Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Een van mijn favoriete make-up dingen om te testen is toch wel mascara, want ik hou van mascara. Jullie weten zo ongeveer wel wat mijn verwachtingen zijn. Ik wil vooral lekker volle en aangezette wimpers hebben die er niet uitzien als spinnenpoten. De nieuwe Catrice 3D Multimizer Effect Mascara zag er goed uit en was heel erg benieuwd naar de werking. Testen maar!

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Om een goed beeld van de mascara te krijgen zoek ik vaak ook andere reviews op, wat blijkt dus, het is helemaal geen nieuwe mascara. Het is een mascara die al eerder in het assortiment heeft gezeten maar weer terug is gekomen in een nieuwe verpakking. Vroeger was het de mascara een mat zwarte huls met glanzende roze/paarse letters, misschien kennen jullie hem nog wel.

Eerlijk is eerlijk, de mascara vind ik er nu mooier en beter uitzien. En hij is ook nog goedkoper geworden. De vorige variant was € 4,95 en deze kost nu maar € 4,59.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

De mascara belooft het volgende: 3D power wat maximaal effect geeft. Volle, prachtig gedefinieerde en gesepareerde wimpers zijn binnen handbereik met 3D Lash Multimizer Effect Mascara. Het elastomeerborsteltje met diepzwarte textuur zorgt voor intens, driedimensionaal volume en een sensationeel effect. Klinkt allemaal heel goed. Je hebt twee soorten trouwens een normale en waterproof in beiden Ultra Black.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Als we de mascara uit de huls halen komt er een mooi siliconen borsteltje tevoorschijn die er goed uitziet. Van dit soort borsteltjes hou ik wel en deze geven inderdaad veel volume (in de meeste gevallen). Ook doet het me wel heel erg denken aan de Max Factor False Lash Effect mascara en die vond ik vroeger altijd heel erg fijn.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

De borstel heeft aflopende haartjes in lengte en bevat best veel mascara. Genoeg dus om je wimpers flink mee aan te zetten. Wel zie ik overal wat klontjes zitten dus ben erg benieuwd of het de wimpers mooi maakt of toch een beetje rommelig.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Mijn wimpers met de Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

De mascara neigt wel naar wat ik zoek, maar stiekem vind ik deze net iets té. Mijn wimpers plakken behoorlijk aan elkaar vast, worden ontzettend hard en stijf en klonteren al een beetje bij het eerste laagje. Wellicht moet je het borsteltje iets beter afstrijken voor een natuurlijker effect, dan zou die perfect wezen. De houdbaarheid is ook prima, hij blijft prima zitten. Aan het eind van de dag heb ik geen last van een zwarte waas of afgebroken stukjes mascara.

Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara

Super enthousiast ben ik niet, maar het is zeker geen slechte mascara. De vernieuwde Catrice 3D Lash Multimizer Effect Mascara is vanaf nu te koop in het vernieuwde assortiment van Catrice voor € 4,59. Prima prijs voor wat je krijgt al zeg ik het zelf!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  femketje
  5 april 2016 at 09:26

  ik vind het effect eigenlijk wel pretty ;D

 • Reply
  chucky1012
  5 april 2016 at 09:28

  Jammer dat deze mascara niet goed de wimpers seperate!
  Het klontert ook iets.
  Fijne review.

  Xoxo

 • Reply
  Marjolein
  5 april 2016 at 09:34

  Ik vind het effect nog best mooi eigenlijk, al snap ik wel dat je echt op moet passen met dat het niet teveel wordt. Fijne review!

 • Reply
  Jana
  5 april 2016 at 09:35

  Hij ziet er best goed uit!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  5 april 2016 at 09:59

  Hmm, ik vind het effect eigenlijk wel mooi. Maar vind het zelf ook heel irritant als mijn wimpers aan elkaar plakken of ontzettend hard worden!

 • Reply
  Astrid
  5 april 2016 at 10:10

  Fijne review. Ik snap wat je bedoelt. Deze mascara zou voor mij ook niet perfect zijn in verband met het aan elkaar plakken.

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  5 april 2016 at 10:20

  Ziet eruit als een mascara waar ik niets mee zou kunnen :(

 • Reply
  naomi
  5 april 2016 at 10:26

  Het borsteltje zag er veelbelovend uit! Maar helaas inderdaad iets te plakkerig.

  x

 • Reply
  Chantalle
  5 april 2016 at 10:28

  Zo jammer dat je wimpers erdoor aan elkaar plakken!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  5 april 2016 at 10:32

  Oeh nee dit vind ik niets. Hij geeft wel een portie volume maar ik vind de wimpers te veel aan elkaar zitten en ik vind dat niet mooi

 • Reply
  Gina
  5 april 2016 at 10:33

  Jammer van het plakken, maar ik vind dat je wimpers er wel een stuk langer door lijken!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  5 april 2016 at 10:53

  Het plakken is zonde maar het effect is prachtig!

 • Reply
  Varenka W
  5 april 2016 at 11:57

  Mooie mascara hoor
  Een fijne review….
  & mooie foto’s

 • Reply
  Jesse
  5 april 2016 at 12:17

  hoi
  deze mascara ziet er goed uit , staat mooi ook ;)

 • Reply
  Aarti
  5 april 2016 at 12:52

  Staat je goed alleen jammer dat ie plakt. Ga hem toch wel halen om te proberen. Liefs aarti

 • Reply
  DisneyChicks.nl
  5 april 2016 at 13:23

  Hmm…jammer dat hij het net niet helemaal is. Het is ook niet fijn als je wimpers aan elkaar blijven plakken. Ik denk dat ik deze daarom maar skip. :)

 • Reply
  Nicole
  5 april 2016 at 13:36

  Ik ben eigenlijk best wel onder de indruk. Jammer dat je wimpers wat aan elkaar blijven plakken. Ik wil hem toch wel eens proberen denk ik.

 • Reply
  Denise
  5 april 2016 at 14:37

  Ik vind het zelf wel altijd fijn als de mascara een beetje hard word, misschien is het toch wel iets voor mij :-)

 • Reply
  manon
  5 april 2016 at 15:49

  Jammer dat de mascara wat plakt! Die van Tarte vind ik veel mooier!

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  5 april 2016 at 15:52

  Bij mezelf vind ik het altijd wel meevallen, omdat ik een bril op zet. Dan lijken mn wimpers altijd weer minder heftig

 • Reply
  Mariëlle
  5 april 2016 at 16:29

  Zo te zien is het een prima mascara!

 • Reply
  Nicole
  5 april 2016 at 18:27

  Ik vind het effect mooi! Ik denk dat dit zo’n mascara is die aan het begin wat klonterd maar waar je uiteindelijk van gaat houden.

 • Reply
  Manon
  5 april 2016 at 19:04

  Ik vind dat die mooie lengte geeft aan je wimpers!

 • Reply
  Sara
  5 april 2016 at 21:51

  Voor dat prijsje, vind ik deze mascara absoluut een prima product. Het zou inderdaad ook niet zijn wat ik zoek, maar het effect mag er zeker zijn.

 • Reply
  Iffy Alvi
  5 april 2016 at 22:20

  De mascara staat je mooi alleen jammer dat hij zo plakt en hard wordt!

  XO

 • Reply
  Natalie
  5 april 2016 at 22:52

  Jammer dat je wimpers aan elkaar gaan plakken! Toch vind ik het wel een mooi effect geven op de foto!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  6 april 2016 at 11:36

  Voor mij is deze net wat te opvallend!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  6 april 2016 at 22:17

  Wauw, wat een lekker opvallend effect. Hij mag mss idd wel iets natuurlijker, maar voor een feestje lijkt hij me wel tof

 • Laat een reactie achter