Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

Ik dacht dat de trend van de mousse producten helemaal over was, maar toch waagt Catrice zich er weer aan. Toen ik 10 jaar geleden met make-up begon waren de mousse producten helemaal hot en kon je van foundation tot aan oogschaduw alles in mousse vorm krijgen. Catrice probeert het weer met deze Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation en ik ben heel benieuwd.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

Volgen jullie mij al op Instagram?

“Deze lichte mousse met een zachte dekking past zich aan elk huidtype aan, heeft een matterend effect en zorgt voor een egale huid. Laat poriën en onregelmatigheden zichtbaar verdwijnen en kan in plaats van primer of foundation worden gebruikt, afhankelijk van de gewenste dekking.” Dat is wat Catrice over dit nieuwe product zegt.

Ik heb een hele tijd toen het in was mousse foundation gebruikt maar uiteindelijk was ik daar helemaal niet tevreden over. Het leek vaak of je een masker van foundation op je gezicht droeg, het zag er alles behalve natuurlijk uit. Dat maakt me toch een beetje huiverig voor deze foundation die je blijkbaar ook als primer kan gebruiken.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

Zelf heb ik de kleur 010 One Fits Al gekregen en dat is ook meteen de enige kleur die er is, hij moet zich namelijk aanpassen naar de juiste kleur voor je huid. En wij weten allemaal hoe een groot succes dat altijd is, not. Ik denk dat deze kleur dan ook alleen geschikt is voor mensen met een blanke huidskleur die iets getint is. Hele lichte en donkere huidskleuren zullen hier niets aan hebben.

De foundation belooft de poriën op te vullen en een egaal en matterend effect te geven. Ik heb het product gewoon als foundation gebruikt.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation
Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

Van de kleur schrok ik eerlijk gezegd wel een beetje, ik vind hem vrij oranje. De mousse is wel lekker zacht en romig. Hij brengt gemakkelijk aan op de huid en laat zich gemakkelijk verdelen en blend goed uit zonder het masker effect te krijgen.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

Hier op de rug van mijn hand ziet de foundation er ook nog wel wat oranje uit, ik ben heel benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen op mijn gezicht. Ook zie je dat hij een lichte tot medium dekking heeft. Ben je echt opzoek naar een goede dekkende foundation, dan ben je hierbij niet aan het goede adres, of je moet hem als primer gebruiken.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

Mijn gezicht zonder make-up, je ziet dat het hier en daar wat rood is.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

Mijn gezicht met de Catrice 1 Minute Face Perfector. Ik moet bekennen dat hij nog redelijk oké is bijgetrokken. Hij neigt wel heel licht naar oranje, maar ik vind hem niet misstaan en vloeken bij mijn hals. Hij ziet er heel natuurlijk uit en maskeert mijn rode vlekken. Hij oogt inderdaad mooi matterend maar hij smelt helaas wel vrij snel weg met mijn vette huid.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

En hier de hele look met de foundation (over de mascara later meer, hij is echt ge-wel-dig!) en ben tevreden, ik vind het resultaat heel mooi en natuurlijk, precies zoals ik het hebben wil.

Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation

De Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation brengt gemakkelijk aan, laat zich goed uitwerken door je vingers of een kwast en geeft een mooie natuurlijke dekking. Het is even afwachten of hij ook de juiste match met jouw huidskleur geeft maar bij mij heeft die dat aardig goed gedaan. Nadeel is wel met een vette huid dat hij snel verdwijnt.

De Catrice 1 Minute Face Perfector Foundation is vanaf nu in het vernieuwde assortiment van Catrice te koop voor € 5,99 bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Typisch weer dat dit “one fits all” wordt genoemd, terwijl duidelijk is dat deze kleur alleen voor lichte huidskleuren geschikt is. Wordt tijd dat make-upmerken wat inclusieve gaan worden.

  2. Ik gebruikte vroeger ook altijd mousse foundation van Catrice, dus ik ben blij dat deze in het assortiment is gekomen! Ik maakte vroeger voor het aanbrengen van de mousse foundation mijn gezicht altijd nat en dan blendde het altijd heel mooi in. Het gaf dan een mooi natuurlijk resultaat (minder oranje) op mijn vette huid. Dus deze ga ik zeker uitproberen! (:

    1. Omdat ik het prettigst vind om zo op de foto te gaan. Ik heb een overbeet en best een chagrijnige uitstraling als ik neutraal kijk dus dit is het beste vind ik. Maar ik ben blij dat je er om kan lachen, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ?

  3. Ik gebruik het op mijn t-zone en het matteert geweldig goed. Voor de rest van mijn gezicht vind ik het te donker. Het stinkt wel erg.

  4. Ik sla deze even over! Was vroeger ook enorm fan van de mousse foundations, die waren volgens mij ook standaard nét een tikkeltje te oranje. Ben wel heel benieuwd naar de mascara!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *