Catrice 3 in 1 Colour Care Correct Skin Tone Adapting

 photo Catrice-Skin-Tone_zps6f4c2215.png

Catrice brengt twee nieuwe foundations uit in haar nieuwe assortiment! Een tijdje geleden liet ik jullie al de Catrice Nude Illusion Make-Up zien, die helaas niet heel goed beviel. Tijd voor een nieuwe kans dus met deze Catrice 3 in 1 Colour Care Correct Skin Tone Adapting, wat een hele mond vol is. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende tinten en past zich perfect aan bij jouw huidskleur.

 photo Catrice-Skin-Tone1_zps0f921fcc.png

Ja, je las het goed, deze foundation past zich aan aan jouw eigen huidskleur. Je reactie is vast hetzelfde als die van mij, als dat maar goed gaat. Elke keer als een merk met zo een product uit komt werkt het uiteindelijk toch niet. Ik ben benieuwd of Catrice daar verandering in brengt, maar ik hou mijn hart vast. Naast dat hij de perfecte kleur belooft, heeft hij ook nog eens een hydraterende werking en laat hij de huid matte achter.

 photo Catrice-Skin-Tone2_zps7c5909f3.png

De 3 in 1 foundation is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren de lighter en medium. De kleur belooft zich aan te passen aan de huid dus eigenlijk moet hij altijd goed zijn, maar mijn ervaringen zijn toch altijd anders met dit soort foundations. De foundation heeft een inhoud van 30 ml wat een standaard inhoud is voor een foundation.

 photo Catrice-Skin-Tone3_zpsd655a62b.png

Op de achterkant vind je nog wat informatie over de foundation, jammer dat er geen ingrediëntenlijst op de verpakking te vinden is. De foundation heeft een innovatieve formule met micro pigmenten die zich door het verspreiden over de huid perfect aanpassen aan je huidskleur. In het begin is het een witte crème dat na het uitsmeren veranderd in de perfecte kleur voor je huid. Tenminste dat beloven ze. Ook belooft het de huid te hydrateren en te egaliseren.

 photo Catrice-Skin-Tone5_zpsa1e8aad3.png

De foundation heeft een handige verpakking die makkelijk in gebruik is. Je knijpt in de verpakking en er komt genoeg product uit om je gezicht mee te bedekken. De handig draaidop is makkelijk weer dicht te doen.

 photo Catrice-Skin-Tone6_zps4df8eaa0.png

De foundation komt er eerst uit als een witte crème met als je goed kijkt kleine pigmentbolletjes er in. Maar dat kan je alleen met het blote oog zien als je goed kijkt. De foundation is vrij dik maar smeert wel redelijk makkelijk uit.

 photo Catrice-Skin-Tone7_zpsf7dbe57e.png

Hier als je hem uitsmeert, hij wordt steeds donkerder van kleur.

 photo Catrice-Skin-Tone8_zpse14e0a38.png

De laatste restjes smeren alleen niet echt lekker uit en je ziet het ook vrij goed op de huid zitten. Ook de kleur komt niet echt overeen met de kleur van mijn hand. Maar misschien komt dat omdat dit de light versie is en mijn huid op de handen toch iets gebruind is door de zon. Laten we snel naar het gezicht gaan kijken.

 photo Catrice-Skin-Tone9_zpsa8182616.png

Mijn gezicht zonder make-up.

 photo Catrice-Skin-Tone10_zps4a812c81.png

Met de foundation alleen op. Ik moet zeggen dat ik vrij verrast ben! De kleur past zich wel degelijk goed aan naar mijn huid en blend fijn weg en je ziet hem totaal niet zitten. Wel valt het me op dat je vrij veel nodig hebt om je gezicht goed te bedekken, echt zuinig is hij dus niet in gebruik.

 photo Catrice-Skin-Tone11_zps46811a0e.png

De foundation met alle make-up aangebracht! De foundation valt alleen niet licht uit maar perfect voor mijn huidskleur, wat nu echt medium is. Of hij echt licht blijft op een echte lichte huid weet ik dus niet. Maar gedurende een paar uur begint de foundation helaas heel erg te plakken en sticky aan te voelen. Niet een vet gevoel, maar echt een plakkerig en vies gevoel. Dit vind ik heel jammer en maakt het voor mij geen comfortabele foundation. Dit is voor mij toch een groot minpunt.

 photo Catrice-Skin-Tone4_zps2a258570.png

Voor mij werkt de kleur aanpassende formule perfect. Maar ik vraag me af of dat het ook doet bij een echte lichte huid. Gelukkig valt de foundation niet oempa loempa oranje uit. Wat ik echt heel jammer aan deze foundation vind is dat hij enorm vies gaat plakken gedurende de dag. Dat vind ik echt een minpunt en daarom zal ik hem ook niet meer zo snel pakken. De houdbaarheid is daardoor wel iets langer dan een andere foundation maar toch blijf ik het niet prettig vinden. De foundation heeft een medium dekking en werkt al mijn oneffenheden weg en laat mijn gezicht er mooi en natuurlijk uitzien, dat is wel weer fijn!

De Catrice 3 in 1 Colour Care Correct Skin Tone Adapting foundation kost € 6,99 en is binnenkort in alle schappen van Catrice te vinden bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Yudeska
  10 augustus 2014 at 07:37

  Dit was wel weer een goede review. Niet zo een goede foundation dus, niemand houd van een plakkende foundation althans ik niet.

 • Reply
  Anneloes
  10 augustus 2014 at 07:59

  Wat leuk dat deze wel een keer goed aanpast aan jouw huid! Ik ben inderdaad ook benieuwd wat ‘ie met echt lichte huidskleuren doet. Jammer dat de foundation zo gaat plakken, dat lijkt me niet echt een lekker gevoel…

 • Reply
  chucky1012
  10 augustus 2014 at 08:01

  Dat ziet er zo goed uit! Ik zal eens snel naar de nieuwe producten in de winkel gaan kijken ;-)

 • Reply
  Esmée
  10 augustus 2014 at 08:49

  Great, en dit moet de vervanging zijn voor de BB cream? Way to go, Catrice… Hij ziet er best mooi uit maar bij het idee van een naar, plakkend gezicht haak ik al af! Dankjewel voor de fijne review Aranka, ik ga op zoek naar een ander betaalbaar merk die een BB cream heeft die bij mijn lichte huid past ;) x

 • Reply
  lucindainwonderland
  10 augustus 2014 at 09:19

  Hij doet mij heel erg denken een de Garnier Miracle Skin. Dit is dan toch wel een goedkopere optie, maar als hij niet zo zuinig in gebruik is, dan misschien toch weer niet. Ik houd echt van dit soort producten in de zomer, voelt ook lekker licht aan. xxx Lucinda

 • Reply
  Kiss & Make-up
  10 augustus 2014 at 10:46

  Ew, zo’n sticky gevoel is echt vreselijk! Skippen dus wat mij betreft.

 • Reply
  MySimplySpecial
  10 augustus 2014 at 11:52

  Wat jammer dat hij op den duur zo raar aan gaat voelen!

 • Reply
  Hester
  10 augustus 2014 at 12:55

  De kleur is echt supermooi, past zich goed aan! Alleen dat sticky gevoel is echt een groot nadeel, meh.

 • Reply
  femketje
  10 augustus 2014 at 13:48

  mehhh, ik denk dat ik deze maar skip!

 • Reply
  Precious Makeup
  10 augustus 2014 at 13:49

  Klinkt goed! Wel jammer dat hij gaat plakken en dat hij niet zo zuinig is.

 • Reply
  Nienke
  10 augustus 2014 at 18:13

  Ik heb er bij Kruidvat mee in m’n handen gestaan en twijfelde al, maar als ik dit zo lees hoef ik hem ook inderdaad niet, jammer!

 • Reply
  Evelien
  10 augustus 2014 at 20:59

  Ziet er goed uit! Jammer dat hij niet écht licht is en gaat plakken.

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  10 augustus 2014 at 21:52

  Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de kleur op anderen is, of dat jij gewoon puur toevallig een matchende kleur hebt

 • Reply
  Melissam
  11 augustus 2014 at 08:48

  Ik durfde hem niet te kopen ik had hem aan de binnenkant van mijn pols getest en hij werd heel oranje maar hij dekte wel goed maar ik durf zulk soort producten niet echt te kopen :(

 • Reply
  fashionisaparty.com
  11 augustus 2014 at 12:12

  oempa loempa oranje, hahaha!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  11 augustus 2014 at 12:14

  Hmm..fijn dat de kleur wel oke is, maar dat plakken is voor mij wel een reden om ‘m niet mee te gaan nemen. Fijne review!

 • Reply
  Milou
  11 augustus 2014 at 14:23

  Ik gebruik hem nu ongeveer 2 weken, geen puistjes en ook geen sticky feeling! Is zo voor iedereen verschillend denk ik, jammer dat hij bij jou zo gaat plakken!

 • Reply
  henrietb
  11 augustus 2014 at 15:37

  Raar ik heb hem ook en plakt echt bij mij niet, misschien gebruik je te veel? Ik gebruik echt maar een klein dotje

 • Reply
  Julie
  12 augustus 2014 at 16:05

  Jammer dat hij zo brokkelig en plakkerig wordt, anders had dit echt een perfect product geweest! Goede review! :-)

 • Reply
  Jana
  15 augustus 2014 at 00:40

  Jammer dat ook deze foundation geen goede nieuwe toevoeging aan het assortiment is. Nu vind ik het zeker jammer dat ze de fijne bb cream uit het assortiment hebben gehaald

 • Reply
  leyla
  1 september 2014 at 20:00

  jammer dat ie zo plakt na een tijdje! Had je ook poeder gebruikt? Dat zou toch wel verschil moeten maken?

  • Reply
   Aranka
   1 september 2014 at 20:14

   Ja dat gebruik ik altijd!

 • Reply
  Yvonne van der velden
  5 november 2015 at 10:09

  Ik ben heel erg tevreden over de catrice 3 in 1 make up van catrice. Je moet het er niet te dik opsmeren.ik heb een roses cea huid,het dekt juist mijn rode wangen.bij mij plakt het ook niet.
  Ik gebruik de donkere tint 020.
  Zeer tevreden.

 • Laat een reactie achter