Search
Close this search box.

Catrice Assortiment Update Voorjaar 2014

 photo cat_hero_2_14_composing_final_noshade_zps616a271a.jpg

Jaa, hij is bekend! Het hele vernieuwde vaste assortiment van Catrice! Laatst liet ik jullie al een kleine sneak peak zien, maar vanaf half februari kunnen we heel veel nieuwe dingen in het vaste assortiment gaan verwachten! Benieuwd naar alle nieuwe items, kijk dan snel verder! Ik kan je vertellen, ik word er erg blij van!

 photo 1_zps6fc1b066.png

Absolute Bright Eyeshadow Palette – € 4,99

Candy Warhol

 photo 2_zpse7fa94c6.png

Absolute Eye Colour Mono Eye Shadow – € 2,79

Papaya Don’t Preach – Too Good To Be Blue – Nice Ice Baby – New In Brown – No. 1 Candydate – Smoothie Operator

 photo 3_zps6c33886b.png

Absolute Eye Colour Quattro Eye Shadow – € 4,49

F’rosen Yoghurt – Pool Position – Pretty Little Lilacs

 photo 4_zps17dc5b15.png

Eyeliner Pen Waterproof – € 3,29

Black Waterproof

Kohl Kajal – € 1,99

Blues Willis – Too Cool For Pool

Longlasting Eye Pencil Waterproof – € 2,29

Petrol And The Wolf – Pearly Bird

 photo 5_zps65ab609e.png

Glamour Doll Curl & Volume Mascara – € 3,99

Ultimate Lash Multimizer Volume Mascara – € 4,49

Black – Ultra Black

 photo 6_zps4bfb3d9f.png

Flash Lashes – € 3,99

Volledige wimpers en losse plukjes

 photo 8_zpsb126501e.png

Infinite Shine Lip Gloss – € 2,99

Berryland – Pink Twice – Walk The Coraline

Longlasting Lip Pencil – € 1,99

Prince Cherry – Sweet Auberginia

 photo 7_zps8ade7e4e.png

Ultimate Colour Lip Colour – € 3,99

Kiss Me If You Can – Red My Lips – Kiss Kiss Hibiscus – The Lips Are On Fire – Berry Bradshaw

Ultimate Shine Lip Colour – € 3,99

Berry Delicious – What’s AP-ricot? – Toffee To Go

 photo 9_zpsb87f9861.png

Made To Stay Smoothing Lip Polish – € 4,99

Rose-wood If She Could – Jen & Berry’s – Strawberry’s Secret – Let s Red Loud! – Megan Fuchsia – Mission PINKpossible

 photo 10_zps03b13aea.png

Defining Blush – € 3,49

Sunrose Avenue

Sun Glow Shimmering Bronzing Powder – € 4,99

Shimmering Bronze

Multi Colour Blush – € 3,99

Peach Frappucino

 photo 14_zpsbb59aeb5.png

Prime And Fine Pore Refining Anti-Red Base – € 4,49

Prime And Fine Pore Refining And Anti-Shine Base – € 4,49

 photo 15_zpsbb092cd8.png

Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof – € 4,99

 photo 11_zpsd70a9c3c.png

Crushed Crystals – 3,29

Royal REDding – PLUMdogMillionaire – Shooting Star – Oyster & Champagne – Stardust – Call Me Princess

 photo 12_zpsd14ba1a4.png

 photo 13_zps29e2803e.png

Ultimate Nail Lacquer – € 2,79

Berry Potter & Plumbledore – Orango Bloom – Emerald Bay – Keep Pool – Glitterazzi – I´m so aNude – Where Is My Ferrari – Inner Purple Of Trust – My APPricot- Get The Blues – Minter Wonderland – Karl Says Très Chic – Meet Me À Paris

Het nieuwe assortiment moet halverwege februari in de schappen gaan binnen druppelen. Ik ben erg benieuwd naar de producten, vooral de Crushed Crystals. Welke items ga jij scoren?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

54 reacties

 1. Mooi is de collectie he! Ik ben zelf ook ontzettend benieuwd naar de Crushed Crystals nagellakjes, maar ook naar een aantal ‘normale’ lakjes en stiekem ook wel (hoewel ik die kleuren niet vaak zou gebruiken) naar het oogschaduwpalette.

 2. Volgens mij ben je de eerste blogger dit persbericht plaatst :-) Je brengt ons altijd zo snel op de hoogte. Thanks!! Ik ben erg nieuwsgierig naar de Crushed Crystals nagellakjes. Die zien er veelbelovend uit :-) Maar, ook de lipsticks laten mijn hartje sneller kloppen!

 3. Ja er zitten echt zulke mooie producten in die gaan komen! vooral de Crystals maken me heel nieuwsgierig! Ik vind trouwens de assortimentupdate die Essence krijgt ook heel tof met hele mooie producten!

 4. Gisteren meet me a paris gewoon in de winkel zien staan dus die is niet nieuw iig. Foutje van catrice denk. Zag het op hun site staan dat ie nieuw is, maar dat was volgens mij vorige wissel

   1. Kleur was naar mijn idee hetzelfde. Wel een voordeel als je het een mooie kleur vind is ie nu al te krijgen en hoef je op die niet te wachten :-) ik ben vooral nieuwsgierig naar de crushed crystals.

   2. Ik ben er denk achter. De nudes gaan eruit om plaats te maken voor de crushed crystals in het schap. Dit lakje valt nu onder nudes volgens mij en gaat onder de gewone lakjes vallen. Dus alleen etiket verandering.

 5. Ik ben vooral benieuwd naar de eyeliners en primers. Denk dat de primers niet heel bijzonder zijn, ze lijken een beetje op de primers van Smashbox :-)

 6. zoveel leuke dingen! Vooral de lippotlood in aubergine omdat ik al naar zo kleur zoek en die groene primer klinkt ook awesome! Alweer zulke grappige namen ^^

 7. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe producten! Vooral de Crushed Crystal lakjes, maar ook de Lip Polishes en de nieuwe oogschaduwpalettes trekken mijn aandacht.

 8. Die individuele wimpers are mine!
  Ps. Er loopt momenteel een winactie op mijn site waar ik een the balm product weggeef. Doe je ook mee?

 9. De Chrushed chrystal lakken moet ik echt hebben, die zien er zo mooi uit! En de Prime And Fine Pore Refining And Anti-Shine Base lijkt me heel fijn….maar ik heb net een primer gekocht van p2 haha, dus voorlopig heb ik nog een primer.

 10. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien nu, ben ook heel benieuwd naar de nagellakjes en lipglosjes, heel mooi allemaal.

 11. Wow mooie producten! Benieuwd benieuwd benieuwd! Vooral naar de Crystal nagellakjes en ik wil heeeel graag de prime and fine anti-redness uitproberen!

 12. Ik wil idd ook die crystal nagellakken scoren en ook die primer!!! Zitten wel wat leuke producten bij. NEt ook al je post van essence gezien,, essence ben ik eerlijk gezegd wel meer benieuwd naar omdat het er ‘meer vernieuwend’ uitziet.
  Leuke artikelen Aranka!!!!!!

 13. Op de site van Catrice staat helaas dat de Crushed Crystal lakjes 3.39 gaan kosten. Ik kwam er net achter toen ik het daar nog eens wilde bekijken. En ook de gewone nail laquers gaan 20 eurocent omhoog in prijs. van 2.79 naar 2.99 :( beetje jammer dat ze dat niet gelijk in de persberichten hebben gezet (heb die zelf ook gehad en in gezocht, maar helaas, het stond er niet in)

 14. Wauw! Ik ben heel erg benieuwd naar de lipstick Berry Bradshaw aangezien ik een grote fan ben van The Carrie Diaries haha! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *