Catrice Absolutely Chinchilly!

Ik had jullie er van de week al over verteld dat Catrice 1+1 gratis was bij de Kruidvat. Ik als nagellak liefhebber kon het natuurlijk niet laten om dan ook een paar nagellakjes mee naar huis te nemen. Ik was erg benieuwd naar Absolutely Chinchilly! dus deed deze als eerste in mijn mandje. Er zijn uiteindelijk nog een paar anderen mee gegaan, maar hier wou ik wel een artikeltje over maken!

En dit is hem dan, een prachtige licht bruine kleur. Ik ben er echt helemaal weg van want ik had helemaal nog niet zo een kleurtje in mijn nagellak stash en ik vind hem echt heel erg mooi! Hij is niet donker en ik draag de laatste tijd veel donkere kleuren op mijn nagels dus hij valt een stuk minder op en staat heel chique vind ik zelf. Zoals we van Catrice gewend zijn smeert het fijn en blijft het goed zitten en dekt het goed. Alleen met mijn kwastje is volgens mij iets mis hij zit er echt heel erg raar uit en smeert heel vervelend, het zal wel een mislukt kwastje zijn het lijkt me niet dat alle kwastjes zo zijn, want alle haren staan een andere kant op..

Maar dat mag de pret niet drukken, ik vind het echt een prachtige nagellak die ik zeker vaak ga dragen. Het is een nagellak zonder glitters of andere poes pas, maar gewoon een egaal nagellakje!

Sorry voor weer foto’s met kunstlicht gemaakt te hebben. Ik heb overdag niet echt tijd en het is al zo snel donker dat het niet lukt om de foto’s met daglicht te maken.

De Catrice nagellak is voor € 2,49 bij de Kruidvat en Trekpleister te koop.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Claudia
  20 december 2010 at 09:28

  Mooi kleurtje , alleen de kruidvat hier heeft van de hele nagellak collectie enkel 5 á 6 kleuren :(

 • Reply
  Silva
  20 december 2010 at 10:23

  Supermooi kleurtje! Ik wou hem ook vorige week kopen, maar ik moet even sparen :(

 • Reply
  Esmay
  20 december 2010 at 10:53

  Ik heb hem ook! En I love it :D!

 • Reply
  anne
  20 december 2010 at 16:12

  i have it!
  hij is inderdaad heeel erg mooi.
  er zit ook een beetje grijzig in he,
  hij is echt top voor even simpel

 • Reply
  Meike & Anisha
  21 december 2010 at 18:31

  Mooi lakje!

 • Laat een reactie achter