Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

Yes, ik kan hem eindelijk met jullie delen, de assortiment update van Catrice voor het voorjaar en de zomer. Dit jaar moet ik eerlijk toegeven dat het best een karige update is, helemaal de Nederlandse schappen worden amper onder handen genomen. Ook zitten er wat mij betreft ook geen hardlopers tussen. Maar toch voor de nieuwsgierige aagjes onder ons – waaronder ik – staat hier alles op een rijtje!


Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE  The collection Eyeshadow PalettE – € 4,99

Vier paletten met negen intensief gepigmenteerde, langhoudende poederoogschaduwen – elk pallet bevat een matte tint voor contouring en een highlighter.

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE Glam & Doll Sculpt & Volume Mascara – € 3,99

De nieuwkomer in de populaire Glam & Doll-lijn, de  Sculpt & Volume, definieert iedere afzonderlijke wimper. Tegelijkertijd zorgt de diepzwarte textuur voor een XXXL volume en een spectaculaire krul.

CATRICE Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h – € 3,99

Deze mascara met een diepzwarte textuur creëert een geweldig volume, een prachtige krul en een indrukwekkende lengte – tot maar liefst 24 uur. Verkrijgbaar in 010 Black and 010 Black

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE 18h Colour & Contour Eye Pencil – € 2,99

Wil jij graag dat je oogcontour na 18 uur nog steeds perfect zit? Piece of cake met deze Eye Pencil! Je kunt je ogen met precisie accentueren met 8 intensieve kleuren.

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE Eye’Matic Dip Liner Deep Black – € 3,39

Een diepzwarte textuur speciaal voor expressieve eyeliner stijlen. Droogt snel en is intens zwart.Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE Slim’Matic Ultra Precise Brow Pencil Waterproof – € 2,99

Precieze, haarfijne lijntjes zijn geen enkel probleem voor de ultra slim automatic pencil met een handig borsteltje. De waterproof, longlasting textuur is verkrijgbaar in drie tinten.

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE Lip Cushion – € 4,99

Dankzij de zachte, jumbo spons-applicator kleurt deze creamy gloss je lippen in met zes kleuren met een glanzende finish. Bevat verzorgende avocado-olie

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017CATRICE Lip Glow Lip Pencil – € 2,59

De matte, longlasting textuur van deze liner reageert op de pH waarde van je huid en maakt een statement van je lippen in een mooie roze tint.
Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE Instant Lipstick Mattifier – € 4,59

De lichte gel-achtige textuur breng je over je lipstick aan zodat de lipstick langer houdt. Geeft tevens je lippen een matte finish.

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE Light And Shadow Contouring Blush – € 3,99

Ultra zachte poeder in drie kleuren – ieder met een fluweel-matte, een donkere kleur en een lichte, zacht glanzende highlighter.

Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE Liquid Luminizer Strobing Pen – € 3,99

De Liquid Luminizer Strobing Pen heeft een penseel applicator waarmee je glanzende campagne en rosé  highlights kunt aanbrengen. Catrice Assortiment Update Spring Summer 2017

CATRICE 24h Made To Stay Make Up – € 6,99

De high performance Liquid Make Up met een matterend effect is verkrijgbaar in vier kleuren. Hoe actief je ook bent, de make up houdt tot 24 uur en bevat bovendien ook een complex van antioxidanten. Inhoud is 30 ml.

Dit was hem dan, de Nederlandse en Belgische update voor het vaste assortiment van Catrice voor het voorjaar en de zomer. Ik zei al dat er niet echt spannende dingen tussen zaten, wat jullie? De nieuwe producten moeten vanaf begin februari de schappen binnen druppelen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Hm mwah hij is inderdaad niet super spannend, maar ben wel benieuwd naar de strobing pencils en de houdbaarheid van de lip cushions.

  2. Yeah, alweer nieuwe pareltjes! Al ben ik niet meer zo enthousiast over het merk Catrice dan enkele jaren geleden. Het merk wordt alsmaar duurder en de kwaliteit blijft soms achter. Zo jammer! Dan betaal ik liever wat meer voor een goed midrange product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *