laten we naar de swatches gaan kijken:

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Dit zijn de highlight en de sculpt kleuren, deze hebben een goede pigmentatie, ziet er goed uit!

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

En dan de zeven verschillende basiskleuren die ook een verbazingwekkend goed pigment hebben, hier word ik wel enthousiast van! Vooral omdat Catrice de laatste tijd mij wel teleurgesteld heeft met nieuwe paletten uit limited editions, dit maakt veel goed!

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Alleen op het oog merk ik wel dat de kleuren echt heel erg poederig zijn, ze brengen makkelijk en blenden goed uit, maar helaas verlies je dan ook vrijwel meteen alle kleur en ziet er het een beetje vlak uit zonder echt diepte en verschil van kleuren te zien, dat vind ik wel jammer. Ik heb hier de lichtste en donkerste kleuren gebruikt, maar echt heel spannend ziet het er niet uit, super jammer!

Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette

Op het eerste gezicht en tijdens het swatchen ziet dit palette er echt als een pareltje uit. Alleen het kleurverlies tijdens het blenden vind ik jammer. Maar voor het geld van € 4,99 heb ik eigenlijk vrij weinig recht op klagen. Het is een mooi basic oogschaduw palet waar je een mooie natuurlijke look mee kan maken voor iedere dag. Het Catrice Blossom The Nude Collection Eyeshadow Palette vind je nu in het limited edition schap en vanaf februari in het vaste assortiment.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Ik vind het er mooi uitzien en de swatches hebben me aangenaam verrast! Toch vind ik het resultaat na gebruik niet echt fantastisch… Ik denk dat ik deze maar oversla! :-)

  2. Best een leuk palette, ik neem dit soort palettes graag mee op zakenreis of op vakantie. Heb je toch wat leuks mee en geen man overboord als het onverwacht sneuvelt in je tas of koffer. Als ik hem te pakken kan krijgen ga ik hem wel kopen denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *