Search
Close this search box.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Een van mijn favoriete make-up dingen om te testen is toch wel mascara, want ik hou van mascara. Jullie weten zo ongeveer wel wat mijn verwachtingen zijn. Ik wil vooral lekker volle en aangezette wimpers hebben die er niet uitzien als spinnenpoten. De nieuwe Catrice 3D Multimizer Effect Mascara zag er goed uit en was heel erg benieuwd naar de werking. Testen maar!

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Om een goed beeld van de mascara te krijgen zoek ik vaak ook andere reviews op, wat blijkt dus, het is helemaal geen nieuwe mascara. Het is een mascara die al eerder in het assortiment heeft gezeten maar weer terug is gekomen in een nieuwe verpakking. Vroeger was het de mascara een mat zwarte huls met glanzende roze/paarse letters, misschien kennen jullie hem nog wel.

Eerlijk is eerlijk, de mascara vind ik er nu mooier en beter uitzien. En hij is ook nog goedkoper geworden. De vorige variant was € 4,95 en deze kost nu maar € 4,59.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

De mascara belooft het volgende: 3D power wat maximaal effect geeft. Volle, prachtig gedefinieerde en gesepareerde wimpers zijn binnen handbereik met 3D Lash Multimizer Effect Mascara. Het elastomeerborsteltje met diepzwarte textuur zorgt voor intens, driedimensionaal volume en een sensationeel effect. Klinkt allemaal heel goed. Je hebt twee soorten trouwens een normale en waterproof in beiden Ultra Black.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Als we de mascara uit de huls halen komt er een mooi siliconen borsteltje tevoorschijn die er goed uitziet. Van dit soort borsteltjes hou ik wel en deze geven inderdaad veel volume (in de meeste gevallen). Ook doet het me wel heel erg denken aan de Max Factor False Lash Effect mascara en die vond ik vroeger altijd heel erg fijn.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

De borstel heeft aflopende haartjes in lengte en bevat best veel mascara. Genoeg dus om je wimpers flink mee aan te zetten. Wel zie ik overal wat klontjes zitten dus ben erg benieuwd of het de wimpers mooi maakt of toch een beetje rommelig.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Mijn wimpers met de Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

De mascara neigt wel naar wat ik zoek, maar stiekem vind ik deze net iets té. Mijn wimpers plakken behoorlijk aan elkaar vast, worden ontzettend hard en stijf en klonteren al een beetje bij het eerste laagje. Wellicht moet je het borsteltje iets beter afstrijken voor een natuurlijker effect, dan zou die perfect wezen. De houdbaarheid is ook prima, hij blijft prima zitten. Aan het eind van de dag heb ik geen last van een zwarte waas of afgebroken stukjes mascara.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Super enthousiast ben ik niet, maar het is zeker geen slechte mascara. De vernieuwde Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara is vanaf nu te koop in het vernieuwde assortiment van Catrice voor € 4,59. Prima prijs voor wat je krijgt al zeg ik het zelf!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Ik vind het effect mooi! Ik denk dat dit zo’n mascara is die aan het begin wat klonterd maar waar je uiteindelijk van gaat houden.

  2. Voor dat prijsje, vind ik deze mascara absoluut een prima product. Het zou inderdaad ook niet zijn wat ik zoek, maar het effect mag er zeker zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *