Catrice Big City Life Palettes

Eindelijk is die dan ook in Zwolle gearriveerd, de Big City Life collectie van Catrice. We liepen er eerst straal langs heen want deze paletten zijn niet in het schap te vinden maar op en aparte display, wisten wij veel. Toen we dus al sip de winkel uit wouden lopen draaiden we ons om en daar stond de display nog helemaal gevuld met alle palettes, joehoe! Ik heb 2 palettes gekocht omdat ik al zoveel heb en die anderen me een beetje tegen vielen of ik die kleuren eigenlijk allemaal al had. Ik heb de New York collectie gekocht en de Berlin collectie. In dit artikel swatches en foto’s!

Allereerst de doosjes zijn echt huge, nouja niet onhandelbaar groot maar er zit zeker wel wat inhoud in. Ook als je het vergelijkt met de Too Faced paletten waar ze wel een beetje van weg hebben. Alleen de inhoud is hier gewoon veel groter van. Pluspuntje toch?

Wat vinden we in de oogschaduw palettes? 6 kleuren oogschaduw, 2 blushes, een oogpotlood en een spons en kwast aplicator. Nu denk je yes een kwastje, nou ik help je even uit de droom ik heb nog nooit zo een flut kwastje gezien en het zijn ook nog eens keiharde, dikke en stugge plastics staafjes – ik wil het niet eens haren noemen -. Een goede inhoud dus van deze palettes en daar hebben ze ook een leuke prijs aan verboden. Je bent namelijk voor deze palettes € 6,99 per stuk kwijt, en dat valt reuze mee!

Het Berlin palette, volgens mij is dit wel het geliefste palette van de collectie. Het heeft prachtige nude tinten en ook 2 mooie blushes die hier prachtig bij aansluiten. Ook de pigmentatie is zeer goed bij dit palette. De structuur van de oogschaduw vind ik ook erg fijn dus daar ben ik ook erg over te spreken. Ik heb zo een vaag vermoeden dat dit een favoriet palette van mij gaat worden!

En zo enthousiast ik over het Berlin palette was ben ik niet zo heel erg enthousiast over het New York palette, deze heeft namelijk een stuk minder pigmentatie. Ik vraag me echt af hoe ze dat voor elkaar krijgen om echt een geweldig palette in dezelfde collectie te doen en wat mindere palettes. Maar misschien valt er veel te redden met een goede oogschaduw basis want deze zijn op de droge huid aangebracht. Ook de textuur van deze oogschaduw is fijn en vind de kleuren van dit paltte ook wel gaaf en niet zo standaard ben benieuwd of ik met dit palette uit de voeten kan!

De Catrice Big City Life paletten liggen nu in de winkel voor € 6,99 per stuk! Er is nu ook een actie voor 2 producten met 35% korting dus dat zou je een hoop besparen!

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Yara
  26 oktober 2011 at 09:56

  Ik heb het Berlin palette laatst gekocht! Echt super mooi en goedkoop voor de kwaliteit. Over de blushes ben ik al helemaal te spreken.

 • Reply
  Tessa
  26 oktober 2011 at 09:59

  Geweldig vind ik ze! Ik heb me nog redelijk ingehouden en heb alleen het Sydney palette gekocht, samen met de Sydney en Berlin-nagellakjes. Maar ik sluit niet uit dat ik het Berlin palette ook nog ga halen :)

  • Reply
   Niess
   26 oktober 2011 at 15:37

   Grappig, heb ook alleen maar die Sydney gehaald en die 2 lakjes.

 • Reply
  The Beauty Gem
  26 oktober 2011 at 10:03

  Heb ook het Berlin palette, heb het nog niet geswatcht dus ben benieuwd! maar hier ziet het er al enorm mooi uit :)

 • Reply
  Brigitta
  26 oktober 2011 at 10:04

  Ohhh ik ga zo naar het Kruitvat kijken of ze nu hier ook zijn….ziet er goed uit ;)

 • Reply
  Kim
  26 oktober 2011 at 10:10

  Vind ze wel heel leuk, maar zijn al kleurtjes die ik heb :) Vond het gezellig om te shoppen hoor! Gelukkig deed mn fiets het nog!

  • Reply
   Kim
   26 oktober 2011 at 10:14

   De dikte van de Too Faced palettes hebben nut, want daar zit onderin een laatje toch wat? Deze hebben geen laatje dus snap het nut er niet van, behalve om een exacte kopie ervan te maken?

 • Reply
  Helen
  26 oktober 2011 at 10:51

  Ik schrok toen ik ze in de winkel zag, want ze waren echt veel groter dan ik verwacht had!
  New York en London vielen me een beetje tegen in de winkel dus ben voor de andere twee gegaan :)

 • Reply
  Moniek
  26 oktober 2011 at 11:07

  Mooi! Ik hoop dat ze hier ook te krijgen zijn in een iets kleinere Kruidvat, anders zal ik ook naar Zwolle moeten.

 • Reply
  Redhotjillypeppers
  26 oktober 2011 at 11:53

  Het Berlin palette is erg mooi !

 • Reply
  Amber
  26 oktober 2011 at 12:10

  Ik ga zeker een palette halen!

 • Reply
  Chantal
  26 oktober 2011 at 12:29

  Ze zijn heel mooi! Heb net een look met Berlin gemaakt, werkt heel fijn!

 • Reply
  Steffi
  26 oktober 2011 at 12:47

  Ik heb het Berlin palette gekocht! over New York twijfel ik nog steeds.. Maar in de winkel leek het wel snor te zitten met het pigment?

 • Reply
  Mandy
  26 oktober 2011 at 13:56

  Ziet er goed uit! ik ga denk ik morgen berlin kopen

 • Reply
  Kiki
  26 oktober 2011 at 13:58

  Al bijna in paniek dat ze de palettes hier niet (meer) zouden hebben ging ik met lood in mn schoenen de kruidvat binnen. Een volledig vol schap met palettes lachtte me echter tegemoet! Ik heb het Berlin en het Sydney palette meegenomen en ben er super blij mee. Ik kan niet wachten om hier heel veel looks mee te maken.
  Wat mij betreft mogen ze dit overigens wel ieder seizoen doen (kerst, halloween, lente, beach, aqua etc) ipv al die andere (in mijn ogen) veelal onzinnige LE produkten.

 • Reply
  Kim
  26 oktober 2011 at 14:00

  Wat een mazzel! Bij ons komt hij niet, zojuist gevraagd! Helaas dus!

 • Reply
  Daniëlle
  26 oktober 2011 at 14:28

  Denk dat ik Berlijn ga aanschaffen! :)

 • Reply
  roos
  26 oktober 2011 at 14:56

  Die van Berlijn vind ik zo mooi!

 • Reply
  charile
  26 oktober 2011 at 16:07

  Heel mooi! Ik heb die van Berlijn

 • Reply
  LindaB
  26 oktober 2011 at 16:18

  Het zijn indd mooie palettes! Heb vandaag het sydney en het new york palette gekocht.

 • Reply
  Miranda
  26 oktober 2011 at 17:01

  ze zien er echt goed uit, ik had niet verwacht dat er zo veel pigmentatie vanaf zal komen. Ik ben ook erg benieuwd naar looks:D

 • Reply
  Jessica
  26 oktober 2011 at 17:07

  Ik heb net Sydney en New York gekocht, en twijfel nog over Berlin en London. Berlin ziet er op jou foto’s ook echt mooi uit, dus ik krijg nu een heel groot hebben gevoel. Maar ik heb het gevoel dat hij wel lijkt op het UD Naked palette en Oh So Special..

 • Reply
  Ilona
  26 oktober 2011 at 17:57

  Oh nu wil ik zeker weten die van Berlin!

 • Reply
  Cynthiiaa
  26 oktober 2011 at 18:07

  Ik vind de pigmentatie echt mooi, damn, het komt zo goed over op de foto’s! Ik moet even een kijkje gaan nemen bij Catrice!

 • Reply
  Marijke
  26 oktober 2011 at 18:09

  Ik vind de Berlin versie het mooist!

 • Reply
  Esmay
  26 oktober 2011 at 18:29

  Geen palettes gekocht. Ik heb ze gezien op blogs, maar ik heb – vind ik zelf – nu wel genoeg oogschaduws en alles. En meestal pak ik toch mijn geliefde MAC, Inglot of Too Faced producten!

 • Reply
  Christel
  26 oktober 2011 at 19:13

  Ik twijfel nog. Ik denk toch dat ik dan voor Sydney ga. Maar wil ze eerst in het echt zien. Ik ben vandaag en twee verschillende kruidvat’s geweest en de collectie ligt hier nog niet aaaargghh.

 • Reply
  LottedeJ
  26 oktober 2011 at 19:48

  Wat een goede pigmentatie! Ik ben voor Sydney gegaan. De kleuren van Berlin heb ik allemaal en die van Sydney vond ik net iets specialer.

 • Reply
  Cedra
  26 oktober 2011 at 19:52

  Wauw, dat berlin palette! superleuk! Mooie swatches (:

 • Reply
  Nicole
  26 oktober 2011 at 20:32

  Ik het Berlin palette!!

  • Reply
   Nicole
   26 oktober 2011 at 20:33

   *oeps, ik bedoelde ”Ik wil het Berlin palette!”

 • Reply
  Paola
  26 oktober 2011 at 21:26

  Ik heb het new york palette gekocht en ik ben er zo blij mee!

 • Reply
  Nannick
  28 oktober 2011 at 22:09

  Ik heb het berlin palette, zo mooi! ;D

 • Laat een reactie achter