Search
Close this search box.

Catrice Absolute Bright Eyeshadow Palette

 photo Bright1_zps69ac2019.png

Het ontzettend populaire nude palette van Catrice heeft er een nieuw zusje bij gekregen, namelijk het Catrice Absolute Bright eyeshadow palette. Een ontzettend leuk palette met zes verschillende pastel tinten. Ideaal voor de lente om hier een subtiele en romantische look mee te maken toch?

 photo Bright2_zps2dbbf6b5.png

 photo Bright3_zpse51765a7.png

Candy Warhol is de nieuwe aanwinst in de Catrice schappen. Een leuke oogschaduw palette met lieve pastel kleuren waar je een hele subtiele look mee zou kunnen maken. Ik vind de kleuren goed gekozen en zijn er erg lief en vrolijk uit. Precies de kleuren waaraan ik denk als het lente is.

 photo Bright4_zps9ec473b3.png

De kleuren zien er subtiel uit, verwacht dus ook geen knallende swatches, maar gewoon subtiele kleuren. De oogschaduw hebben een fijne structuur en brokkelen niet heel snel af, dat is fijn!

 photo Bright7_zpsb1e6280e.png

Ook in het doosje zit een handig oogschaduw kwastje en applicatortje. Zelf ben ik niet fan van deze tools, maar handig voor de meiden die het wel gebruiken. Of eventueel voor onderweg om het eventjes snel bij te werken.

 photo Bright8_zps628afa90.png

Swatches! Zoals ik al zei moet je geen knallende kleuren verwachten, maar hele subtiele kleuren. De kleuren zijn zeker goed gepigmenteerd alleen, tsja ze hebben nou eenmaal niet zoveel kleur. Zelf ben ik daar niet echt fan van, maar voor degenen die er wel van houden is het echt een leuk palette. Natuurlijk maakte ik ook een look met de kleuren! Alleen de gele en bruine kleur heb ik niet gebruikt voor deze onderstaande look.

 photo Bright1-_zps76f8cdf9.png

 photo Bright9_zps3e6074cc.png

Zoals je ziet is de look ook heel subtiel op de ogen maar valt niet helemaal weg. De kleuren brengen erg fijn aan en blenden makkelijk met elkaar! Al met al is het zeker een heel fijn palette, maar je moet wel van pastel tinten houden!

 photo Bright_zps9292306b.png

Ik ben enthousiast over de kwaliteit en het is zeker een aanrader om te kopen als je van subtiele kleuren houdt. Ben je net zoals mij en hou je toch van wat meer intensere kleuren, dan kan je hem beter laten liggen! Het Catrice Absolute Bright Eyeshadow Palette kost € 4,99 en is in het vernieuwde schap te vinden bij de Kruidvat en Trekpleister.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Ziet er in principe best mooi uit! Maar inderdaad, erg veel zie je niet terug van de kleurtjes. Ik ga binnenkort zelf ook eens met het palette spelen, eens kijken of ik een mooie manier kan vinden om hem toch fijn te gebruiken! Dankjewel voor je eerlijke review ^-^.

  2. Het palette zit er mooi uit, maar zelf ben ik niet zo van de pastel kleurtjes of van subtiele kleuren. Misschien denk ik daar in de lente wel weer anders over, maar voor nu is dit niet het palette voor mij. Wel jammer.

  3. Ik was heel benieuwd naar dit palette, ik twijfelde nog even in de winkel of ik ‘m mee wilde nemen. Maar nu ik de swatches zie vind ik de kleuren toch te licht, ik hou meer van intesere kleuren! :-)

  4. Ik vind het wel een mooi palette maar ik zou het niet kopen omdat ik deze kleuren nooit draag.. Het is wel leuk om cadeau te doen aan iemand die net beetje bezig is met make-up en oogschaduw denk ik.

  5. Niet mijn favoriete kleuren zoals bij de meeste het geval is als ik de reacties lees. Ik denk dat dit wel mooi zou zijn bij jongere meiden die pas starten met make-up omdat het een zachte look creëert.

  6. Hij ziet er leuk uit, maar de kleuren lijken heel veel op elkaar. Leuk palette, maar niet bijzonder genoeg. Ik laat hem liggen.

  7. De kleurtjes zijn op zich mooi maar op je oogleden werkt dit gewoon niet echt. Misschien dat ze met een basis als het NYC witte jumbo eyepencil nog wat beter uitkomen maar van mij hadden de kleuren van zichzelf gewoon net iets intenser/’verzadigder’ mogen zijn.

  8. Ik heb dit palette en ik ben er blij mee. Ze zijn allemaal heel geschikt om te gebruiken als frisse basic-oogschaduw, die je goed kunt combineren met intensere kleuren die je al hebt.

  9. Dit palette lijkt me perfect voor mij. Ik hou juist wel van onopvallende en subtiele kleuren en ik hou minder van intense kleuren. Ik gebruik altijd witte of goude oogachaduw, het is niet eens van een merk dus de kwaliteit van die oogschaduw is niet z o goed, maar aan de ene kant vind ik dat wel fijn want er komt weinig pigmentie vanaf en at wil ik juist haha. Ik ben bang dat je deze oogschaduws beter ziet zitten op het oog maarja, ik ga deze zeker kopen! Perfect voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *