Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Ik was al lichtelijk enthousiast toen ik de preview van de Catrice Blessing Browns collectie in mijn mailbox kreeg. Een collectie vol met bruine tinten voor alleen de lippen. Je kunt kiezen tussen matte lipsticks, lipsticks met glans en heel wat mooie potloden. Alle kleuren zijn – hoe kan het ook anders – bruin getint en ik vind bijna alles mooi. Ik nam het één en ander mee naar huis om te reviewen voor de site, want ik denk dat deze collectie hard zal gaan!

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Catrice zegt zelfs over de collectie dat de bruine lippen uit de jaren ‘90 weer helemaal terug zijn. De Limited Edition Blessing Browns van Catrice verzekert je van statement lippen in kleuren als warm karamel, mahonie rood en pruimkleurig bruin. Ik heb een paar kleuren en producten uitgezocht en gekocht om te testen en ben heel erg benieuwd naar de kwaliteit op lippen.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Catrice Blessing Browns Melting Matt Lip Cream – € 3,99

Als je van bruin op je lippen houdt zit je helemaal goed met deze collectie. Ik kocht deze twee prachtige kleuren matte lip cream. In totaal zijn er vier kleuren, zo is er nog een nude tint en nog een donkere bruine variant. Ik vind de verpakkingen van deze limited edition heel erg mooi uitzien en ze stralen ook zeker wat uit. Ik zou willen zeggen dat het er helemaal niet goedkoop uitziet, maar dat is Catrice tegenwoordig ook helemaal niet meer.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Er zijn vier verschillende kleuren: Café Au Lait, Café Noir, Mousse Au Chocolat en Plum Sucrée. Zoals je ziet heb ik de laatste twee kleuren gekocht. Ben je benieuwd naar alle kleuren en items in de collectie? Bekijk dan even dit artikel.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

De applicator is breed en plat en heeft een soort van reservoir in het midden waar het product zich ophoopt waardoor je genoeg hebt om je hele lippen te bedekken. Maar ik merk wel dat de kleur op je lippen wat minder intens is dan de swatch dus voor meer intensiteit zou ik zelf nog een extra laagje aanbrengen.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Links zie je de kleur Plum Sucrée en rechts Mousse Au Chocolat. Beiden hebben een prachtige kleur en hier een mooie dekking, maar op de lippen wordt dat wel wat minder intens dus meerdere lagen aanbrengen is wel een must. De lipsticks ruiken trouwens vrij sterk en hebben zo een typisch chemisch zoet chocolade geurtje, daar moet je wel van houden.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Plum Sucrée

Ik vind deze kleur echt geweldig en ik weet zeker dat ik deze vaak ga dragen. Hij brengt heel makkelijk aan en heeft de perfecte oud roze kleur die bij mij past.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Mousse Au Chocolat

Alsof je chocolade mousse op je lippen aanbrengt. Eigenlijk had deze nog wel een derde laagje gloss kunnen gebruiken voor een egale dekking nu ik zo kijk, maar ook deze vind ik erg mooi!

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour – € 4,99

Dan hebben we nog de gewone lipsticks die beloven meteen samen te smelten met de lippen en een subtiele kleur achter te laten met een mooie glans. Ook deze verpakkingen vind ik weer mooi en staat chique door de gouden aluminium huls.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Ook de Melting Lip Colours zijn er vier verschillende kleuren: Café Au Lait, Crème Brulée, Tarte Au Chocolat en Macaron Kiss. Ik heb de twee oud roze kleuren gekozen – hoe kan het ook anders – en er waren nog een bruine en een roodachtige kleur. Beiden ook heel erg mooi maar toch minder mijn ding.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

De lipsticks hebben een mooie vorm en ruiken iets minder chemisch dan de Matte Lip Cream, maar de geur is nog wel duidelijk aanwezig, daar moet je wel van houden. De dop sluit trouwens stevig en de lipsticks zijn makkelijk uit hun huls te draaien. Ik vind de vorm ook prettig dat ze wat dunner zijn en daardoor makkelijker aanbrengen op de lippen.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Links zie je een swatch van de kleur Crème Brûlée en rechts zie je de kleur Café Au Lait. De lipsticks hebben een mooie glans en een lichte dekking die een beetje naar sheer neigt. Desondanks dat ze niet echt een intense dekking hebben vind ik ze wel erg mooi.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Crème Brûlée

Dit is echt zo een kleur dat altijd en overal kan. Vooral omdat de dekking niet heel intens is maakt het de perfecte basic lipstick. Ik vind hem erg mooi.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Café Au Lait

Deze lipstick heeft eigenlijk hetzelfde verhaal maar heeft duidelijk een meer bruine tint. Ik vind hem ook erg mooi en geeft naar mijn idee net even wat extra’s.

Catrice Blessing Browns Melting Lip Colour & Matt Lip Cream

Ik ben echt blij verrast over de Catrice Blessing Browns producten of eigenlijk had ik stiekem al gehoopt dat het fijne producten zouden zijn. De collectie is vanaf nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister maar wees snel, ik heb het idee dat deze collectie wel eens heel erg hard zal gaan lopen. Hebben jullie al wat van deze collectie gescoord?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. ik vind die bruine zo mooi he maar ik kan dat echt niet dragen :( mat al helemaal niet want ja hey uhhh ben geen 20 meer en de rimpels zijn ook top aanwezig en dan met matte lipstick….not done haha. ze staan je wel super meis :D

  2. Fijne review Aranka! En de kleuren staan je mooi!
    Misschien zou je kunnen overwegen om in het vervolg bij lipswatches eerst een foto van je kale lippen erbij te zetten? Ik vind dat altijd wel fijn, vooral bij de wat sheer lipsticks, omdat je dan beter de dekking kan zien en het verschil met/zonder lipstick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *