Catrice 24H Made To Stay Make-Up Foundation

WINACTIE: Mega Beautypakket!

De nieuwe producten van Catrice moeten vanaf volgende maand in de schappen komen te liggen, maar ik kreeg alvast een preview van alle nieuwe producten toegestuurd. Waaronder ook deze nieuwe Catrice 24H Made To Stay Make-Up Foundation. Catrice staat bekend om haar goede en budget vriendelijke foundations, dus je kan je voorstellen dat ik heel erg benieuwd was naar deze nieuwe variant. Ik test hem dus uitgebreid uit!

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Heel veel zegt Catrice zelf niet over deze foundation, dus ik moet maar een beetje gaan raden vanaf de verpakking waar deze foundation voor staat. Maar als eerst wil ik even zeggen dat de glazen flacon er strak en netjes uitziet. Het is zeker niet iets waarvan je meteen denkt, dat is een goedkoop product geweest. Ook spreekt het alle leeftijden aan, soms heb je van die kinderachtige verpakkingen bij de goedkopere merken maar dat vind bij Catrice eigenlijk nooit.

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Goed, als we van de informatie op de verpakking af gaan moet dit een foundation zijn die lang blijft zitten, want hij belooft tot 24 uur te blijven zitten. Maar dat is niet het enige, hij belooft ook nog een goede dekking te geven die matterend is. Kijk, hier word ik wel enthousiast van! Ben dan ook erg benieuwd wat deze foundation op mijn gezicht gaat doen.

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Ook staat er op de dop nog met koeienletters waterproof, ik vind dat altijd een beetje een gek iets. Hoe kan een foundation nou echt watervast zijn, hecht het dan echt als een soort van verf aan je gezicht. De Catrice 24H Made To Stay Make-Up Foundation is er trouwens in vier verschillende tinten:

 • 005 Ivory Beige
 • 010 Nude Beige
 • 015 Vanilla Beige
 • 025 Warm Beige

Zelf heb ik de tweede kleur en dit is een perfecte match voor mijn huid. Ik heb dus het idee dat de 005 Ivory Beige een echte lichte tint is. Ik heb namelijk een lichte huid, maar niet een extreem witte huid.

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Op de achterkant vinden we nog een klein verhaaltje over de foundation. Het is een foundation met toegevoegde anti-oxidanten voor een goed dekkend effect, maar die er wel natuurlijk uitziet. En natuurlijk met een matterende finish, ik ben benieuwd!

WINACTIE: Mega Beautypakket!

De foundation heeft dus een glazen verpakking met een inhoud van 30 ml wat normaal is voor een foundation. De foundation heeft ook een handig pompdopje waar je de foundation gelijkmatig mee kan oppompen. Tot zo ver heb ik helemaal niets op de foundation aan te merken.

WINACTIE: Mega Beautypakket!

WINACTIE: Mega Beautypakket!

De foundation heeft een prima kleur voor mij en neigt een klein beetje naar de warme kant maar ik kan het goed hebben. De foundation komt vrij dun uit de verpakking maar als je hem uitsmeert merk je wel dat hij wat stroever is. Ik heb het idee dat hij door het ‘waterproof effect’ snel hecht aan de huid. Je moet hier met aanbrengen ook rekening mee houden dat je hem meteen goed uitwerkt.

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Mijn gezicht zonder make-up.

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Mijn gezicht met alleen de Catrice 24H Made To Stay Make-Up Foundation. Zoals ik al zei is de kleur bijna treffend voor mij en vind ik het er heel erg goed uitzien. De foundation brengt gemakkelijk aan als je dat snel doet en ziet er inderdaad heel erg mooi natuurlijk uit met een vrij goede dekking.

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Een echt matte foundation is het niet en dat zie je hier eigenlijk ook wel meteen terug. Mijn gezicht heeft namelijk een gezonde glow die ik er heel erg mooi uit vind zien. Maar mijn gezicht is ook zeker niet glanzend. Omdat het niet een die-hard matte foundation is ga ik aan het einde van de dag wel echt glimmen, maar ik ben niet anders gewend. Ik vind het echt een hele prettige foundation!

WINACTIE: Mega Beautypakket!

Ja de Catrice 24H Made To Stay Make-Up Foundation heeft zeker mij doen verbazen en kan met eer in het nieuwe assortiment van Catrice verschijnen. De foundation heeft een mooie kleur, brengt prima aan, zit mooi op de huid en heeft een redelijk goede houdbaarheid. En ook de prijs is dik in orde want je betaald maar € 6,99 voor deze foundation wat ik een goede prijs vind en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister in het vernieuwde assortiment. Zijn jullie benieuwd geworden naar deze nieuwe foundation?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  Romy
  25 januari 2017 at 06:56

  Dat klinkt als een hele fijne foundation. Het flesje ziet er inderdaad al zo mooi uit, maar ook geeft het product zelf een mooi effect. Ik denk dat ik naar deze foundation eens ga kijken als hij in de winkel ligt.

 • Reply
  Milou
  25 januari 2017 at 07:00

  Wat een fijne review! De verpakking ziet er inderdaad heel mooi uit en dat vind ik van catrice inderdaad bijna altijd wel zo! Ik vind het het altijd jammer dat de meeste foundations mattifying zijn. Ik heb namelijk.een hele droge huid en dat maakt het er niet beter op. Ik heb tot nu toe maar 1 budget foundation gevonden die hydraterende is, van de etos maar ik.vind het bizar dat er maar zo weinig zijn. Des al niet te min ziet deze foundation er prachtig uit bij jou hoor!

  • Reply
   Marijke
   25 januari 2017 at 07:28

   Ik heb hetzelfde probleem, welke van de etos?

   • Reply
    Merel
    25 januari 2017 at 15:48

    ik ook ! ik volg even :)

 • Reply
  chucky1012
  25 januari 2017 at 07:05

  Goede review!
  Ik ga later een kijken heb er ook één nodig en deze is zeer betaalbaar ;-)
  Het staat je erg mooi.

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  25 januari 2017 at 07:24

  Klinkt heel prettig! Wel jammer dat die niet volledig mat is, dat was voor mij persoonlijk nog beter geweest. De prijs maakt het makkelijk om een keer te proberen.

 • Reply
  Britt
  25 januari 2017 at 07:35

  Ik hoop dat de lichtste kleur heel erg licht is want hij klinkt heel erg goed dus ik ben onderhand wel benieuwd. Helaas zijn er weinig écht lichte foundations te vinden, snel kijken dus!

 • Reply
  svenja
  25 januari 2017 at 08:26

  De foundation past perfect bij je huidskleur, super pretty! Het glowy effect vind ik overigens alleen maar mooi en natuurlijk staan. Fijn dat Catrice weer zo een toppertje gaat uitbrengen, kan niet wachten tot het verkrijgbaar is!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  25 januari 2017 at 09:10

  Ziet er heel mooi uit! Sowieso ben ik altijd wel fan van de foundations van Catrice!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  25 januari 2017 at 09:56

  Mooi effect, fijn dat er steeds meer fijne budget foundations zijn!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  25 januari 2017 at 10:05

  De dekking ziet er goed uit! Jammer alleen dat hij een matterende finish heeft, want met mijn droge huid kan ik daar echt niet tegen. Heel geschikt voor de vette huidjes dus!

 • Reply
  Daniëlle Springer
  25 januari 2017 at 10:10

  Ziet er goed uit! Ben wel benieuwd hoe de kleur bij mij zal uitvallen. Vaak zijn de Catrice foundations net een tikkeltje te donker, maar soms ook net goed.

 • Reply
  Naomi
  25 januari 2017 at 11:03

  Klinkt als een goede foundation! Ik gebruik nu de HD liquid foundation van Catrice, ook erg fijn!

  x

 • Reply
  rachel
  25 januari 2017 at 11:08

  ziet er goed uit!! en vind een beetje glow mooier dan een full matte look eerlijk gezegd dus top dit

 • Reply
  Laura J
  25 januari 2017 at 12:03

  Ik ben hier wel heel erg benieuwd naar! Ik hoop dat de lichtste kleur voor mij licht genoeg is en niet te geel.

 • Reply
  femketje
  25 januari 2017 at 12:12

  De lichtste tint is denk ik wel wat voor mij :D

 • Reply
  Manon Boerakker
  25 januari 2017 at 19:13

  Ik heb deze foundation ook een tijdje gehad en vind het ook heel erg prettig. Ik gebruik nu een nieuwe van Catrice.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  25 januari 2017 at 22:27

  Deze geeft echt een mooi effect! Ik ben hier heel benieuwd naar! Twijfel wel over de kleur: of ik niet stiekem de meeste lichte kleur moet proberen…

 • Reply
  nicolished
  26 januari 2017 at 11:45

  Wauw ik ben echt onder de indruk! Wat staat ‘ie je goed zeg. Echt mooi! Helaas is de kleur wel een stuk te donker voor mij denk ik!

 • Reply
  claudia
  27 januari 2017 at 10:25

  Ik heb em sinds deze week ook, in kleur nr 005 en ik kan je vertellen, deze is niet superlicht. Ik heb zelf ook een lichte huid maar niet heel wit. Dit nummer is iets rozer van ondertoon dan de 010. Ik vond de 010 iets geler.
  Verder is het inderdaad een mooie foundation voor deze prijs. Zeker een aanrader.

  • Reply
   Loren
   27 januari 2017 at 12:16

   Ik zat te twijfelen over welke kleur ik moest kiezen, ben blij dat ik je comment tegenkwam! 005 it is :)

 • Reply
  Boubghi
  7 januari 2020 at 14:13

  Is die product nog te koop

 • Laat een reactie achter