Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow_zpsl4vqhpd1.png

Hier was ik zo benieuwd naar, het Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette! De hele assortiments vernieuwing deed me niet heel erg veel, maar dit palette wel! Ik ben gek op warme bruine en roze tinten. Er waren al drie versies met nude, matte en bright tinten, maar nu ook rose kleuren! Ik ben heel benieuwd en kon niet wachten dit palette te gebruiken en testen!

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow1_zpsmlu7vvy4.png

Op buitenlandse blogs had ik al een aantal reviews voorbij zien komen over dit palette. De ene was er heel erg enthousiast over en de andere vond hem iets minder qua pigmentatie. Normaal vind ik de kwaliteit van de Catrice oogschaduws altijd heel erg goed dus hoopte stiekem toch wel op een goede kwaliteit. Het palette ziet er op het eerste gezicht mooi uit, strakke lijnen en een typische Catrice verpakking. Het doosje is gemaakt van plastic en voelt stevig aan, hij is daarom ideaal om mee te nemen. Het enige wat dan mist is een spiegeltje in de deksel, maar eerlijk is eerlijk daar kijk ik toch nooit in.

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow2_zpsxsgpij6s.png

Naast dat het palette het Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette heet, heeft het ook nog een eigen naam: Frankie Rose To Hollywood. Een leuke naam vind ik zelf, echte Hollywood kleuren vind ik het niet, maar ze doen zeker goed hun best. Op de achterkant vind je wat informatie over het product, hoe je er een look mee kan maken en tips, niet heel veel boeiends.

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow3_zpstpmqbrtf.png

Maar als we het palette open maken zie je wel veel boeiends! Maar eigenlijk, hoe langer ik er naar kijk hoe minder boeiend ik hem eigenlijk vind. De kleuren zijn fantastisch mooi, maar eigenlijk zijn de eerste vijf kleuren vrijwel hetzelfde. De ene is matte en de andere heeft shimmer, maar echt grote contrasten hebben ze niet van elkaar. Dat vind ik eigenlijk wel jammer. Als je hiervan een look maakt met meerdere kleuren denk ik dat alles een beetje weg valt omdat het vrijwel hetzelfde is.

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow4_zpsizyzgdxr.png

Close-up van de kleuren, ze hebben gaan namen dus ik ga ze maar even van links naar rechts af. We beginnen links met een mooie matte highligter, daarnaast vind je een highlighter met shimmer. De twee tinten daarnaast hebben een zachte bruine tint met shimmer. De kleur daarnaast is een matte iets donkere kleur, erg mooi! En als laatste, de knaller een mooie bordeaux kleur met rode glitters, erg tof!

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow6_zpsqcifw5w0.png

In het palette vind je nog een kwastje en een spons applicator. Van beide kanten moet je niet teveel verwachten, ik vind ze zelfs slecht van kwaliteit. Handig om misschien even snel je make-up bij te werken als je niet anders bij je hebt maar voor de rest raak ik ze niet aan. Het doosje is voor de rest iets kleiner dan je hand waardoor het prima compact is. De oogschaduws zelf hebben een prima grootte waar je met de kwast makkelijk in kan. Wel vind ik de oogschaduws erg kruimelig, als je er met de kwast in gaat laat het heel veel product los, waarna je zeker het overtollige poeder moet wegblazen.

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow7_zpsd9ayjnri.png

Swatches van de kleuren! Hier ben ik wel echt heel erg enthousiast over. De kleuren hebben een goede pigmentatie en de diversiteit van de kleuren is hier ook veel beter zichtbaar dan in het palette. Het blijft zo dat de kleuren nog steeds dicht bij elkaar liggen, maar hier kun je zeker iets moois mee maken!

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow8_zps0k40nsba.png

Look met het oogschaduw palette. Over het hele ooglid heb ik de donkerste bruine kleur shimmer gebruikt en in de crease de bordeaux kleur, deze valt door het blenden helaas wel een beetje weg en ik zie niets terug van de rode shimmers. In het ooghoek heb ik de shimmer highlighter gebruikt en onder mijn wenkbrauwen de matte highlighter. De kleuren blenden makkelijk met elkaar en verliezen eigenlijk niet echt pigment. Ik vind het echt hele mooie oogschaduws waar je een subtiele en romantische look mee kan maken.

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow9_zpstqtr8zly.png

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow10_zpsui9ssaz3.png

Foto’s van het hele gezicht met ogen open en dicht. Ik vind het een heel erg mooi palette met warme tinten waar ik zeker van hou! De look is warm, lief en romatisch erg geschikt om overdag te dragen!

 photo Catrice Absolute Rose Eyeshadow5_zps3zlczlfi.png

Het Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette is wat mij betreft echt een aanrader als je van natuurlijk oogschaduw houdt in roze tinten. Zelf vind ik het echt fantastisch en ben dan ook erg blij met dit palette. De kwaliteit is prima, alleen de diversiteit qua kleur had van mij stiekem toch wel iets meer gemogen. Het nieuwe Catrice palette is voor € 4,99 te koop in het normale schap! De nieuwe Catrice producten moeten vanaf deze maand de winkels binnen druppelen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

  1. Dat is de reden waarom ik dit palette toch niet gekocht had; ik vind de diversiteit in de kleuren te gering. Maar voor een naturellook is ie inderdaad wel mooi! Ik heb nu twee paletten besteld van Makeup Revolution: Flawless en Flawless Matte (die laatste is nieuw, met allemaal zachte en matte tinten). Ik ben zo benieuwd!

  2. Het is een leuk palette, maar omdat ik het W7 In The Nude palette heb liggen, laat ik deze maar voor wat het is. Erg mooi is hij wel, vooral de laatste kleur vind ik prachtig :) x

  3. Ik ben heel erg benieuwd naar dit paletje! Ik houd van dit soort kleuren en het mag van mij best wel naturel zijn. Ik ga hem binnenkort eens bekijken bij Kruidvat.

  4. Ik zag hem gister liggen. Ik heb zelf al heel veel van dit soort kleurtjes dus ik had hem niet meegenomen, maar het begint toch een beetje te kriebelen haha.

  5. Heel erg mooi palette! Of ik hem zelf zal kopen twijfel ik nog een beetje over, want ik ben ook eigenlijk wel heel erg benieuwd naar het Absolute Matt palette.

  6. Op zich wel een mooi palette, maar denk ik niet dat ik hem zo snel zal kopen. Dit omdat ik de kleuren toch wel erg dicht bij elkaar vind liggen.

  7. Ik had toch iets meer uiteenlopende kleuren verwacht! Ik denk niet dat dit palette een echte meerwaarde zou zijn voor mij, jammer! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *