Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice About Tonight – limited edition

Maak je klaar voor het feest van het jaar: we vieren 2023 met al haar magische momenten en verwelkomen het nieuwe jaar met een glam effect! Want oudejaarsavond is het perfecte moment voor een sprankelende beautylook en om te stralen met je besties. Vanaf begin november biedt de nieuwe Catrice Limited Edition ABOUT TONIGHT vijf producten voor een perfecte New Year’s Eve makeup look – blijft gegarandeerd de hele feestavond zitten en creëert onvergetelijke momenten!

Catrice About Tonight Highlighter Palette – € 9,89

Een nacht vol met highlights: het Catrice ABOUT TONIGHT Highlighter Palette tovert een perfecte glow op je jukbeenderen met haar vier intense trendkleuren. De glinsterende verpakking is daarnaast een statement en bevat een geïntegreerde spiegel voor touch-ups op elke feest.

Catrice About Tonight

Metallic Lipstick – € 4,99

Creëer de perfecte oudejaarsavond look met deze Metallic Lipsticks: in trendy blauw of een intense pruimenkleur – de langdurige lipsticks laten je een statement maken met een metallic finish. Fijne bonus: het luxueuze ontwerp is een blikvanger in elke clutch!

Catrice About Tonight Metallic Eyeshadow – € 4,99

I got a feeling that tonight’s gonna be a good night: de Catrice ABOUT TONIGHT Metallic Eyeshadows in vier langdurige tinten met een metallic finish laten je ogen gegarandeerd stralen! De vloeibare textuur is super gemakkelijk aan te brengen en te blenden dankzij de geïntegreerde applicator.

Catrice About Tonight Glitter Nailfoil – € 4,99

Laat je nagels zien, babe! De nagelfolies in elegant zilver en glanzend koper creëren een stralende glitter finish. En ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. We houden ervan!

Catrice About Tonight Face Jewels – € 4,49

Sparkle it away, Baby! Deze sprankelende gezichtsjuwelen veranderen je partylook in een absolute blikvanger. In zwarte, holografische tinten zijn de zelfklevende parels gemakkelijk te plaatsen en blijven ze lang zitten. Let’s sparkle!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *